Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ψεύτης Υπουργός ! ! ! Δεν έδωσαν δεκάρα τσακιστή στους συνοριοφύλακες στον Εβρο !

Δεν έδωσαν δεκάρα τσακιστή στους συνοριοφύλακες στον Εβρο !

Τα Μεγάλα παραμύθια που σέρβιρε ο Δενδιας στους Συνοριοφυλακες και σε όλο τον Ελληνικό Λαό...

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Δενδιας δήλωσε τα παρακάτω 2 Αυγούστου

"Από το υπουργείο διευκρινίζεται ότι... όσοι μετακινήθηκαν στον Έβρο δεν θα διαμείνουν στις εγκαταστάσεις των σχολών, ότι ήδη το 75%-80% διαμένουν σε ξενοδοχεία, καθώς και ότι άμεσα θα. τακτοποιηθούν σε ξενοδοχεία και...
οι υπόλοιποι.

Επίσης επισημαίνεται ότι η διαμονή και η διατροφή των συνοριακών φυλάκων καλύπτεται εξ ολοκλήρου από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Εξωτερικών Συνόρων, ενώ θα αμείβονται με επιπλέον 800 ευρώ το μήνα από κοινοτικά κονδύλια.

Από το υπουργείο τονίζεται τέλος ότι «είναι εθνική ανάγκη η φύλαξη των συνόρων να γίνεται από εντεταλμένα όργανα της Πολιτείας".

Τα 800 ευρώ που δώσανε στους Συνοριοφυλακες είναι από τα εκτός έδρας που δικαιούνται έτσι και αλλιώς και μάλιστα μειωμένα κατά 30 % ...που είναι λοιπόν το επιπλέον επίδομα των 800 ευρώ το μήνα από κοινοτικά κονδύλια που μας είπε ;;;;

Συνεχίζουν με ψέματα ! ψέματα ! ψέματα! ..Επιτέλους πότε θα μάθετε να λέτε την αλήθεια ;;;;

Ενας αγανακτισμένος συνοριοφύλακας 
ksipnistere

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια αυτά που διαβάζω;


USD $ 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων κυρίαρχο δάνειο προς την Δημοκρατία της Κύπρος για 100 χρόνια
ΤΟΡΟΝΤΟ , Σεπτέμβριος 5, 2012 / CNW / - Το Καναδικό Γραφείο ΤΕΛΟΣ (End Εθνικό χρέος) ένα Φιλανθρωπικό ΜΚΟ, εξ ονόματος του κ. Αρτεμίου Sorras, ιδρυτικό μέλος της END και ευεργέτη του δανείου, ανακοινώνει ότι η Νέα Υόρκη Έδρα του ΤΕΛΟΣ μέσω της Πρόεδρος Δρ . Λαμπράκης Εμμανουήλ έχουν προσφέρει επίσημα ένα κυρίαρχο δάνειο στη Δημοκρατία της Κύπρος στο σύνολο της μέχρι Ευρώ 40 δισ. ( USD $ 50 δισεκατομμύρια δολάρια ) χωρίς τόκο, με τενόρο έως 100 χρόνια, και με μερική προνόμια πλήρη επιστροφή ή εν μέρει, κάθε 5η επέτειο του δανείου προς:
Α) αναχρηματοδοτήσει και να πληρώσει το υπάρχον δημόσιο χρέος της Δημοκρατίας της Κύπρος στο ποσό των περίπου € 28 δις.
Β) Με το υπόλοιπο του δανείου που απορροφάται για τη χρηματοδότηση και αναχρηματοδότηση του επιχειρηματικού τομέα της Κύπρου, βοηθούν τους καταναλωτές που επλήγησαν σκληρά, και να παρέχουν χρηματοδότηση του εμπορίου και χρηματοδότησης της ανάπτυξης για την ενθάρρυνση της ανάπτυξης και της δημιουργίας νέων θέσεων απασχόλησης, και η νέα οικονομία, βοηθώντας έτσι τις προσπάθειες της Του Εξοχότατε Ο Πρόεδρος της Κύπρος κ.Δημήτριος Χριστόφιας να αποφευχθεί οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια από το ΔΝΤ, την ΕΕ και την ΕΚΤ (Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα,), η οποία θα καταστρέψει φύκι και Κύπρος , όπως έχουν καταστραφεί Ελλάδα.
ΤΕΛΟΣ, μέσω του προέδρου της, ο Δρ Εμμανουήλ Λαμπράκης και για λογαριασμό του κ. Αρτέμιος Sorrasbenefector του δανείου, ανακοινώνει περαιτέρω ότι, το ποσό της μέχρι Ευρώ 400 δισ. ευρώ ( USD500 δισ. δολάρια ), πρέπει να προσφέρεται επίσημα στην Ελλάδα, από 9, Σεπτεμβρίου, 2012 , με επιτόκιο 0,5% ετησίως, μέχρι να 100 τενόρος έτους, με προπληρωμή προνόμια, εν όλω ή εν μέρει, κάθε 5ο έτος, και για τα εξής:
Α) Ελλάδα καταβάλλει στο ακέραιο όλων των νομίμως οφειλόμενο χρέος της, με τη νομιμότητα των εν λόγω χρεών που καθορίζεται από το Διεθνές αποτελεί Ελεγκτική Επιτροπή (σε αντίθεση με ό, τι δεν Πρόεδρο Correa του Εκουαδόρέκανε), να προσδιορίσει ποιά μέρος, εάν κάποιο από τα εν λόγω χρέος είναι απεχθούς χρέους.
Β) Για τη χρηματοδότηση και αναχρηματοδότηση ιδιωτική εταιρεία και τους καταναλωτές, και το χρέος στέγαση, και να χρηματοδοτήσει τα σχέδια ανάπτυξης του βιομηχανικού τομέα, χρηματοδότηση του εμπορίου, και αγρόκτημα τομέα ανάπτυξης γης, βοηθώντας Ελλάδα να ανακάμψει σε μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα από περισσότερα από πέντε χρόνια από σοβαρή ύφεση.
ΤΕΛΟΣ θα επιβλέπει και θα διαχειρίζεται ο προσδιορισμός του χρέους, καθώς και την περαιτέρω χρηματοδότηση της καταναλωτικής και εμπορικής ανάπτυξης σε όλη την Ελλάδα .
ΠΗΓΗ: ΤΕΛΟΣ εθνικό χρέος
Για περισσότερες πληροφορίες:
Τορόντο: 4ellinismos@gmail.com , Anthony Diamond, Κυβερνήτης του Καναδά