Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

Συμβολική καταστροφή του νέου βιβλίου Γραμματικής (βίντεο)Κάμερα – Ρεπορτάζ : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Γράφει η Μαρία Εξαρχουλάκου.

Ακόμα λοιπόν δεν έχετε καταλάβει ότι το παιγνίδι είναι στημένο και όλοι αυτοί οι υποτιθέμενοι θεματοφύλακες της Διεθνούς Νομιμότητας είναι κουρδιστά ανθρωπάκια;  Δεν αξίζει καν τον κόπο να ασχοληθεί κανείς με όλο αυτό τον διεθνή κατευθυνόμενο συρφετό, που απλώς εξυπηρετεί συμφέροντα, στην πλειονότητα των περιπτώσεων. Εδώ πρέπει να ξεκινήσει η αλλαγή και οι πόλεμος. Ο Μακρυγιάννης, ο Ρήγας, ο Κολοκοτρώνης, ο Νικηταράς και τόσοι άλλοι δείχνουν τον δρόμο. “Οποιος συλλογάται ελεύθερα, συλλογάται καλά“, μας είπε ο Ρήγας και το υπέγραψε με το αίμα του. Οι υπόλοιποι το έκαναν πράξη.Και οι αρχαίοι μας πρόγονοι, με το “είς οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί πάτρης“, μας  έδειξαν το δρόμο της αρετής και του δικαίου. Δύσκολος πολύ, αλλά είναι ο μόνος που θα φέρει φως και ελπίδα στον Λαό και στην Πατρίδα. Μην περιμένετε την ελευθερία και την αποκατάσταση της Εθνικής μας αξιοπρέπειας από τους ξένους. Εδώ πολεμήστε, εντός των συνόρων, με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο.

Σήμερα εμείς κάναμε την αρχή και δώσαμε το στίγμα μας. Ο “Εθνικός Λαϊκός Σχηματισμός” (Ε.ΛΑ.Σ.), ξεκίνησε τον αγώνα κατά των δοσιλόγων και των προδοτών της πατρίδας, με μιά συμβολική ενέργεια: Ομάδα πολιτών πήγε στο Πειραματικό σχολείο του Πανεπιστημίου Αθηνών (οδός Σκουφά) και κατά τον αγιασμό που έλαβε χώρα, αφού άνοιξε την Ελληνική σημαία, μίλησε στον κόσμο, έσκισε το βιβλίο της γραμματικής που διανέμεται στα παιδιά της Ε΄ και της ΣΤ΄ Δημοτικού, στο οποίο αναφέρεται, ότι τα φωνήεντα είναι 5, ήτοι α,ι,ε,ο και ου! Στη συνέχεια μοίρασε στα παιδιά της Ε΄και της ΣΤ΄ βιβλία γραμματικής με πλήρη και ολοκληρωμένη την αλφάβητο με τα σύμφωνα, τα φωνήεντα, τους διφθόγγους, κ.λπ.

Όπως είπα, αυτή είναι μόνο η αρχή. Ηδη η νομική ομάδα ετοιμάζει μήνυση κατά όσων έχουν παρανομήσει και συνεχίζουν να παρανομούν, πιστεύοντας ότι είναι στο απυρόβλητο. Ενδεικτικά αναφέρω: Στουρνάρας κλπ. για το σκάνδαλο της Εμπορικής, Σαμαράς κλπ., για το χάρισμα της Αγροτικής, λες και είναι περιουσία τους και όχι του Ελληνικού Λαού, για τα χαράτσια τους  και για κάθε σκάνδαλο που έχουν  αφήσει, σκοπίμως βέβαια, ατιμώρητο. Η ατιμωρησία και η ασυδοσία θα λάβει τέλος. Είτε το θέλουν είτε όχι. Εμείς με κάθε τρόπο θα επιδίωξουμε την εφαρμογή της νομιμότητας και εάν βρεθούν επίορκοι δικαστές τότε  θα στραφούμε και εναντίον τους, γιατί θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι την αντισυνταγματικότητα, δεν θα την  θυμούνται μόνον όταν θίγεται η τσέπη τους.

Σας καλώ να συστρατευθείτε μαζί μας, σ’αυτόν τον αγώνα για την  Ελευθερία της Πατρίδος και την αποκατάσταση της Εθνικής μας αξιοπρέπειας, η οποία έχει αξία ανυπολόγιστη.

Με τιμή
Μαρία Ι. Εξαρχουλάκου
Ελληνίδα – Λάκαινα – Μανιάτισα
Δικηγόρος Αθηνών
 
διαβάστε περισσότερα εδώ http://www.ribandsea.com/waves/745-2012-09-11-12-25-00.html
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
                                                                                                                                                                                                                                                                Αθήνα 11η Σεπτεμβρίου 2012

Με μιά συμβολική ενέργεια καταστροφής του νέου βιβλίου Γραμματικής που θα διδαχθεί στους μαθητές της Ε΄ και της ΣΤ΄ Δημοτικού, το παρόν σχολικό έτος, ξεκίνησε τον αγώνα του κατά της πνευματικής κατοχής του ανθού του Έθνους η πατριωτική κίνηση «Εθνικός Λαϊκός Σχηματισμός»(Ε.ΛΑ.Σ.).

Έλληνες το γένος, επέλεξαν το Πειραματικό σχολείο του Πανεπιστημίου Αθηνών (στην, προς τιμή του πρωτεργάτη της παλιγγενεσίας, οδό Σκουφά) και κατά το πέρας του αγιασμού που έλαβε χώρα, άνοιξαν την Ελληνική σημαία και μίλησαν στους παριστάμενους γονείς και μαθητές για την μέσω της καταστροφής της γλώσσας μας υποδούλωση του Έθνους.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας της υλοποίησης της ρήσης του Κίσινγκερ: «Χτυπήστε το Ελληνικό Έθνος στις ρίζες του, στην ιστορία του και στην γλώσσα του», «έσκισαν» το βιβλίο της γραμματικής που θα διδαχθούν οι μαθητές, ότι τα φωνήεντα είναι 5, ήτοι α, ι, ε, ο και ου και στη συνέχεια μοίρασαν στους μαθητές της Ε΄ και της ΣΤ΄ βιβλία γραμματικής με πλήρη και ολοκληρωμένη την αλφάβητο με τα σύμφωνα, τα φωνήεντα, τους διφθόγγους, κ.λ.π..

Η οικονομική κατοχή της Ελλάδας στην οποία μας οδήγησαν εθελογενίτσαροι ελληνόφωνοι πολιτικοί, ενεργούμενα ξένων δυνάμεων, τα συμφέροντα των οποίων υπηρετούν, ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΖΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΡΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΜΨΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

Βρισκόμαστε στις επάλξεις του Έθνους μας και αγρυπνούμε για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ. Είμαστε ΕΔΩ ενάντια στον εχθρό της Νέας Τάξης και της Παγκοσμιοποίησης υψώνοντας στεντόρεια την φωνή του αγώνα: Μολών λαβέ!!!!

Για τον «Εθνικό Λαϊκό Σχηματισμό» (Ε.ΛΑ.Σ )

Οδυσσέας Τηλιγάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: