Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ - Η Αστυνομία παρούσα και αδρανής μπροστά στο εγκλημα για την πατρίδα μας!!!
anypotaxtosEllhnas

Πανω απο 3,000 Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες κατέλαβαν την πλατεία Συντάγματος και την μετέτρεψαν σε τόπο θρησκευτικής λατρείας...
Η Αστυνομία παρούσα και αδρανής μπροστά στο εγκλημα για τον τόπο...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

part 1
ΙΔΟΥ Λοιπόν ο λόγος που η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έψαχνε να βρει τα ηλεκτρονικά ίχνη , των συμμετασχόντων στην σημερινή συμβολική πεντάλεπτη κατάληψη της βουλής, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ .
Πορεία Μωχαμετιδων γαρ .
Όπως επίσης το γιατί γνωστός πράκτορας, λύσσαξε τόσες μέρες εναντίον της σημερινής συνάθροισης των ελλήνων αντικαθεστωτικών.
Χα , χα , χα .
Διότι δεν θα έπρεπε να ενοχληθούν οι μουσουλμάνοι αδελφοί από τους συγκεντρωμένους , την ίδια ώρα , έλληνες πατριώτες έξω από την βουλή, ώστε να μπορέσουν να ξεφτιλίσουν, για άλλη μια φορά την δημοκρατία μας , τον ελληνισμό και την πίστη μας την ίδια .
Όλα για τον μωχαμέτη λοιπόν.
Viva Allah , viva Las Vegas .

Και τώρα δυο λογάκια προς τους προστάτες των μουσουλμάνων και συνάμα προστάτες ενός ξενοκίνητου κινήματος μέσα στην Ελλάδα . Για να καταλαβαινόμαστε δε καλύτερα αναφέρομαι και προς κάποιους έλληνες αστυνομικούς .
Γιατί το Ισλάμ δεν είναι μια θρησκεία , αλλά κίνημα .

Ακριβώς επειδή οι άνθρωποι δηλώνουν φανερά την πίστη σε μια ιδεολογία , αυτό δεν την καθιστά αυτομάτως ως μια θρησκεία. Στη διάρκεια της σύγχρονης εποχής οι άνθρωποι ορκίστηκαν πίστη στον κομμουνισμό και το ναζισμό με θρησκευτική θέρμη, αλλά αυτές οι ιδεολογίες δεν είχαν μετασχηματίσει και σε θρησκείες τα προαναφερθέντα καθεστώτα. Υπάρχουν σαφή όρια στο τι μπορεί να θεωρηθεί μια θρησκεία.

Εκτός του ότι, το Ισλάμ είναι ένα υβρίδιο είναι επίσης και τελείως υλιστικό. Το Κοράνιο παίρνει σχεδόν χαρακτήρα φετίχ, όπου το ίδιο το βιβλίο είναι "ιερό", και όχι το περιεχόμενο του βιβλίου .( εδώ τα παραδείγματα περισσεύουν ) .
Το επίκεντρο της προσευχής και του αντικειμένου του προσκυνήματος του είναι ένας μαύρος βράχος στην Μέκκα .
Η ανταμοιβή για αυτούς που πεθαίνουν προς χάριν του Αλλάχ είναι απολύτως υλική – ( των παρθένων, των τροφίμων ( άκου εκεί πιλάφι, θα μας τρελάνουν τελείως), και αισθησιακή ατμόσφαιρα. Τέλος, το Ισλάμ είναι η μόνη θρησκεία που η εδαφική κυριαρχία είναι πιο σημαντική από την εσωτερική πνευματική κυριαρχία πάνω στις καρδιές των ανθρώπων . Η ανθρωπότητα και το έδαφος διαιρούνται μεταξύ του κόσμου των "προσκυνημένων" και τον κόσμο του "πολέμου". Αντιθέτως με όλες τις υπόλοιπες θρησκείες αυτού του κόσμου , οι οποίες και επικεντρώνονται στην δικαιοσύνη και στο ΘΕΙΟΝ , δηλαδή το καλόν.

Αραγε για μια ιδέα του θεού μιλάμε εφόσον , ο Αλλάχ του Ισλάμ κατευθύνει τη ζωή του ανθρώπου τόσο προς το καλό οσο και προς το κακό αποτελέσματα. Η υποβολή στα «θα του Αλλάχ» δεν σημαίνει μόνο ότι ο άνθρωπος δεν έχει καμία προσωπική ευθύνη, αλλά είναι κατευθυνόμενος από τις δυνάμεις του Αλλάχ είναι απεριόριστες και συχνά ιδιότροπες. Καλό και κακό δεν μπορεί να καθοριστεί ορθολογικά, αλλά μόνο από τις επιταγές του Κορανίου και το παράδειγμα του Μωάμεθ. Ο δε χριστιανικός Θεός, από την άλλη πλευρά, χαρακτηρίζεται από την ευγένεια της αγάπης , και η ανθρωπότητα μπορεί να χρησιμοποιήσει την λογική της ώστε επιτέλους να γίνεται σαφή διάκριση ανάμεσα στο καλό και το κακό χωρίς να στηρίζεται σε μια γραπτή γραφή ή θρησκευτική διδασκαλία.

"Λοιπόν, το ισλαμικό σύστημα έχει είναι σφετεριστεί τον Θεό στη ζωή των πιστών. Έχει μετατρέψει σε περιττή πολυτέλεια ένα πνευματικό Θεό. Το ισλαμικό καθεστώς έχει όλα όσα πρέπει κάποιος να γνωρίζει και να τα τηρεί. Δηλαδή κάποιος πρέπει να απομνημονεύσει τα λόγια του Κορανίου, αλλά δεν είναι απαραίτητο να αναγνωρίσει τον Θεό ως ένα ζωντανό πνευματικό ον. . . Η ελευθερία την οποία υπόσχονται οι μουσουλμάνοι είναι φυσικά εντελώς απατηλή, διότι η πραγματικότητα στο Ισλάμ είναι μια ζωή κάτω από απόλυτη - σωματική, ψυχολογική και πνευματική σκλαβιά -. Χωρίς βάλσαμο, χωρίς ανάπαυση, χωρίς την ειρήνη "

Ανώνυμος είπε...

part 2

"Oι θρησκείες πρέπει να κατέχουν τον υπερβατικό στόχο της ανέλιξης άνθρωπου σε υψηλότερη οντότητα - θα πρέπει να οδηγούν τον άνθρωπο στο Θεό και να φέρνουν τον Θεό, τήν αγάπη, αν θέλετε, στη ζωή του ανθρώπου με συνεχώς αυξανόμενους ρυθμούς και όχι το μίσος τους απαγχονισμούς και αποκεφαλισμούς των απίστων . Οι θρησκείες πρέπει πάντα να ξεχωρίζουν από τους κοινωνικούς και πολιτικούς θεσμούς της κοινωνίας στην οποία λειτουργούν. Η ύπαρξη τους δεν είναι να διατηρήσουν το status quo? Λειτουργία τους και καθήκον των είναι μόνο είναι να αναδείξουν τον άνθρωπος στην υψηλοτέρα του δυνατή έννοια . ».

"Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία που φανερώνει ότι το Ισλάμ δρα καθαρά ως κίνημα είναι και το εξής: ο σκοπός του Ισλάμ βρίσκεται μόνο στη διαιώνιση του Ισλάμ. Το Ισλάμ κυριολεκτικά δεν έχει ανώτερο σκοπό. . . [Αυτός είναι ένας από τους λόγους που το Ισλάμ δεν είναι πραγματικά μια θρησκεία.] Δεν υπάρχει δύναμη μεγαλύτερη ενσωμάτωση ή ενωτική από τη θρησκεία.
Γιαυτο και εμείς χωρίς την θρησκεία μας , δεν έχουμε απολύτως τίποτα το οποίο θα μας συσπειρώσει ώστε ως Έλληνες πατριώτες να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε το Ισλάμ. . . Μόνο η πίστη σε ένα στοργικό Θεό και την πεποίθηση μας προς την αλήθεια, την ομορφιά και την καλοσύνη είναι πραγματικά αυτό που μπορεί να εναντιωθεί στην πίστη σε έναν θεό του μίσους, ένα Θεό αναλήθειας , ένα Θεό ασχήμιας και σκληρότητας. Η κάθε αληθινή θρησκεία από μόνη της δεν είναι ο εχθρός και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοια. " Αλλά το Ισλάμ είναι μόνο ένα κίνημα .

ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ .
Τόμος 4, Βιβλίο 55, Αριθμός 657:
). Απόστολος του Αλλάχ είπε, "Με αυτόν στα χέρια των οποίων η ψυχή μου είναι, σίγουρα (ο Ιησούς,), ο γιος της Μαρίας σύντομα θα κατέβει μεταξύ σας και θα κρίνει την ανθρωπότητα δίκαια (ως Ακριβώς ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ)? Θα σπάσει το Σταυρό και να σκοτώσει τους χοίρους και δεν θα υπάρχει Jizya (δηλαδή τη φορολογία που προέρχονται από μη μουσουλμάνους).
Χρήματα θα είναι σε αφθονία, έτσι ώστε κανείς δεν θα την αποδεχθεί, και μία ενιαία προσκύνηση στον Αλλάχ (στην προσευχή), θα είναι καλύτερη από όλο τον κόσμο και ό, τι είναι αυτό. "Αμπού Huraira πρόσθεσε« Εάν το επιθυμείτε, (αυτός ο στίχος από το Ιερό Βιβλίο): - "Και δεν υπάρχει κανένας από το λαό των Γραφών (Εβραίοι και Χριστιανοί), όμως, πρέπει να πιστεύουν σε αυτόν (τον Ιησού, δηλαδή ως Απόστολος του Αλλάχ και ενός ανθρώπου) Πριν από το θάνατό του.

Και για την Ημέρα της Κρίσεως Θα γίνει μάρτυρας εναντίον τους. "(4.159) (Βλέπε Fateh Αλ Μπάρι, Σελίδα 302 Vol 7)
Στη συνέχεια, όταν την ημέρα της κρίσης φθάνει ο Ιησούς θα κρίνει τους ανθρώπους με τα λόγια του Κορανίου και όχι της Αγίας Γραφής.


Τόμος 4, Βιβλίο 55, Αριθμός 658:


HEIL GAP ( or mind the GAP )