Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ανοιχτή επιστολή στον υπουργό δημόσιας τάξης και προστασίας του πολίτη

Ανοιχτή επιστολή στον Υπουργό δημόσιας τάξης και προστασίας του πολίτη κ. Νικόλαο Δένδια.

Αξιότιμε κύριε υπουργέ,

Αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί σας με αυτό τον τρόπο λόγω των τελευταίων απαράδεκτων γεγονότων που συνέβησαν με πρωταγωνιστές τους Μωαμεθανούς τους οποίους έχει περιθάλψει η πατρίδα μου αν και εισέβαλαν σ’ αυτή απρόσκλητοι.

Κατέστρεψαν περιουσίες ελλήνων, διέλυσαν περίπτερα, έσπασαν τζαμαρίες καταστημάτων διασάλευσαν την τάξη και όλα αυτά επειδή κάποιος ‘’σκηνοθέτης’’ εβραιοαμερικανός, όπως διαβάσαμε στον τύπο, προσέβαλε τον προφήτη τους σε μια κινηματογραφική ταινία που θεώρησε (;) σκόπιμο να προβάλει. Το γεγονός αυτό μου έδωσε το έναυσμα να σκεφθώ τον άδικο, για μένα, νόμο περί ρατσισμού του Μιλτιάδη  Παπαϊωάννου και τον οποίο διατηρεί η κυβέρνησή σας, ο οποίος νόμος καταδικάζει μεν τους έλληνες αν επιδείξουν τον ρατσισμό τους  έναντι κατώτερης φυλής ατόμων, αφήνει όμως τους Μωαμεθανούς, μέσα στον τόπο που τους φιλοξενεί, να εκδηλώνουν τον δικό τους ρατσισμό με το να μας αποκαλούν άπιστους μέσα στο σπίτι μας. Η λέξη ρατσισμός κύριε υπουργέ δεν δηλώνει τίποτα περισσότερο από τον διαχωρισμό των γενών σε ανώτερα και κατώτερα γένη. Στη δε φύση αν ρίξουμε μια ματιά, από τους ιστορικούς ακόμη χρόνους, θα διαπιστώσουμε το αυταπόδεικτο. Είναι λυπηρό να διαπιστώνει κανείς ότι άνθρωποι του 21ου αιώνα και μάλιστα κατέχοντας υπουργικούς θώκους να ψηφίζουν νόμους αντίθετους με τους φυσικούς νόμους χάριν πολιτικών σκοπιμοτήτων. Βλέπετε, το ‘’ανεκτίμητο’’ πολίτευμα αυτό της δημοκρατίας, που τόσο πολύ το έχουν σε εκτίμηση και το επικαλούνται ως σπουδαίο γέννημα της αρχαίας Ελλάδας, είναι αυτοί που θεωρούσαν πάντοτε και θεωρούν, ότι οι κατώτεροι πρέπει να κυβερνούν τους ανώτερους για να επωφελούνται από την άγνοια του απαίδευτου όχλου.

Θα περίμενα κύριε υπουργέ να πατάξετε εν τη γενέσει του ένα τέτοιο κίνημα Μωαμεθανών και να διατάξετε την σύλληψη του προέδρου τους, που είχε το θράσος σε εκπομπή του Ν. Ευαγγελάτου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ δημοσίως προ ημερών, να αποκαλέσει ρατσιστή τον πρωθυπουργό της Ελλάδας η οποία τον φιλοξενεί επί τόσα χρόνια.

Αναμένοντας την απόσυρση του κατάπτυστου αυτού νόμου ‘’περί ρατσισμού’’ και τη λήψη άμεσων κατασταλτικών μέτρων κατά παρομοίων εκδηλώσεων εκ μέρους των Μωαμεθανών, που ήλθαν στην πατρίδα μου χωρίς να μας ρωτήσουν, σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας, αν με διαβάσατε.

Διατελώ μετά τιμής

Γιώργος Διαμαντής.

Συγγραφέας εκπαιδευτικών βιβλίων μουσικής- καθηγητής ανωτέρων θεωρητικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: