Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΣΚΑΦΗ, ΚΙ ΑΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;


skafatoi
Βλέπετε, λοιπόν, πόσο δειλοί και χωμένοι μέσα στη διαπλοκή είναι; Την ώρα που βάσει σχεδίου και κατ΄ εντολή των δανειστών, αποτελειώνουν συνταξιούχους, ανάπηρους και άτομα με ειδικές ανάγκες, ανθρώπους που τους εμφανίζουν απροκάλυπτα πλέον ως τα... βάρη και ως την αιτία της οικονομικής καταστροφής τηςς χώρας, την ίδια ώρα, δήθεν, απλώς δεν τα βρίσκουν στην επιβολή τέλους στα σκάφη!

Ασυνεννοησία, σου λέει. Δηλαδή, που ακριβώς δεν τα βρίσκουν όταν, για να ξεσκίσουν τους ανυπεράσπιστους και πεινασμένους Έλληνες, συμφωνούν τάκα-τάκα;

Ποιους δουλεύετε κύριοι; Αυτοί που τους παραμυθιάζετε να σας ψηφίσουν και μετά τους ξεπουλάτε και τους οδηγείτε κυριολεκτικά σε έναν βίαιο ψυχολογικό κυρίως θάνατο, τον οποίο οι αρχικλέφτες σκαφάτοι φίλοι σας (που σας φιλοξενούν κιόλας...), απλώς παρακολουθούν αν τύχει και ξεκουράζονται την ώρα των δελτίων ειδήσεων στο κότερό τους, αυτοί σας κρίνουν. Δείτε πως μας κοροϊδεύουν και πόσο... γλυκά μπορεί να παρουσιαστεί ένα τόσο σοβαρό θέμα:

"Καλά κρατεί η ασυνεννοησία μεταξύ των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση αναφορικά με τα νομοσχέδια που έρχονται στη Βουλή καθώς μετά το μίνι φιάσκο με τη διάταξη της siemens η κυβέρνηση σκέφτεται να αποσύρει και νέα τροπολογία.

Ειδικότερα η ΚΟ της ΔΗΜΑΡ εξέφρασε ισχυρές ενστάσεις για την τροπολογία η οποία μεταξύ άλλων προβλέπει επιβολή ειδικού τέλους στα σκάφη αναψυχής με τ9ο σκεπτικό ότι είναι άσχετη με το περιεχόμενο του νομοσχεδίου για την δημοσιονομική εξυγίανση του κράτους.

Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο το οποίο μπήκε σήμερα στην Ολομέλεια και αναμένεται να ψηφιστεί αύριο, προβλέπει μειώσεις στις αποδοχές του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και των μελών της κυβέρνησης καθώς και περικοπές στη δαπάνη για μισθώματα ακινήτων που στεγάζουν δημόσιες υπηρεσίες.

Υπό τις ενστάσεις λοιπόν της ΔΗΜΑΡ , ο υπουργός Ναυτιλίας Κώστας Μουσουρούλης ενημέρωσε την Ολομέλεια ότι πιθανότατα αύριο θα αποσύρει την εν λόγω τροπολογία προκειμένου να την επαναφέρει με ένα νέο νομοσχέδιο του υπουργείου του".
Αυτά προς το παρόν...

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: