Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

Κύριε Καμίνη, ποιός πληρώνει εσάς και την κουστωδία σας;


 Αυτή η φωτογραφία κάνει από χθες τον γύρο του κόσμου με λεζάντες τύπου “Δυναμική διαμαρτυρία μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας”.

Όπως καταλαβαίνετε, αυτό θα είναι ένα ακόμη χτύπημα στην κύρια δραστηριότητα του “ιστορικού κέντρου” που δεν είναι άλλη από τον τουρισμό. Ο τουρισμός είναι ο αιμοδότης της πόλης των Αθηνών εδώ και δεκαετίες, από αυτόν τρέφονται δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις που με την σειρά τους αποδίδουν δημοτικά τέλη στον δήμο.

Αυτές οι εικόνες είναι η ταφόπλακα του τουρισμού, αφού κανένας δυτικός τουρίστας -πέραν της Τρόικας- δεν θα πατήσει το πόδι του στην πόλη.Innocence Of Muslims Protests

Ας το καταλάβουν επιτέλους οι ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ και ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ του συστήματος που γονατίζει την Ελλάδα. Οι χώρες προέλευσης των τουριστών δεν είναι ούτε το πακιστάν ούτε το μπανγκλαντες. Τα νόμιμα έσοδα του δήμου δεν προέρχονται ούτε από τα έργα των εθνικών εργολάβων που ήθελαν άφθονο και φθηνό εργατικό δυναμικό για να λυμαίνονται τους διαγωνισμούς των Ολυμπιακών κατασκευών. Ούτε βέβαια από το δουλεμπόριο, το εμπόριο ναρκωτικών και το παρεμπόριο.

Προκαλεί λοιπόν μεγάλη απορία η στάση της δημοτικής αρχής Καμίνη απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα θηριωδίας. Γιατί υποτίθεται ότι η κύρια πηγή εσόδων του κυρίου Καμίνη και της κουστωδίας του είναι ο τουρισμός που θα έπρεπε να διαφυλαχθεί. Το ηθικό και πολιτισμικό θέμα βλέπετε, το βγάζουμε απ’ έξω. Αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον κύριο Καμίνη και τους ομοϊδεάτες του.

Το χρήμα όμως; Το χρήμα που τροφοδοτεί τον δήμο; Δεν σας νοιάζει κύριε Καμίνη; Από που νομίζετε ότι πληρώνεστε κύριε Καμίνη, εσείς και η θλιβερή κουστωδία σας;

 

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: