Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΛΑΚΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ! ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ. ΚΥΡΑΤΣΕΣ, Ε ΚΥΡΑΤΣΕΣ...


souleiman-ant1-1

Στα πορνοκάναλα, άρχισαν τα τούρκικα λεβεντομαλάκα Έλληνα.

Παρήγγειλε την πίτσα, κοιλαρά με το Χιουντάι, πιάσε και κανά κατσαβίδι(για να σφίξεις το καλοριφέρ της αυτόνομης που έχει ξελασκάρει, γιατί θα έρθει αύριο ο κλέφτης πετραλαιάς να γεμίσεις το τιπόζιτο-έτσι δεν το λες καραγλέντη;-άσε την κυρά να βλέπει Ασί και Σουλειμάν-σε επανάληψη κι αυτή η γκιόσα με το μπικουτί μην της φύγει καμιά οξεία-και βγάλε τα καραλίπος παιδάκια να ψήσεις στην ψησταριά την ανοξείδωτη, το μεσημέρι της Κυριακής στον κήπο.

Το απόγευμα έχει ΄ποδοσφαιράκι(τα σαπάκια της Παναθηναικής Συμμαχίας του Αλαφούζου, ρε ξύλο που θα πέσει και με αυτόν),και για το βραδυ της Κυριακής,έχει ο Θεός.

Α, και να μην ξεχάσεις να βάλεις την νύχτα να δεις και τον καιρό για τους αγρότες. Μπορεί και να βρέχει αύριο. Οπότε καλό είναι να το ξέρεις για να μην κόψει η λαδορίγανη.
Και αν κάποια στιγμή το θυμηθείς, κάτσε και σκέψου, γύφτουλα νεοέλληνα πόσο κακό  έχεις κάνεις στον τόπο σου αναλογιζόμενος τι ψήφισες στις εκλογές του Ιουνίου. Τότε που έκανε ζέστη στα σχολεία και πήγες και μας κατέστρεψες.

Με κάτι τέτοιους τύπους έχουμε πρόβλημα. Και θα τους βρίζουμε μεχει να πεθάνουμε. Κωλόγεροι στη ψυχή και στο σώμα. Κυρίως στη ψυχή...

 Όταν τα λέγαμε(κάνοντας πλάκα αλλά και μιλώντας ψιλοσοβαρά), μας έλεγαν γραφικούς.

Τώρα πηγαίνετε σε καμια γωνία να πεθάνετε. Γυφτοπρόξενοι του Σαμαρά και του Κουβέλη. Ο Βενιζέλος δεν λογίζεται για άνθρωπος. Αυτός ανήκει ψηλά στο ζωικό βασίλειο. Από φάλαινες και πέρα.
Σ.Χ

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: