Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

11/09: Ένδεκα χρόνια μετά την τραγωδία πολλά ερωτήματα πλανώνται (vid)


Έντεκα χρόνια μετά ασύλληπτη τραγωδία της 11ης Σεπτεμβρίου, ολοένα και περισσότεροι αμφισβητούν την επίσημη εκδοχή της κυβέρνησης των ΗΠΑ και το κάποτε απλά συνωμοσιολογικό σενάριο της συνεργασίας κύκλων των ΗΠΑ ή υπόθαλψης μέσω ηθελημένης αδιαφοράς στις προπαρασκευαστικές ενέργειες των τρομοκρατών της Αλ Κάϊντα από κύκλους των ΗΠΑ, αρχίζουν να γίνονται πιο έντονα και να ξεφεύγουν από το συνωμοσιολογικό επίπεδο.

Μία οργάνωση ειδικών επιστημόνων, που ιδρύθηκε στις ΗΠΑ τον Δεκέμβριο του 2005, με τίτλο "Ακαδημαϊκοί για την αλήθεια της 11nς Σεπτεμβρίου" (Scholars for 9/11 truth), ερευνά ήδη από την αρχή όλα τα γεγονότα του δράματος και έχει εντοπίσει σημαντικά κενά στην αρχική θεωρία του αιφνιδιασμού των αμερικανικών αρχών και του συστήματος ασφαλείας από τους τρομοκράτες της Αλ Κάϊντα.

Κάποια από τα παράξενα της τρομοκρατικής επιχείρησης:

-4 επιβατικά αεριωθούμενα Boeing καταλήφθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα από 19 αεροπειρατές με χαρτοκόπτες!
-Οι αεροπειρατές γνώριζαν πως να ελέγχουν τα αεροσκάφη, αφού είχαν πάρει μαθήματα πτήσης με μικρά αεροσκάφη τύπου Τσέσνα
-Η οικογένεια Μπιν Λάντεν είχε σχέσεις με την οικογένεια Μπούς. Ο Μπους Τζουνιορ είχε ιδρύσει την Arbusto Energy στην οποία βασικός μέτοχος ήταν ο Σάλεμ μπιν Λάντεν αδελφός του Μπιν Λάντεν! (Αrbusto σημαίνει θάμνος, όπως και Bush)!
-Υπήρχε και το 4ο αεροσκάφος,που έπεσε σε περιοχή της Πενσυλβάνιας αφού οι επιβάτες έκαναν επίθεση στους τρομοκράτες, και έχασαν τον έλεγχο!Προφανώς στα άλλα φοβήθηκαν τους ...χαρτοκόπτες.

Από εκεί και πέρα ξεκίνησε ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας που άλλαξε όλο τον πλανήτη. Ένας τέτοιος πόλεμος δεν τελειώνει ποτέ, πρακτικά...
Να θυμηθούμε και την συνέντευξη του μακαρίτη Ααρών Ρούσσο (1943-2007) Αμερικανού σκηνοθέτη, εβραϊκής καταγωγής και πολιτικού όπου επώνυμα καταγγέλει γιατί έγινε το χτύπημα αυτό και ότι κάποιος εκ των Ροκφέλλερ ένα χρόνο είχε με ακρίβεια προβλέψει τι θα γινόταν.
defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια: