Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΜΕ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΕΚΑΝΑΝ 2 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!

Τρεις και μισή τα ξημερώματα οι ληστές πήραν μια αλουμινένια σκάλα από την αυλή και σκαρφάλωσαν στο μπαλκόνι της μονοκατοικίας στη Δροσιά

Στο σπίτι εκείνη την ώρα βρισκόταν μόνο η ιδιοκτήτρια και η οικιακή βοηθός. Οι δράστες παραβίασαν το ξύλινο παντζούρι του παραθύρου και εισέβαλαν στο σπίτι.

Χωρίς τον παραμικρό δισταγμό ξύπνησαν τις δυο γυναίκες και της απείλησαν με ένα πιστόλι και ένα κατσαβίδι που κρατούσαν.
Για να είναι βέβαιοι ότι η 53χρονη οικιακής βοηθός δεν θα αντιδράσει την έδεσαν. Απειλώντας τόσο εκείνη όσο και την άτυχη 85χρονη ιδιοκτήτρια ζητούσαν επιτακτικά να τους αποκαλύψουν που υπήρχαν χρήματα και κοσμήματα.Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δράστες έψαξαν ως και στο τζάκι του σπιτιού ανακατεύοντας τις στάχτες.

Τελικά βρήκαν 600 ευρώ που είχε αφήσει η κόρη της ιδιοκτήτριας για τα έξοδα του σπιτιού, τα άρπαξαν και έφυγαν σαν... νοικοκύρηδες από την κεντρική πόρτα.

Η άτυχη 85χρονη υποφέρει από άνοια, χρειάστηκε μια ώρα μέχρι να καταφέρει να λυθεί η οικιακή βοηθός και να ειδοποιήσει την αστυνομία.Όπως περιέγραψε η γυναίκα οι δράστες φορούσαν κουκούλες και γάντια στα χέρια, και από την ομιλία τους φαίνεται να έχουν καταγωγή απ' το πρώην ανατολικό μπλοκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: