Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Βερύκιος θα έπρεπε να ήταν στην φυλακή.

Ο Βερύκιος, αν δεν ήταν σαθρό το πολιτικό μας σύστημα, θα έπρεπε να ήταν στην φυλακή.
Πριν από την επίθεση των ΗΠΑ στο ΙΡΑΚ τον είχαν βγάλει στην τηλεόραση για να πείσει τον αδαή ‘Έλληνα Πολίτη ότι οι Πύραυλοι του ΙΡΑΚ έχουν τόσο μεγάλο βεληνεκές που μπορούν να πλήξουν και την Ελλάδα. Είχε σχεδιαγράμματα και χάρτες και όλοι συνάδελφοι κουνούσαν το κεφάλι τους για την παραπληροφόρηση του Ελληνικού Λαού.
Ορισμένοι δημοσιογράφοι, που ασχολούνται με τα αμυντικά θέματα αποτελούν μέρος του συστήματος προμηθειών και στην προσπάθεια τους να επιτύχουν τους στόχους τους δεν διστάζουν να απειλήσουν, διαβάλουν, παραπληροφορήσουν τον Ελληνικό Λαό.
Αυτό που είναι ακόμη χειρότερο είναι ότι στο ρεπορτάζ που κάνουν είτε από βλακεία τους είτε από άγνοια αποκαλύπτουν αμυντικές λεπτομέρειες, που οι γείτονες τρίβουν τα χέρια τους από τα δώρα που τους δίνουν.
Δεν θα ήθελα να φανταστώ ότι το κάνουν ηθελημένα...
Σε άλλους στρατούς ο Δημοσιογράφος που συμπεριφέρεται ή υποπίπτει σε εγκλήματα τύπου Βερύκιου του απαγορεύουν τη προσέγγιση του σε εγκαταστάσεις του ΥΕΘΑ ή/και του αφαιρούν την άδεια δημοσιογραφίας.
Η υποκρισία του συστήματος δεν έχει όρια...

Μας κυβερνούν κίναιδοι, παιδόφιλοι, λωποδύτες , προδότες και ο Βερύκιος που ασκεί το λειτούργημα της Δημοσιογραφίας στηρίζει αυτό το σύστημα.
Ο Βερύκιος μεταξύ αστείου και σοβαρού προτάθηκε και για τιμητική διάκριση από τον παρλαπίπα Βενιζέλο, εκεί έφτασε το χάλι της πολιτείας.
Δυστυχώς ο εκάστοτε  ΒΥ/ΓΕΣ εκλέγεται από την πολιτική ηγεσία και ως εκ τούτου δεν πρόκειται να ασκήσει τα καθήκοντα του σαν συνδικαλιστικό όργανο του Στρατού.
Ο ελάχιστοι Ανώτατοι Αξιωματικοί που ανέχονται συμπεριφορές τύπου Βερύκιου συμβάλλουν στην αποθράσυνση τους
Αύριο υπάρχει και η διαμαρτυρία των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων εν ενεργεία και αποστρατεία, των Σωμάτων Ασφαλείας και της Πυροσβεστικής.
Προσωπικά είμαι εναντίον κάθε μορφής συνδικαλισμού στις Ένοπλες Δυνάμεις, εφόσον η Στρατιωτική και όχι η Πολιτική ηγεσία επιλέγει τους Αρχηγούς.
Σήμερα όμως, που υπάρχουν αποδείξεις ότι οι Κυβερνώντες συστηματικά ξεπουλάνε την Ελλάδα, το σύνθημα πρέπει να είναι ένα «Η Κυβέρνηση στο ΓΟΥΔΗ’
Το σχέδιο τους είναι πασιφανές. Στηρίζουν την παγκοσμιοποίηση και φυσικά τον Προβόπουλο με 450.000€ μηνιαίο μισθό και ο Α/ΓΕΣ παίρνει το μισθό καθαρίστριας στη Βουλή.
Να προταθεί στην συγκέντρωση μεταξύ των άλλων ότι Δημοσιογράφοι τύπου Βερύκιου να αποπέμπονται από τους χώρους του ΥΕΘΑ
Να ορισθεί όπως η Διεύθυνση Δικαστικού να αναλαμβάνει αυτεπάγγελτα ή κατόπιν αιτήσεως του θιγομένου στελέχους, περιπτώσεις όπως την παραπάνω, χωρίς την εμπλοκή της Στρατ. Ηγεσίας.
Παρακαλούνται όλες οι Ενώσεις, Σύνδεσμοι κλπ αύριο 12 Σεπτεμβρίου στο Άγαλμα του Κολοκοτρώνη συντονισθούν ως προς την ώρα συγκέντρωσης και να ειδοποιηθούν με κάθε μέσο άπαντες.
Τα θέματα μας είναι Εθνικά και εφόσον είναι Εθνικά ένα εξ αυτών είναι και το ηθικόν των Ενόπλων Δυνάμεων, που με τη σειρά του συναρτάται με τις αποδοχές και τις συντάξεις.
Σημαντικό επίσης θέμα είναι η ενεργός εμπλοκή των Αποστράτων σε θέματα στρατηγικής σημασίας που οι πολιτικές κυβερνήσεις δεν είναι σε θέση να επιλύσουν. Το Λαθρομεταναστευτικό, η Οργάνωση της πολιτικής ασφάλειας κλπ είναι θέματα που ομάδες εκλεκτών συναδέλφων θα μπορούσαν να φέρουν σε πέρας.
Μη λησμονήσετε να μιλήσουμε για την ανακήρυξη της ΑΟΖ, για την μη αυτονόμηση της Ελλάδος κατά Καλλικράτη που επιχειρείται μέσω των Ελεύθερων Οικονομικών Ζωνών.  
Άλλο σημαντικό θέμα είναι οι Γερμανικές Οφειλές.
Μία φορά ψεύτης πάντα, ψεύτης ότι ίσχυε για τον ΓΑΠ ισχύει για τον Σαμαρά και την παρέα του.
Τα 18 σημεία του Ζαππείου τα ξεχάσαμε, και το θέατρο που παίζεται δήθεν για έρευνα πετρελαίου, υπολογισμό των Γερμανικών Πολεμικών Αποζημιώσεων και άλλα, είναι ακριβώς όπως οι διάφορες επιτροπές τύπου κυρίας Νταλάρα. Πάλι θα φάνε τα χρήματα του Ελληνικού Λαού και θα κερδίσουν χρόνο
Δεν ξεχνάμε Θράκη –Πομάκους, Μακεδονία, Κύπρο, Τσαμουριά κλπ
Το παρόν θα προωθηθεί δεόντως
Στέργιος Σμυρλής
Ταξχος(ΕΑ)
Και μια συγκλονιστική είδηση που πέρασε απαρατήρητη από τα ΜΜΕ
Το λάβαμε με mail 
Από: Aris K <ariskranidiotis@gmail.com>
Ημερομηνία: 10 Σεπτεμβρίου 2012 11:55 μ.μ.
Θέμα: Fwd: Πατρινός - Βερρύκιος - Σφακιανάκης
Προς:
 
Συμπληρώνω την υπενθύμιση ότι η υπόθεση αφορά το διασυρμό του συμμαθητή μας ως "gay" και την καταστροφή της καρριέρας του, μετά από την άρνησή του, ως πρόεδρου επιτροπής της Αεροπορίας Στρατού σε εξοπλιστικό της πρόγραμμα, να θέσει "κατευθυνόμενη" υπογραφή.

Όσοι τον ήξεραν όμως δεν "μάσησαν" και ο Γιώργος υπερασπίστηκε την αξιοπρέπειά του και δικαιώθηκε, άσχετα αν το σαθρό μας σύστημα δεν αφήνει περιθώρια αποκατάστασης με την ίδια δημοσιότητα...

Από: Gregory Papas
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ
ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΗΣΑΝ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ  ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΜΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΙΝΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΕΓΚΡΙΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ" ΒΕΡΥΚΙΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΟΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΕΚΑΣΤΑ.

ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΙΚΗ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙ Ο ΥΠΟΨΗ "ΚΥΡΙΟΣ" ΣΕ ΕΠΤΑΜΗΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΜΑΘΗΤΟΥ ΜΑΣ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΘΕΙ ΟΤΙ Η ΠΟΙΝΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 25 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΟΠΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΥΚΙΟΥ....!!!ΟΥΔΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΙΑΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ. ΑΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜ ...... ΟΙ "ΚΥΡΙΟΙ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΒΕΡΥΚΙΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΗΛΘΕ "ΑΛΑ ΜΠΡΑΤΣΕΤΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ. ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΕ ΙΣΧΥΡΙΣΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΒΟΥΙΖΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ , ΑΥΤΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕΡΦΑΡΕΙ ΣΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΚΕΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΟΦΡΕΝΙΚΟ, ΟΤΙ ΣΕΡΦΑΡΙΖΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ κ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ. ΟΠΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ κυριο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΜΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΑΥ ΜΑΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ!!! ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΤΟΤΕ Α/ΓΕΕΘΑ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΕΘΚΕΠΙΧ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, "ΒΕΡΥΚΚΟΚΟ¨" ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ, "ΑΚΟΥΣΕ ΜΙΚΡΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ" Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ
emprosdrama

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ένα θέμα με ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ από τον πόλεμο του κόλπου τι σχέση έχει με τον Βερύκιο;


http://www.youtube.com/watch?v=jYd_5a0CD1o&feature=related