Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ (ΟΙ 2 ΑΝΗΛΙΚΟΙ) ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΓΡΙΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ!

Σκότωσαν την 79χρονη για λίγα χρήματα και χρυσαφικά. Είχαν προσπαθήσει να την ληστέψουν δύο φορές στο παρελθόν, ωστόσο τους είχε καταλάβει και είχαν τραπεί σε φυγή. Η τρίτη όμως ήταν δολοφονική. Εισέβαλλαν την ώρα που κοιμόταν, και την φίμωσαν με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της από ασφυξία.

Ο λόγος για τέσσερις  ROMA, ηλικίας 17, 17, 20 και 25 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας για την ανθρωποκτονία της 79χρονης, η οποία διαπράχθηκε στις 21/22-8-2012, στην ισόγεια μονοκατοικία της, στην συμβολή των οδών Χίου και Γαργηττού στο Γέρακα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν η ληστεία, καθώς οι δράστες πίστευαν ότι η ηλικιωμένη γυναίκα έχει χρήματα και τιμαλφή στο σπίτι της. Για το λόγο αυτό, αποπειράθηκαν δύο φορές να διαρρήξουν την οικία του θύματος, έγιναν όμως αντιληπτοί από αυτό και τράπηκαν σε φυγή.

Την τρίτη φορά, διέρρηξαν το παράθυρο του υπνοδωματίου και μπήκαν στο σπίτι, ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη και την φίμωσαν με αποτέλεσμα να προκαλέσουν τον ασφυκτικό της θάνατο. Στη συνέχεια έψαξαν το σπίτι για πολύτιμα αντικείμενα και αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά, τα οποία πούλησαν και μοίρασαν μεταξύ τους το ποσό. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: