Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ - ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΣΦΑΓΕΑ ΣΟΥΛΕΗΜΑΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΕΤΕ!


Πέταξε στις γραμμές του τρένου την γυναίκα του που την είχε σκοτώσει στο ξύλο στο σπίτι

Ο 36 ετών Μεχμέτ Β. που 3 μήνες πριν στο Τσερκέζκιοϊ του Τεκίρνταγ είχε συλληφθεί για ξυλοδαρμό της γυναίκας του και είχε αφεθεί ελεύθερος με υφ΄όρων απόλυση, χτες συνελήφθη με την κατηγορία πως σκότωσε στο ξύλο την 37 ετών γυναίκα του Φατμά Β. και μετά την πέταξε στις γραμμές του τρένου. Ο Μεχμέτ Μπιλγκίν τύλιξε το πτώμα της γυναίκας του με χαλί και το μετέφερε με καροτσάκι.
Οδηγός του τρένου χτες το πρωί ενημέρωσε την αστυνομία πως εντόπισε μια γυναίκα ακίνητη πάνω στις ράγες του τρένου στην πίσω πλευρά από τα σφαγεία του Τσερκέζκιοϊ. Αστυνομικοί που ερεύνησαν, καθόρισαν πως η ονομασία της γυναίκας ήταν Φατμά Β. και ότι σκοτώθηκε από ξυλοδαρμό.
Ομάδες της αστυνομίας του Τσερκέζκιοϊ, με εντολή του εισαγγελέα του Τσερκέζκιοϊ Ιμπραήμ Τζαν ίδρυσαν τρεις διαφορετικές ομάδες για την επίλυση της δολοφονίας. Στα πλαίσια της έρευνας εντοπίστηκε πως ο σύζυγος της γυναίκας Φατμά Β- με καταδίκες για κλοπή ληστεία και ξυλοδαρμό- , ο οποίος 3 μήνες πριν του είχε επιβληθεί από το δικαστήριο απομάκρυνση από το σπίτι και είχε αφεθεί ελεύθερος με υφ΄όρους, είχε εξαφανιστεί.
Σε καροτσάκι είχε μεταφέρει χαλί
Οι ομάδες της αστυνομίας που εξέτασαν κάμερες κυκλοφορίας και κάμερες επιχειρήσεων της περιοχής είδαν τον Μεχμέτ Β. να μεταφέρει με καροτσάκι ένα χαλί το οποίο το πήγε στο πίσω μέρος των σφαγείων. Μετά από αυτό τον συνέλαβαν.
……………
Εφ. Χουριέτ 16/9/2012
tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: