Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011

Οι Ρώσοι ενισχύουν την ιδέα αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου - Τι θα λέγατε για ανάπτυξη ρωσικών δυνάμεων σε μια αυτόνομη Β. Ήπειρο;

Ο αρθρογράφος Rben Llalla της μεγαλύτερης Αλβανικής εφημερίδας"Shqip", υποστηρίζει ότι οι Ρώσοι ενισχύουν την ιδέα αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου, προκειμένου να εξισορροπηθεί η κατάσταση από την απόσχιση του Κοσσόβου από τη Σερβία. Γράφει χαρακτηριστικά: "Εάν οι Έλληνες έχουν ευαισθησίες για τους τάφους και λένε ότι καταστράφηκαν αυτοί της Κορυτσάς, τότε γιατί κατέστρεψαν τους τάφους των Εβραίων και της Βουλγαρικής κοινότητας στη Θεσσαλονίκη για να κάνουν Πανεπιστήμιο; Η ιδέα της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου, ενισχύεται από τους Ρώσους ως αντίποινα για την απόσχιση του Κοσσόβου από τη Σερβία.

Μετά την αναβολή της απογραφής πληθυσμού οι Έλληνες τυπώνουν ερωτηματολόγια για να καταγράψουν μόνοι τους τους Έλληνες της Αλβανίας, χωρίς ίχνος σεβασμού του εθνικού και διεθνές δικαίου.Το όνειρο των Ελλήνων για την απόσχιση του νότου της Αλβανία δεν έχει σβήσει και χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να πραγματοποιήσουν τη Μεγάλη Ιδέα".

eglimatikotita
πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

>Ο αρθρογράφος Rben Llalla της μεγαλύτερης Αλβανικής εφημερίδας"Shqip", υποστηρίζει ότι οι Ρώσοι ενισχύουν κλπ.<

Πιστικό, πολύ πιστικό :-))