Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΜΑΡΤΗ 2011 - ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΘΕΣ/ΚΗ - 1 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ - ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΧΑΦΙΕΔΟΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!


Όλοι στη Συγκέντρωση - Διαμαρτυρία
στην Πλατεία ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

   στις 20 Μαρτίου 2011

  ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ καί ώρα 1:00 το μεσημέρι

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

Έλληνα πολίτη,
η κυβέρνηση σχεδιάζει να αντικαταστήσει τις αστυνομικές ταυτότητες με την λεγόμενη ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

Η κάρτα αυτή θα έχει μηχανισμό παρόμοιο με τις κάρτες ανάληψης χρημάτων από τα ATM, τις τηλεκάρτες, τις κάρτες ανανέωσης χρόνου των καρτοκινητών, αλλά και την τεχνολογία RFID (όπως τα διαβατήρια).

Μέσα στην Ηλεκτρονική Κάρτα του Πολίτη θα μπορούν να γραφτούν πολλές πληροφορίες για τον κάτοχο της κάρτας αλλά θα μπορεί, μέχρι το τέλος του 2011, να ενσωματωθούν και οι τραπεζικοί λογαριασμοί και πλέον όλες οι αγορές και πωλήσεις να γίνονται μέσω της κάρτας. Δεν θα υπάρχουν πια ούτε χαρτονομίσματα ούτε κέρματα και θα μιλάμε για μια νέα αχρήματη εποχή.

Η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση με εργαλείο την ΚΑΡΤΑ του ΠΟΛΙΤΗ μας εισάγει στο Παγκόσμιο Κράτος της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ χάνοντας την ΕΘΝΙΚΗ μας ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.

Θα σου πει η κυβέρνηση ότι αυτή η κάρτα θα φέρει πολλά οφέλη:

 1. Θα μηδενιστεί η φοροδιαφυγή.
 2. Η έκδοση βεβαιώσεων και πιστοποιητικών θα γίνει πανεύκολη ή δεν θα χρειάζεται πλέον. Η Κάρτα αυτή θα είναι συγχρόνως πορτοφόλι, αστυνομική ταυτότητα, βιβλιάριο υγείας και διαβατήριο.
 3. Αν την χάσεις ή σου την κλέψουν, θα μπορείς να το δηλώσεις στην αστυνομία και να την απενεργοποιήσουν.
 4. Θα σου πουν ότι με την κάρτα αυτή θα έρθει επιτέλους η ΤΕΛΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Διότι θα γίνουν πανεύκολα τα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ. Θα έχουμε δημοψηφίσματα για το κάθε τι. Η κυβέρνηση θα ζητά την γνώμη του λαού για όλα τα ζητήματα.

Δες όμως τι ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ :

 1. Δεν θα σου πουν ότι αν οι κυβερνώντες σε στοχοποιήσουν διότι είπες κάτι εναντίον τους, θα μπορούν να σβήσουν το ποσό των χρημάτων που υπάρχει στην κάρτα σου.
 2. Δεν θα υπάρχει τρόπος να αποδείξεις ότι λες αλήθεια και θα γίνεις ο απόλυτος δέσμιος αυτής.
 3. Δεν θα σου πουν ότι το ιατρικό ιστορικό σου θα είναι προσβάσιμο από οποιαδήποτε ασφαλιστική ή φαρμακευτική εταιρεία, δημόσιων ή ιδιωτικών συμφερόντων.
 4. Δεν θα σου πουν ότι η Ηλεκτρονική Κάρτα θα είναι ο θάνατος της τελευταίας σταγόνας δημοκρατίας που μας έμεινε. Πράγματι, θα διοργανώνουν δημοψηφίσματα για το κάθε τί. Το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ του δημοψηφίσματος όμως θα μπορεί να το “μαγειρέψει” ο χειριστής του κεντρικού υπολογιστή (που φυσικά θα είναι μέλος πολλών μυστικών ταγμάτων και στοών).
 5. Δεν θα σου πουν ότι οι χάκερς μπόρεσαν να διαβάσουν την Κάρτα και παραποίησαν ή υπέκλεψαν τα δεδομένα, τα οποία θα αποτελούν ευαίσθητα βιομετρικά στοιχεία αλλά ταυτόχρονα και οικονομικά.


Η δεσμευτικότητα, η υποχρεωτικότητα, η ταύτιση της Κάρτας του Πολίτη με τον άνθρωπο, η αναγωγή του ανθρώπου σε αριθμό που θα τον υποχρεώνει να αφήνει τα ηλεκτρονικά του ίχνη θελημένα ή αθέλητα σε δεκάδες διασυνδεδεμένες βάσεις δεδομένων καθημερινά, οπότε όλη η ζωή του ανθρώπου θα είναι «διάφανη» σε εξευτελιστικό βαθμό, είναι το πρόβλημα. Αλλά ταυτόχρονα και οι μελλοντικές αλλαγές που μπορούν να επιτευχθούν με την αναπροσαρμογή των δεδομένων στο chip της κάρτας καθώς και την ταύτιση των τραπεζικών λογαριασμών μας με αυτό.

Γι αυτό Έλληνες αντισταθείτε! Όχι στην κάρτα του πολίτη!

Όχι σε οποιαδήποτε κάρτα! Μην παραδώσουμε στις επόμενες γενιές μια παγκόσμια σκλαβιά. Φτάνει η παράδοση των εργατικών δικαιωμάτων που είχαν κατακτηθεί με αγώνες δεκαετίες πριν.


Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

Όλοι μαζί και πάλι στην Συγκέντρωση Διαμαρτυρία

στην ΑΘΗΝΑ στο ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

στις 27 Μαρτίου 2011 μέρα ΚΥΡΙΑΚΗ καί ρα 3:00 τό απόγευμα


Κρατήσεις θέσεων για τις Συγκεντρώσεις της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ή των ΑΘΗΝΩΝ στο τηλέφωνο : 6947509751

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. asimpiestos.blogspot.com ΑΣΥΜΠΙΕΣΤΟΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ &
ΕΛΛΗΝΕΣ YouTubers

Δεν υπάρχουν σχόλια: