Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011

Σκοπιανή προπαγάνδα τώρα και μέσω web radio!

Όχι ένας, αλλά δύο διαδικτυακοί ραδιοφωνικοί σταθμοί των γιαλαντζί "Μακεδόνων" άρχισαν να εκπέμπουν στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο, εδώ και μερικές μέρες!

Διαφημίζονται μέσα από τα ιστολόγια iliden.blogspot.com και aegeanmacedonianculture.blogspot.com, τα οποία εμφανίζονται στην Ελληνική γλώσσα και παραπλανούν τους αδαείς, περνώντας την προπαγάνδα τους περί "μακεδονικής μειονότητας"), ως "Οι Πρώτοι Μακεδονικοί Ραδιοσταθμοί στην Ελλάδα", που δημιουργήθηκαν από "Μακεδόνες" ακτιβιστές (!!!) της Ελλάδας.

Το πρώτο διαδικτυακό ραδιόφωνο είναι το macedonianculture.listen2myradio.com ενώ το δεύτερο με τίτλο Voden Makedonsko Radio και url 94.75.247.151/start/avoden/.

Φιλοξενείται δε από το ελληνικό radio-hosting.gr/radio/ το οποίο εδρεύει στην οδό Κανάρη 8, στους Άγιους Ανάργυρους της Αθήνας, το οποίο δημιουργήθηκε στις 26-5-2010 και έχει ημερομηνία λήξης στις 25-5-2012, ενώ μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, απέκτησε πελάτες τους σφετεριστές της Ελληνικής ιστορίας και κληρονομιάς.

Ήρθαμε σε τηλεφωνική επαφή με την εν λόγω εταιρεία
, η οποία μας πληροφόρησε ότι γνωρίζει το ποιόν του ραδιοφωνικού σταθμού, ωστόσο δε μπορεί να κάνει διαφορετικά.. άλλωστε όπως μας είπαν, "η Ελλάδα πουλήθηκε, αυτό είναι το λιγότερο!" Εταιρεία έχουν οι άνθρωποι, χρήματα θέλουν να βγάλουν, τους είναι αδιάφορο από πού προέρχονται και πού αποσκοπεί ο ραδιοφωνικός σταθμός..

Στην περίπτωση των σφετεριστών της ιστορίας μας, και γνωρίζοντας πώς λειτουργεί η προπαγάνδα τους, δεν θα μας έκανε καμία απολύτως εντύπωση εάν πίσω από όλα κρύβεται για μια ακόμη φορά το Ουράνιο Τόξο με τη βοήθεια της Σκοπιανής διασποράς Αμερικής και Καναδά, που εργάζονται σκληρά να πείσουν για την ύπαρξη "Μακεδονικής μειονότητας", τόσο με τη δημιουργία πολιτικού κόμματος, με την έκδοση εφημερίδας και τώρα με τη δημιουργία και ραδιοσταθμών. Ας γνωρίζουν ωστόσο πως έχουν γνώσιν οι φύλακες..

Macedonia Hellenic Land.Eu

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έκλεισε και άνοιξε και πάλι εδώ τώρα
http://1macedonianculture.listen2myradio.com/

Ανώνυμος είπε...

και πάλι εδώ
http://amacedonianculture.listen2myradio.com/

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ (ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕΡΙΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΙL) ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ......