Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ο « Κεμάλ Μπέη » ήταν... γκέι


ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ / ΑΜΦΙΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ  ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΣ  (ΝΤΟΝΜΕ),   Ο ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ  ΣΤΗ  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ.  ΔΕΝ ΣΑΣ  ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ.
Η ΜΝΗΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΩΘΕΙ, ΟΣΟΝ «ΣΥΝΩΣΤΙΜΟ» ΚΙ  ΑΝ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ...

Φέτος συμπληρώθηκαν 100 χρόνια (στις 19 Μαίου) από τότε που ο Κεμάλ Ατατούρκ, ο «Πατέρας των Τούρκων», αποβιβάστηκε στη Σαμψούντα του Πόντου για να οργανώσει τον εθνικιστικό  τουρκικό στρατό και να ολοκληρώσει τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας που είχαν αρχίσει οι Νεότουρκοι σύντροφοί του. Ήταν μιά προσπάθεια του τουρκικου εθνικισμού γιά μετατροπή του πολυεθνικού οθωμανικού χώρου σέ εθνικό τουρκικό. Η απόφαση αυτή ελήφθη το  1908 μετά τήν άνοδο των Νεοτούρκων στήν εξουσία. Το σχέδιο της εξόντωσης συνέλαβε και άρχισε να εφαρμόζει η τριανδρία των Νεότουρκων: Ταλαάτ μπέης, Ενβέρ πασάς (και αυτός κρυπτοεβραίος όπως θα δούμε παρακάτω...) και Τζεμάλ πασάς σε συνεργασία με το Γερμανό στρατηγό Λίμαν φον Σάντερς.
 Το  κράτος των νεότουρκων μεθόδευσε την εξόντωση των Ελλήνων σε δύο φάσεις (1914-1918 και 1919-1923) με το  σχέδιο «λευκός θάνατος» για τούς Έλληνες του Πόντου. Εκτοπίσεις, εξορίες, λεηλασίες, βιασμοί, απαγχονισμοί ύστερα από συνοπτικές δίκες.

Ο Κεμάλ διέταξε των επανασυγκρότηση τών περίφημων «Δικαστηρίων Ανεξαρτησίας» που αποτελούνταν από στρατιωτικούς και πολίτες Τούρκους σαν δικαστές, που στην ουσία ήταν τυφλά κατευθυνόμενα όργανα της Άγκυρας με σκοπό την εξόντωση του Χριστιανικού πληθυσμού.  Μετέτρεψαν τη ΘΡΗΣΚΕΙΑ σε κριτήριο  Εξόντωσης τών Ελλήνων στό Στρατό.  Πώς; Κάνοντας τη θητεία υποχρεωτική... Κάθε στρατόπεδο νεοσύλλεκτων  και  στρατόπεδο συγκέντρωσης ...
Δεν θα πούμε περισσότερα. Ας μιλήσουν οι πηγές, και η βιβλιογραφία....
Ο «Κεμάλ  Μπέη»  ήταν…Γκέι.  
Για την Εβραϊκή καταγωγή του Μουσταφά Κεμάλ (και τον ερωτικό  δεσμό του μέ έλληνα ...ψαρά!) και του Ενβέρ Πασά γραμμένη στην αμερικανική εφημερίδα:
The Literary Digest (εφημερίδας που δημοσιευόταν στις ΗΠΑ)
14 Οκτωβρίου 1922, σελίδα: 50
«Ισπανός Εβραίος στην Καταγωγή, ορθόδοξος (σουνίτης) Μουσουλμάνος από γεννησιμιού και ανατροφής, ο οποίος έχει εκπαιδευτεί σε μια πολεμική γερμανική σχολή, πατριώτης, μαθητής των εκστρατειών των παγκοσμίως μεγάλων στρατηγών, συμπεριλαμβανομένου του Ναπολέοντα, και του Κραντ Λι - αυτά λέγονται ότι είναι μερικά έξοχα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του νέου "έφιππου άνδρα" που έχει εμφανιστεί στην Εγγύς Ανατολή. Είναι ένας πραγματικός δικτάτορας, όπως οι ανταποκριτές μαρτυρούν, ένας άνδρας του τύπου ο οποίος είναι ταυτόχρονα η ελπίδα και ο φόβος για έθνη που έχουν κατασπαραχτεί από ανεπιτυχείς πολέμους. Η ενότητα και η δύναμη είχε επανέλθει σε μεγάλο βαθμό πίσω στην Τουρκία μέσω της θέλησης του Μουσταφά Κεμάλ Πασά.»
«Ο Αττατούρκ είχε προτίμηση για άτομα του δικού του φύλου, σύμφωνα με σχετικά έγγραφα της Οθωμανικής Μυστικής Στρατιωτικής Αστυνομίας, η οποία τον κατατάσσει ως «ένα πολύ γνωστό ομοφυλόφιλο». Όταν ήταν σε νεαρή ηλικία, ειχε ερωτική σχέση με έναν Έλληνα ψαρά ονόματι Ιωάννης Τίκκης από την πόλη του Λαγκαδά.»
Πηγή: Grey Wolf, Mustafa Kemal, An Intimate Study of a Dictator (O Γκριζος Λύκος Μουσταφά Κεμάλ-Μία πιό Στενή Μελέτη ενός Δικτάτορα)
Συγγραφέας:
H.C. Armstrong, 1933

σελ. 253-254:
(αφού χώρισε τη Λατιφέ, την κατά πολύ νεότερη γυναίκα του)

.... Ξαναγύρισε στις αξημέρωτες  νύχτες,  σε δωμάτια γεμάτα καπνό με τους  πιωμένους φίλους του τους  «ντεσπεράντος (απελπισμένους)» όπως ήταν το παρατσούκλι τους -  στις  έντονα βαμένες γυναίκες και στη  ζωή όπου  ανήκε.

After that he became shameless. He drank deeper than ever. He started a number of open affairs with women, and with men. Male youth attracted him. He made advances to the wives and daughters of his supporters. Even important men sent their women-folk away from Angora out of his way.
Μετά από αυτό έγινε ξεδιάντροπος . Έπινε περισσότερο από ποτέ. Ξεκίνησε μια σειρά ανοιχτών σχέσεων με  γυναίκες, καθώς και με  άνδρες. Τον προσέλκυαν οι νεαροί. Την «έπεφτε» στις γυναίκες και στις κόρες των υποστηρικτών του. Ακόμα και αξιωματούχοι έστελναν  τις  γυναίκες και τις κόρες τους  μακριά από την Άγκυρα, μακριά από τη σφαίρα «επιρροής» του.
(Ο Κεμάλ πέθανε από  κίρρωση  του ήπατος...)
Πηγή: Western Civilization, Islam and Muslims,
Συγγραφέας: Abul Hasan Ali Nadwi,
μεταφράστηκε από:  Urdu version by Dr. Mohammad Asif Kidwai, M.A.,Ph.D.,
Academy of Islamic Research & Publications, Lucknow, 1969
Σελ.: 46
«Θα περιοριστούμε  μόνο στην αναπαραγωγή μερικών αποσπασμάτων από τον συμπατριώτη και θαυμαστή του Κεμάλ, Irfan Orga, ο οποίος, στην περίφημη βιογραφία του Κεμάλ, που έγραψε σε συνεργασία με τη σύζυγό του, Margaret, παρατηρεί (Πηγή: Orga, Irfan και Μάργκαρετ, “Ατατούρκ”, 1962, σελ. 246)..:

«Ένιωθε σα  στο σπίτι του  με τις πόρνες και τους ομοφυλόφιλους, επειδή βρισκόντουσαν σε πολύ χειρότερη κατάσταση από ότι ο ίδιος. Ο υπόγειος  σαδισμός της φύσης του αναδύθηκε. Ποτέ δεν αναγνώριζε τα  συναισθήματα των άλλων, γιατί δεν είχε συναισθήματα ο ίδιος, παρά μόνο τη  θεμελιώδη ανάγκη του να κατακτά  και να βλέπει τους άλλους υποταγμένους στη θέλησή του. Έπρεπε να βρίσκεται πάντα από πάνω, να έχει τον έλεγχο»
Επιπλέον:
«Ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ ήταν ομοφυλόφιλος», λέει ένα βιβλίο που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας του Βελγικό κρατιδίου του Valon
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ,
28 Μαρτίου, Noyan Tapan – ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Το Υπουργείο Παιδείας του
Βελγικού κρατιδίου του Valon δημοσίευσε ένα βιβλίο, κατά το οποίο ο ιδρυτής της σύγχρονης Δημοκρατία της Τουρκίας, Μουσταφά Κεμάλ - Ατατούρκ, αριθμείται μεταξύ των πιο σημαντικών  και των πιό εξεχόντων  ομοφυλόφιλων στην ιστορία.
 Με αυτό τον τρόπο, στην πραγματικότητα, το Βελγικό κράτος «συμβάδισε» με κάποιους νέους Έλληνες που ανέβασαν σχετικές  πληροφορίες  για τον Κεμάλ Ατατούρκ  στο πασίγνωστο youtube, στις αρχές Μαρτίου.

Σύμφωνα με την Τουρκική εφημερίδα Zaman, το βιβλίο με τίτλο «Καταπολέμηση της
Ομοφοβίας ", το οποίο αποτελείται από 144 σελίδες, μοιράστηκε  στους μαθητές των γυμνασίων και λυκείων του κρατιδίου του Valon. Στη σελίδα 105 του βιβλίου, ο  Ατατούρκ συμπεριλαμβάνεται ως ένας  από τους  πιο διάσημους ομοφυλόφιλους στην παγκόσμια ιστορία.
Σημειωτέον ότι οι γάμοι ομοφυλόφιλων επιτρέπονται στο Βέλγιο. Περισσότερα για το Βελγικό Βιβλίο και πώς το «αντιμετώπισαν»  οι Τούρκοι, εδώ...

Επιπρόσθετα, εκτός αυτού, οι βιογράφοι του Μουσταφά Κεμάλ,  Margaret και Irfan Orga (εβραϊκής καταγωγής), έγραψαν:


«Ποτέ του  δεν  αγάπησε  γυναίκα. Ήταν συνηθισμένος στην συντροφικότητα μεταξύ ανδρών, στην τρέλα για όμορφους νεαρούς, [και] τις  φευγαλέες επαφές με πόρνες, ... καιγόταν  το κορμί του, για μια γυναίκα ή ένα αγόρι...»
 Επίσης τα ημερολόγια της Λατιφέ, πρώην γυναίκας  του Κεμάλ δεν δόθηκαν ποτέ στη δημοαιότητα. Θεωρήθηκε ότι  τα στοιχεία ήταν πολύ προσωπικά. Ήταν όμως και  αποκαλυπτικά για το λόγο που ο γάμος τους έληξε μετά από δύο χρόνια κοινού βίου. Θεωρείται ότι η Λατιφέ δεν ανέχτηκε την ομοφυλοφιλική προτίμηση του Κεμάλ...

Διαβάστε εδώ

Για την Κρυπτοεβραική (Ντονμέ) καταγωγή του Κεμάλ:

Απόσπασμα από το βιβλίο «The Secret Jews» - (Οι Κρυπτοεβραίοι)
Συγγραφέας: Joachim Prinz, 1973.
( Από το αποκαλυπτικό βιβλίο του Joachim Prinz, ο οποίος σημειωτέον είναι εβραικής καταγωγής, μαθαίνουμε εκ των «ένδον», πώς ζούσαν οι εβραίοι στο « Χαλιφάτο», από την Ισπανία μέχρι την Ινδία και από την Υεμένη ως τη Βοσνία, και πώς αναλάμβαναν υψηλές εξουσίες. Επίσης μαθαίνουμε πώς ο Μουσουλμανικός κόσμος προστάτευσε τον Εβραισμό από την Ιερά εξέταση της Καθολικής Εκκλησίας , και με ποιό τρόπο,  στην ουσία ξεγέλασαν το Χαλιφάτο που τους εξέθρεψε, και τελικώς  το ανέτρεψαν οι ίδιοι  ευεργετηθέντες Εβραίοι,  με την νέα κρυπτοεβραική τους ταυτότητα των «Νεότουρκων».)
«Αυτή ήταν η καταγωγή της πιό σημαντικής ομάδας, αριθμητικά και ιστορικά, των Μουσουλμάνων Κρυπτοεβραίων. Οι πιστοί μουσουλμάνοι αποκαλούν αυτές τους κρυφούς Εβραίους, ντονμέδες "doenmehs", ή  «αποστάτες»..... Με τα χρόνια το κίνημα των κρυπτοεβραίων ντονμέδων καθιερώθηκε στη Μικρά Ασία. Στο δέκατο ένατο αιώνα, η σέχτα  αυτή εκτιμάται ότι αριθμούσε  είκοσι χιλιάδες μέλη. Η Θεσσαλονίκη παρέμεινε κύρια έδρα του κινήματος αυτού μέχρι που έγινε ελληνική πόλη το 1912.»


 «Η εξέγερση των Νεότουρκων το 1908 εναντίον του αυταρχικού καθεστώτος του Σουλτάνου Αμπντούλ Χαμίτ άρχισε μεταξύ των διανοουμένων της Θεσσαλονίκης. Από εκεί προήλθε η απαίτηση  για ένα συνταγματικό καθεστώς . Μεταξύ των ηγετών της επανάστασης που οδήγησε σε μια πιο σύγχρονη κυβέρνηση στην Τουρκία ήταν  ο Τζαβίτ  Μπέη και ο Μουσταφά Κεμάλ.  Και οι δύο ήταν ένθερμοι  κρυπτοεβραίοι ντονμέ  "doenmehs". Ο Τζαβίτ Μπέη έγινε υπουργός οικονομικών. Ο Μουσταφά Κεμάλ έγινε ο ηγέτης του νέου καθεστώτος και υιοθέτησε το όνομα «Ατατούρκ». Οι αντίπαλοί του προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν το κρυπτοεβραικό του  υπόβαθρο για να τον ανατρέψουν, αλλά χωρίς επιτυχία. Πάρα πολλοί από τους Νεότουρκους στο νεοσυσταθέν επαναστατικό Υπουργικό Συμβούλιο,  προσεύχονταν  στον Αλλάχ, αλλά είχαν  ως πραγματικό προφήτη τους  τον Σαμπετάι Σεβή, το Μεσσία της Σμύρνης ».

Να προσθέσουμε και το εξής σημαντικό 
Ο ρόλος των κρυπτοεβραίων ή ντονμέδων  της Τουρκίας  στην εξαφάνιση του  Χαλιφάτου του Οσμάν έχει τεκμηριωθεί σε πολλές λεπτομέρειες στο βιβλίο του Christopher Jon  Bjerknes. Αυτό το βιβλίο περιέχει 575 σελίδες. Τίτλος του βιβλίου:
H ΕΒΡΑΪΚH ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ
Διαβάστε αυτό το βιβλίο : εδώ

Περισσότερα για την εβραϊκή καταγωγή του Κεμάλ, εδώ

Οι πηγές της παραπομπής είναι:
-      -  The Literary Digest (εφημερίδας που δημοσιευόταν στις ΗΠΑ)
14 Οκτωβρίου 1922, σελίδα: 50
-      -  Hillel Halkin, Εβραική Εφημερίδα FORWARD, της Νέας Υόρκης – 28 Ιανουαρίου, 1994) – Αναδημοσίευση πληροφοριών  από την Εβραική Εγκυκλοπαίδεια Ha-Ivrit, στο λήμμα: ¨Ataturk
Είναι ενδιαφέρον ότι οι περισσότερες από τις πηγές είναι άρθρα ή βιβλία συγγραφέων Εβραικής καταγωγής.  Σήμερα είναι ταμπού στην Τουρκία να μιλήσει κάποιος για την Εβραική Καταγωγή ή την Ομοφυλοφιλική ταυτότητα του Κεμάλ Αττατούρκ.  Είναι δεδομένο ότι θα διωχθεί ή θα φιμωθεί. Αυτό ενισχύει την εκδοχή ότι υπάρχει ακόμα (ζεί και βασιλεύει)  το κρυπτοεβραικό στοιχείο των Ντονμέ, σε θέσεις – κλειδιά του Κοσμικού Κράτους που ίδρυσαν οι Νεότουρκοι. Το Κοσμικό αυτό Κράτος των Νεότουρκων, εδραιώθηκε στο αίμα των Χριστιανών Ελλήνων της Μικράς Ασίας.
Για να επεκτείνει τη στρατηγική του θέση ή  τα σύνορά του,  αυτό το ίδιο κράτος των Νεότουρκων,  έχει κανείς αμφιβολία ότι θα φεισθεί εμάς,  τους Νεοραγιάδες του τηλεοπτικού Σουλεϊμάν του... Μεγαλοπρεπούς;


Aelius Maximus

Δεν υπάρχουν σχόλια: