Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2012

Άδωνι, σ΄ ευχαριστώ...

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη τον οποίο και ευχαρίστησε για την δημόσια στήριξη που του παρείχε στην πρωινή εκπομπή του ΜΕGA.

Σύμφωνα με το parapolitika.gr η συνομιλία των δύο ανδρών είχε ως εξής: «Σε ευχαριστώ. Τόλμησες να πεις αυτό που δεν τολμάει κανένας. Είσαι άντρας. Γενναίος και παλικάρι. Το ήξερα ότι είσαι ξεχωριστός στην πολιτική ζωή αλλά σήμερα απέδειξες ότι είσαι φτιαγμένος από καλό μέταλλο" φέρεται να του είπε ο Βύρων Πολύδωρας με τον Άδωνι Γεωργιάδη να άπαντα:«Πρόεδρε είπα την αλήθεια και δεν με νοιάζει τίποτα. Αντί να βαράμε εκείνους που διόρισαν όλους το σόι βαράνε όλοι τον Πολύδωρα»

Το πρωί στην εκπομπή "Mega Σαββατοκύριακο όταν η συζήτηση έφτασε στους διορισμούς στη Βουλή ο Άδωνις ξέσπασε υπέρ του Βύρωνα Πολύδωρα λέγοντας ότι οι επιθέσεις κατά Πολύδωρα είναι άνανδρες και προκλητικές κι ότι ενώ είναι 30 χρόνια βουλευτής και θα μπορούσε να έχει μονιμοποιήσει και τα τρία του παιδιά στο δημόσιο δεν το έκανε.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: