Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012

Αλβανός λήστεψε βενζινάδικο και διέρρηξε... παιδικό σταθμό

 Νέες κατηγορίες, αυτή τη φορά για διάρρηξη σε... παιδικό σταθμό στον Κατσικά Ιωαννίνων, αντιμετωπίζει ο 26χρονος Αλβανός που έπεσε στα χέρια των αστυνομικών την Τρίτη, μετά τη ληστεία ενός πρατηρίου καυσίμων στο Πέραμα Ιωαννίνων, που διέπραξε μαζί με έναν ομοεθνή του!

Οι κακοποιοί είχαν ακινητοποιήσει τον ιδιοκτήτη με την απειλή ενός ρόπαλου και όπλου και είχαν αρπάξει όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο του πρατηρίου στο 20ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ιωαννίνων-Τρικάλων. Στη συνέχεια διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο το οποίο εντοπίστηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο στην περιοχή της Μπαλντούμας. Εκεί συνελήφθη ο 26χρονος, αλλά ο συνεργός του διέφυγε με τα κλεμμένα χρήματα.

Από την  έρευνα που έγινε στο όχημα, βρέθηκαν μέσα μία τηλεόραση και ένα dvd τα οποία είχαν οι δράστες είχαν κλέψει από τον παιδικό σταθμό που είχαν διαρρήξει λίγο πριν από τη ληστεία! Η διάρρηξη καταγγέλθηκε την επόμενη ημέρα και οι ιδιοκτήτες του σταθμού αναγνώρισαν τις κλεμμένες συσκευές που τους επιστράφηκαν. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 26χρονου και του άγνωστου συνεργού του που αναζητείται θα αποσταλεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: