Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΝΔΟΞΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ….


Κείμενο του ιστολόγιου 15/9/2012

Στις 6 Σεπτεμβρίου είχαμε μια ανάρτηση σχετικά με εκτελέσεις Κούρδων μαχητών του ΠΚΚ που είχαν τραυματιστεί, από τον τουρκικό στρατό . Στο τέλος της ανάρτησης αναγραφόταν :


ΟΧΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΑΝΤΑΡΤΗ
Σχετικά με την σωρό του αντάρτη που ήταν μπροστά στο φυλάκιο, αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως ανήκε σε μαχητή του ΠΚΚ που τραυματίστηκε, αλλά όταν αυτό έγινε αντιληπτό από όχημα τύπου Σκορπιός (Akrep-φωτό),αυτό γύρισε πίσω και τον σκότωσε περνώντας πάνω από το κεφάλι του.
…………………….
Κουρδικό Πρακτορείο Φιράτ 31/8/2012
Τώρα λοιπόν έχουμε φωτογραφία που πιθανόν να ανήκει στον συγκεκριμένο αντάρτη. Την φωτογραφία την κοινοποιούν μέσα στη χαρά διάφορα ανθρωποειδή στο δίκτυο…

Εμάς βέβαια δεν μας νοιάζουν αυτά. Εμάς μας νοιάζει η ελληνοτουρκική φιλία, τα τουρκικά σίριαλ και τα φασολάκια που είναι φθηνότερα στην ¨άλλη μεριά¨, οπότε τα αγοράζουμε από εκεί…. Δεν μας νοιάζει ούτε για το 37% της κατεχόμενης Κύπρου, ούτε για τα αποβατικά που έχουν απέναντι από τα νησιά μας, ούτε για τις γέφυρες ταχείας ζεύξεως στον Έβρο.
Υπάρχει ένα ωραίο κείμενο που παραβολικά αποτυπώνει την ¨πορεία¨ μας…..
Καὶ ἐπέτρεψεν αὐτοῖς εὐθέως ὁ ᾿Ιησοῦς. καὶ ἐξελθόντα τὰ πνεύματα τὰ ἀκάθαρτα εἰσῆλθον εἰς τοὺς χοίρους· καὶ ὥρμησεν ἡ ἀγέλη κατὰ τοῦ κρημνοῦ εἰς τὴν θάλασσαν· ἦσαν δὲ ὡς δισχίλιοι· καὶ ἐπνίγοντο ἐν τῇ θαλάσσῃ.
 
tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: