Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2012

Σμύρνη 1922 – Συρία 2012. Ισλαμοφασίστες σφάζουν, πνίγουν και βιάζουν παιδιά.


the_syrian_bride.jpg
Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χιλιάδες πρόσφυγες από τη Συρία -αποτέλεσμα της εθνοκάθαρσης από τους ισλαμοφασίστες μισθοφόρους των ΗΠΑ-, ιδίως στην Ιορδανία και τις χώρες του Κόλπου, είναι οι παιδεραστές, οι πλούσιοι γέροντες που προσφέρουν χρήματα για να

παντρευτούν ανήλικα κορίτσια προσφύγων.
Αρχικά θεωρήθηκε ως φήμη που διαρρέει το «δικτατορικό καθεστώς Ασσάντ» για να δυσφημίσει τους «επαναστάτες» μισθοφόρους των ΗΠΑ, που έχουν κάνει εμπόριο και την παιδεραστία.
Δυστυχώς, ο ιορδανικός τύπος επιβεβαίωσε με δημοσιογραφικές έρευνες το…εμπόριο παιδεραστίας με ευτελή χρηματικά ποσά σε οικογένειες με τεράστιες ανάγκες και προβλήματα. Μάλιστα ο συγγραφέας Mohamed El Assamy από τη Σαουδική Αραβία έγραψε ένα συγκλονιστικό άρθρο για την παιδεραστία και την αηδιαστική πρακτική, αποκαλύπτοντας ότι υπάρχουν τιμές για τα κορίτσια στην περιοχή μεταξύ 500 και 1000 SR SR!!!
Δυστυχώς, αυτό συνέβη και κατά τη διάρκεια του Νατοϊκού πολέμου στην Γιουγκοσλαβία και την εισβολή στο Ιράκ.
Στην περίπτωση της ιμπεριαλιστικής επέμβασης στη Συρία, τη μεγαλύτερη ευθύνη έχει ο ΟΗΕ που συγκαλύπτει όλα όσα συμβαίνουν στην περιοχή, σε ένα ρόλο εξωραϊσμού της αμερικάνικης πολιτικής «εξαγωγής δημοκρατίας».
Η καταγγελία της παιδεραστίας έγινε και από την “Witness Human Rights” και απλώς επιβεβαιώνει ότι όπου εξάγουν την «δημοκρατία» τους οι αμερικανοί και οι «πολιτισμένες» χώρες της Ευρώπης, εκτός από την καταστροφή, την κλοπή των εθνικών πλούτων, την εθνοκάθαρση… μεταφέρουν και την ανθρώπινη εξαθλίωση!
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2012/09/blog-post_9108.html?m=1

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: