Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΤΟ ΚΡΙΑΡΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ -ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΟΓΓΟΛΟΣΙΡΙΑΛ ΒΟΪΔΙΑ!

Μεταμφιέστηκε σε γυναίκα και έκοψε τον λαιμό της γυναίκας του !


Ο 57 ετών Ραφέτ Καγιά μεταμφιεσμένος σε γυναίκα στην Καισάρεια σκότωσε μαχαιρώνοντας στο λαιμό την σύζυγο του και μητέρα 4 παιδιών Τζαφιγιέ Καγιά που είχε υποβάλλει αίτημα διαζυγίου.

ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ - Η Τζαφιγιέ Καγιά κάτοικος της συνοικίας Εσενγιούρτ στην πόλη Μελίκγκαζί, δέχτηκε επίθεση από τον εν διαστάσει σύζυγο της Ραφέτ Καγιά, οποίος είχε βάλει φούστα και πιτζάμα και μαντίλα στο κεφάλι. Η άτυχη γυναίκα θέλησε να φύγει από το σπίτι όπου καθόταν, αλλά έχασε την ζωή της όταν ο εν διαστάσει σύζυγος της Ραφέτ Καγιά της έκοψε το λαιμό με το μαχαίρι.
Ο άντρας ντυμένος γυναίκα προσπάθησε να διαφύγει αλλά συνελήφθη. Επιτόπου έφτασε η κόρη της Τζαφιγιέ Καγιά η Φιλίζ Καγιά που θέλησε να δει την σωρό της μητέρας της. Η Φιλίζ Καντίν αντέδρασε δηλώνοντας : ¨Γιατί δολοφονούνται συνέχεια οι γυναίκες ; Γιατί δεν προστατεύτηκε η μητέρα μου ; Πότε θα τελειώσει η βία σε βάρος των γυναικών ;¨

Έγινε γνωστό πως ο Ραφέτ Καγιά βγήκε από την φυλακή πριν από λίγο καιρό, δούλευε ως υπεργολάβος σε οικοδομές και του είχε επιβληθεί ποινή απομάκρυνσης από το σπίτι. Η Τζαφιγιέ Καγιά που πέθανε όταν ο άντρας της της έκοψε το λαιμό, έγινε γνωστό πως τα έβγαζε πέρα δουλεύοντας ως καθαρίστρια σε σπίτια.
 

Εφ. Ραντικάλ 10/9/2012

 tourkikanea.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: