Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Σύριος βίασε (δύο φορές) 13χρονο κορίτσι


βιασμοςΗ Αστυνομία Πάφου διερευνά υπόθεση βιασμού 13χρονης από αλλοδαπό και συγκεκριμένα από την Συρία, ο οποίος καταζητείται.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ο βιασμός της 13χρονης επιβεβαιώθηκε από ιατροδικαστή και ως εκ τούτου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης αλλοδαπού εναντίον του οποίου υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία.

Ο κ. Αγγελίδης είπε ότι η ανήλικη κατήγγειλε το βιασμό συνοδευομένη από την μητέρα της.
«Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή περίπτωση και καταγγελία και λόγω της περίπτωσης των γεγονότων δεν θα αναφερθούν οποιεσδήποτε λεπτομέρειες, αλλά επιβεβαιώνεται η καταγγελία και η διερεύνηση της υπόθεσης», είπε.

Ερωτηθείς εάν η ανήλικη κατονόμασε τον φερόμενο δράστη, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι «υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείται».
Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος Σύριος, εργαζόταν στο σπίτι της οικογένειας της 13χρονης, σε οικοδομικές εργασίες που λάμβαναν χώρα. Και οτι δεν βίασε μία φορά, το μικρό κορίτσι, αλλά δύο, απειλώντας το ότι θα το σκοτώσει, εάν αποκαλύψει σε κανέναν τι έγινε.

elkosmos

Δεν υπάρχουν σχόλια: