Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012

4 MHNEΣ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΙΞΕ ΑΥΓΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΡΑΪΧ!

tomsenn
 Στις 9 το βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η αυτόφωρη διαδικασία του κατηγορούμενου Δημήτρη Ρέλλου, για «απόπειρα απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης» στον εκπρόσωπο της τρόικα στην Αθήνα, Πολ Τόμσεν. 

Το δικαστήριο καταδίκασε τον συνταξιούχο Δημήτρη Ρέλλο σε 4 μήνες φυλάκιση, εφέσιμη με τριετή αναστολή. Ο Ρέλλος είχε στηθεί στο απέναντι καφενεδάκι από το υπουργείο Οικονομικών και περίμενε στον πεζόδρομο της οδού Νίκης 10Α.

Όταν είδε τον Τόμσεν να βγαίνει, εκσφενδόνισε προς το μέρος του μία πεντάδα αυγά. Ο Δημήτρης Ρέλλος συνελήφθη (αφού το αδίκημα θεωρείται αυτεπάγγελτο) και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.
Στην ακροαματική διαδικασία ζήτησε μέσω του συνηγόρου του, Φώτη Μήτση, ή την απαλλαγή του ή την κλήτευση του ίδιου του Τόμσεν, όπως έχει δικαίωμα.

«Είμαι συνταξιούχος και καρκινοπαθής. Έστειλα επιστολές διαμαρτυρίας σε πολλούς πολιτικούς. Δεν πήρα απάντηση και αποφάσισα να δράσω. Πήρα τα αυγά και του τα πέταξα», ανέφερε στην απολογία του ο Δημήτρης Ρέλλος.

Ο κ. Ρέλλος ήταν ο άνθρωπος που δημιούργησε το γνωστό επεισόδιο που σημειώθηκε το Σεπτέμβριο του 2007 κατά την άφιξη του Ευ.Βενιζέλου στη Χ.Τρικούπη, όπου πραγματοποιείτο η κρίσιμη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου για τη διαδικασία εκλογής προέδρου.

fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: