Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

3 ΑΚΟΜΑ ΑΥΡΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΕΡΝΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ


aiantas-aura-astynomia-diadilwtes
Από την συνάντηση Βρούτση-Δένδια στο υπουργείο Ξύλου (έτσι θα αποκαλούμε από εδώ και στο εξής το υπουργείο Δημόσιας Τάξης)η είδηση που βγήκε είναι όπως πληροφορηθήκαμε πριν από λίγο ότι η ΕΛΑΣ, κατατρομοκρατημένη από την κοινωνία που κοχλάζει από τα βάναυσα μέτρα κατά του ελληνικού λαού που κυριολεκτικά βράζει, αποφάσισε να ρίξει στη μάχη(μάχη την κάνανε)κατά των διαδηλωτών που έρχονται στις μεγαλες κινητοποιήσεις της προσεχούς εβδομάδος, 3 ακόμα αύρες.(και μία ο "Αίας" που υπάρχει σύνολο τέσσερεις).

Κατά τις ίδιες πληροφορίες(θα εκδοθεί δελτίου τύπου εντός της μέρας)τα μηχανοκίνητα "αυγά" είναι "δώρα του Ισραήλ" στην Αθήνα και στον Δένδια γιατί μας αγαπήσανε και δεν θέλουνε να μας χάσουνε από πελάτες.

Άλλωστε ο κ.Δένδιας από όσα ξέρουμε διατηρεί καλή σχέση με τους Εβραίους. Άρα τα τεθωρακισμένα που θα ρίχνουν νερό στο κόσμο είναι πια τέσσερα.

Αρχίζουν να θωρακίζουν την Αθήνα. Μυρίζονται πολύ ξύλο και πολύ κόσμο. Κάτι μας λέει ότι ο Δένδιας θα γραφτεί στην ιστορία με πιο μελάνά χρώματα από τον Παπουτσή.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: