Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΟΜΑΓΑΖΟ! ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.


kounelis
Στα πρόθυρα της διάσπασης βρίσκεται η ΔΗΜΑΡ μετά την άρνηση τριών έως τώρα βουλευτών της να ψηφίσουν τα οικονομικά μέτρα . Ταυτόχρονα, δύο από αυτούς εξήγγειλαν ουσιαστικά την δημιουργία ομάδας εσωκομματικής αντιπολίτευσης.

Ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης, δέχεται διαφορετικές εισηγήσεις για την αντιμετώπιση των Οδυσσέα Βουδούρη, Γιάννη Μιχελογιαννάκη και Πάρι Μουτσινά, οι οποίοι δήλωσαν κατηγορηματικά και δημοσίως ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν τα μέτρα.

Ταυτοχρόνως, οι κ. Βουδούρης και Μιχελογιαννάκης εξήγγειλαν τη συγκρότηση εσωκομματικής τάσης η οποία θα πάρει «σάρκα και οστά» στις 7 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή μελών της ΚΕ και στελεχών τοπικών οργανώσεων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι με την τάση θα συνταχθεί και ο κ. Μουτσινάς.

Ο υπεύθυνος διεύρυνσης της ΔΗΜΑΡ, Νίκος Μπίστης τάχθηκε υπέρ του να τηρηθεί σκληρή κομματική πειθαρχία και στην περίπτωση που υπάρξουν βουλευτές οι οποίοι καταψηφίσουν, να διαγραφούν.

Με την άποψη Μπίστη συντάχθηκαν οι Ανδρέας Παπαδόπουλος, Θόδωρος Μαργαρίτης και Γιάννης Μεϊμάρογλου και νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Φώτης Κουβέλης άρχισε να γέρνει υπέρ της άποψης να υπάρξει ενιαία κομματική στάση και πειθαρχία.
Τέλος, άγνωστη παραμένει η στάση άλλων βουλευτών, οι οποίοι εμφανίζονται ιδιαίτερα προβληματισμένοι...

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: