Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΘΩΜΑΝΟΥ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ


souleiman ant1
ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Ο ΑΜΕΣΩΣ Ο ΝΕΟΘΩΜΑΝΙΚΟΣ «ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ» 

Το θράσος του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού Αντένα ξεπερνάει κάθε όριο. Αφού πρώτα εγκαινίασε την πλημμύρα των τουρκικών σήριαλ που επεκτάθηκαν ήδη στο Μέγκα και στον Άλφα, τώρα επιχειρεί ένα ακόμα βήμα: Να παρουσιάσει, με τυμπανοκρουσίες, έναν σφαγέα του ελληνικού και των λοιπών βαλκανικών λαών, τον Σουλεϊμάν, ως ήρωα, στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Σουλεϊμάν, ένας από τους απηνέστερους διώκτες του ελληνισμού, κατέλαβε τη Ρόδο, σφαγίασε και εξανδραπόδισε τον λαό της Κέρκυρας, μαζί δε με τον Σελίμ Α΄, τον οποίον διαδέχτηκε, υπήρξε ένας από τους οργανωτές των μεγάλων εκστρατειών του παιδομαζώματος.

Αφού λοιπόν οι Έλληνες εθίστηκαν ήδη στα τουρκικά σήριαλ, ο Αντένα πραγματοποιεί ένα νέο βήμα και προβάλλει έναν από τους βασικούς οργανωτές της λεηλασίας και της υποταγής των βαλκανικών λαών στους Οθωμανούς, ως το πρότυπο για το νεοθωμανικό μέλλον που μας προετοιμάζει η ευτελισμένη ελίτ της χώρας.

Έτσι από τη μία πλευρά εθνομηδενιστές δήθεν διανοούμενοι ασκούν λοβοτομή στα σχολεία και στα πανεπιστήμια, και από την άλλη τα αφεντικά της τηλε-αποβλάκωσης, μας σπρώχνουν ολοένα και βαθύτερα στον χειρότερο ραγιαδισμό.

Πρέπει να αντισταθούμε! Όπως έγινε με το άθλιο βιβλίο «ιστορίας» της ΣΤ΄ Δημοτικού, έτσι και τώρα πρέπει να απαιτήσουμε την απόσυρση του σοβινιστικού «Σουλεϊμάν»

Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Σε καμία άλλη χώρα δεν θα διανοούνταν κανείς να προβάλει μια σειρά που εκθειάζει τον ίδιο του τον κατακτητή. Αν δεν μπορούμε να το διανοηθούμε, ας φανταστούμε τους Παλαιστίνιους να βλέπουν σήριαλ με τη ζωή του Αριέλ Σαρόν ή να παίζεται σειρά με τους έρωτες των ναζί στο Ισραήλ.

Φτάνει πια! Οι Έλληνες έχουν αξιοπρέπεια. Όπως εξεγειρόμαστε όταν μας σέρνει η Τρόικα ως επαίτες στα ευρωπαϊκά σαλόνια, έτσι και αρνούμαστε να προσβάλλει έτσι την ιστορική μας μνήμη και την εθνική μας αξιοπρέπεια ο κύριος Κυριακού και το κανάλι του.

Ζητούμε την άμεση απόσυρση του σωβινιστικού-νεοθωμανικού «Σουλεϊμάν» από τον ΑΝΤ 1
Καλούμε το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, το ΕΣΡ, την Ακαδημία Αθηνών και τα κόμματα τα οποία αιδημόνως σιωπούν να πάρουν αμέσως θέση.

Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να αναλάβουμε οι ίδιοι να υπερασπιστούμε την τιμή και την ιστορία του τόπου μας.

Κλείνουμε τις τηλεοράσεις, ανοίγουμε τα μάτια μας.

Κίνηση Πολιτών Άρδην

Αν συμφωνείτε να αποσυρθεί το σήριαλ του ΑΝΤ 1 υπογράψτε εδώ

http://www.gopetition.com/petitions/%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B8%CE%B5%CE%AF-%CE%BF-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CE%B8%CF%89%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%83.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προϊόντα και εταιρείες που διαφημίστηκαν στο επεισόδιο της 6/9/2012, 11.00 πμ.
Ευκαιρία για μποϋκοτάζ!

ΙΕΚ Δομή
ΙΕΚ ΑΚΤΟ
ΙΕΚ ΞΥΝΗ
ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ
IIEK ΣΒΙΕ
IIEK Όμηρος
Mediterranean College
Aegean Omiros College

Vodafone
Βερόπουλος («βέρος Έλληνας»...)
Media Markt
Sprider Stores
Ηλεκτρονική
Brands Galaxy
Lapin παπούτσια

Τηλέραμα
Επενδυτής

11880
14900 (ραντεβού ΕΟΠΥΥ)
14784 (ραντεβού ΕΟΠΥΥ)
14554 (ραντεβού ΕΟΠΥΥ)
14884 (ραντεβού ΕΟΠΥΥ)
Λίτσα Πετρίδη και Συνεργάτες – 14550

Klinex
AZAX
Garnier
L'Oréal
Palmolive
Nestlé
Μινέρβα
Κρουασάν Molto
Wyeth, παδικό γάλα S-26
NOYNOY
Oreo (μπισκότα)
Milner
Φρυγανιές Elite (η διαφήμιση με τον περήφανο Κρητικό λυράρη)
Uncle Ben's

http://www.123playgames.gr
http://www.dino.gr
http://www.telemarketing.gr
Compact Disc Club
learn-e-pedia.gr
Pest reject