Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΔΗΜΑΡ ΣΤΗΡΙΖΕΙ …ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΡΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!!!


SYRIAN
ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ!


Ο ηγέτης της Αλ Κάιντα Αϊμάν αλ- Ζαουάχρι κάλεσε όλους τους Μουσουλμάνους "να υποστηρίξουν τους αντάρτες της Συρίας", προσθέτοντας ότι "η ανατροπή του προέδρου Μπασάρ Άσαντ θα κινηθεί πιο κοντά στον τελικό στόχο που είναι η καταστροφή του Ισραήλ".

Κι ενώ πλέον η Δύση αρχίζει και αντιλαμβάνεται πού οδηγεί η αμέριστη στήριξη των φανατικών ισλαμιστών, η ΔΗΜΑΡ εξέφρασε, μετά από συνάντηση των ανθρώπων της με αντιπροσωπεία αντιπάλων του καθεστώτος Άσαντ, τη στήριξή της στους εξεγερμένους ισλαμιστές που έχουν δολοφονήσει εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες χριστιανούς στη χώρα και έχουν εκτοπίσει από τα σπίτια τους εκατοντάδες χιλιάδες άλλους!

Ακολουθώντας, τα βήματα του υπουργού Εξωτερικών Δ.Αβραμόπουλου αντιπροσωπεία της ΔΗΜ.ΑΡ. συναντήθηκε χθες με τον Σύλλογο Αποδήμων Ελεύθερων Σύρων στην Ελλάδα, που ελέγχεται από τους ισλαμιστές.

Ο Γεράσιμος Γεωργάτος, υπεύθυνος για την ευρωπαϊκή και εξωτερική πολιτική της ΔΗΜΑΡ, υπογράμμισε "τη στήριξη που από την πρώτη στιγμή επέδειξε η ΔΗΜ.ΑΡ. στους ισλαμιστές, τασσόμενη με το πλευρό των εξεγερμένων, την απερίφραστη εκ μέρους της καταδίκη του καθεστώτος Άσαντ και την ανάγκη άμεσης απομάκρυνσή του από την εξουσία, αλλά και το ρόλο της Διεθνής Κοινότητα που πρέπει να πιέσει, ώστε να σταματήσει επιτέλους η αιματοχυσία και η τεράστια ανθρωπιστική κρίση".

Δηλαδή εμμέσως, πλην σαφώς, ζητά επέμβαση του ΝΑΤΟ στη Συρία!

Η ΔΗΜΑΡ με άλλα λόγια τάσσεται στην ίδια ευθεία γραμμή με την Αλ Κάϊντα και τους ισλαμιστές!!!
Η ΔΗΜΑΡ διαβεβαίωσε επιπλέον τους Σύρους Απόδημους ότι "θα εξετάσει με ενδιαφέρον και θα συμπαρασταθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχετικά με τη χορήγηση πολιτικού ασύλου και θα προσπαθήσει να ευαισθητοποιήσει την ελληνική κοινή γνώμη απέναντι στην υπόθεση της Συρίας και στον αγώνα των εξεγερμένων"!

Δηλαδή κάνει κάλεσμα a la Τσίπρα να έρθουν οι Σύροι πρόσφυγες στην Ελλάδα για να τους χορηγηθεί πολιτικό άσυλο!

Δηλαδή κάνει κάλεσμα a la Τσίπρα να έρθουν οι Σύροι πρόσφυγες στην Ελλάδα για να τους χορηγηθεί πολιτικό άσυλο!

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: