Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΒΕΡΟΙΑ!

Συνειρμικά όταν ακούμε Βέροια μας έρχεται στον νου, η υπόθεση της φρικτής δολοφονίας του μικρού Άλεξ. Ποιός ενήλικας "σκέπασε" το έγκλημα που έκανε η παλιοπαρέα από Ελληνόπουλα και Αλβανόπουλα; Το κλάμα της μάνας άφησε ασυγκίνητους επίορκους αστυνομικούς αλλά και τους "ελεγκτές" τους.

ασφαλώςαναφερόμαστε στους τότε δικαστές που ως απλοί τηλεθεατές παρακολουθούσαν την υπόθεση. Ο φόνος του Άλεξ θα τους ... κυνηγά μια ζωή. Όμως στη Βέροια συμβαίνουν και άλλα ευτράπελα. Το Crimes on air έλαβε και δημοσιεύει μια πρωτοφανή ενέργεια δικηγόρου που μέσα στη δικαστική αίθουσα, έφτυσε γυναίκα-κατηγορούμενη την ώρα της απολογίας της.

Δημοσιεύουμε μάλιστα υπόμνημα του Αντιεισαγγελέως της έδρας ο οποίος και αναφέρει το πρωτάκουστο περιστατικό που συνέβη στο Πρωτοδικείο της Βέροιας.

Επειδή τόσο ο κ. Καστανίδης, όσο και ο κ. Τέντες γνωρίζουν τον καθημερινό «βιασμό» της Δικαιοσύνης στο συγκεκριμένο πρωτοδικείο, είναι απορίας άξιο πως και γιατί συγκεκριμένοι δικαστές αλλά και δικηγόροι εξακολουθούν να «φτύνουν» την πολύπαθη Δικαιοσύνη, ασκώντας ανενόχλητοι τα καθήκοντά τους. Κάποια τραγικά περιστατικά μάλιστα … εμπλέκουν τους ΙΔΙΟΥΣ δικαστικούς λειτουργούς, σε ύποπτες υποθέσεις με μαϊμούδες γραφολόγους, και άλλα πολλά.

Η απαξίωση και ο τραγικός τρόπος απονομής της Δικαιοσύνης φέρονται να είναι τα χαρακτηριστικά στοιχεία στο συγκεκριμένο πρωτοδικείο;

Αναρτήθηκε από crimesnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: