Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

Αποφράδα ημέρα για το 6ο Σύνταγμα Πεζικού στην Κόρινθο

   
Το δοξασμένο και ιστορικό 6ο Σύνταγμα Πεζικού που υπερασπίστηκε τα σύμβολα του Ελληνικού Έθνους και τα ιερά και τα όσια της φυλής μας, δίνοντας επικές μάχες στα ελληνοαλβανικά σύνορα και όντας αήττητο στη Χειμμάρα και στο Αργυρόκαστρο, υπέστειλε το πρωί της 12ης Σεπτεμβρίου την σημαία του, δημιουργώντας ένα τεράστιο κενό στις καρδιές όσων είχαν την τιμή να υπηρετήσουν στο στρατόπεδο της Κορίνθου αλλά και όλων των Ελλήνων εθνικιστών και πατριωτών που είδαν ένα κομμάτι της ιστορίας να σβήνει τόσο ξεδιάντροπα.

 Το ανθελληνικό και προδοτικό αριστερο-δεξιό κατεστημένο εν μια νυκτί απέσυρε τους Έλληνες Στρατιώτες από το στρατόπεδο, φέρνοντας στη θέση τους εκατοντάδες –και αύριο χιλιάδες – παράνομους αλλοδαπούς εγκληματίες.

 Ουδείς εκ των Κορινθίων βεβαίως ρωτήθηκε γι' αυτή την απόφαση που έλαβε τόσο δημοκρατικά ο κ. Δένδιας , ο οποίος εάν εφάρμοζε την τακτική που εφαρμόζει εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και για την δημόσια τάξη, τότε σίγουρα η εγκληματικότητα θα είχε αντιμετωπιστεί

. Ό,τι όμως και αν κάνουν οι εντολοδόχοι της παγκόσμιας εξουσίας, οι Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές θα τιμούν την ιστορία τους και θα ακολουθούν παραδείγματα σαν αυτό του ηρωικού 6ου Συντάγματος Πεζικού .

 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: