Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Βατικανό: Ο Πάπας Φραγκίσκος συγκρίνει τους παιδόφιλους επισκόπους με τον Ιησού στο σταυρό. Αποκρυφιστικές σεξουαλικές Τελετουργίες, παιδική κακοποίηση

Υπάρχουν στοιχεία ότι ο Πάπας Φραγκίσκος σιωπά για την παιδεραστία και τις σατανικές τελετουργίες στο Βατικανό

Αν δεν το γνωρίζετε ήδη, με τα χρόνια κάποιοι αξιωματούχοι του Βατικανού έχουν εμπλακεί σε σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.

Στην πραγματικότητα, ξεπερνά κατά πολύ την κύρια εκκλησία εντός των τειχών του Βατικανού και εκτείνεται σε διάφορες εκκλησίες σε όλο τον κόσμο, που συνδέονται, ειδικότερα, με το Ρωμαιοκαθολικό τάγμα.

Ενώ πιθανώς πολλά περισσότερα συμβαίνουν στα παρασκήνια, οι εγκληματικές δραστηριότητες πολλών υψηλόβαθμων μελών δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, με το πιο πρόσφατο παράδειγμα να είναι ο καρδινάλιος George Pell.

Ο Pell καταδικάστηκε για πέντε κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Αυτή τη στιγμή είναι ο υψηλότερος κυβερνητικός αξιωματούχος που έχει κριθεί ένοχος και έχει υπηρετήσει ως σύμβουλος του Πάπα Βενέδικτου και του Πάπα Φραγκίσκου. Είναι ένας από τους ισχυρότερους αξιωματούχους του Βατικανού.

Υπήρξαν επίσης αναφορές για δεκαετίες σεξουαλικής κακοποίησης σε μια χορωδία υπό την ηγεσία του αδελφού του συνταξιούχου Πάπα Βενέδικτου.

Περίπου 600 μέλη της Regensburger Domspatzen, μιας καθολικής χορωδίας αγοριών, κακοποιήθηκαν σωματικά και σεξουαλικά από το 1945 έως το 1992. Ο Georg Ratzinger (ο αδελφός του Benedict) διηύθυνε τη χορωδία από το 1964 έως το 1994.

Το 2015, ένας δικηγόρος ονόματι Ulrich Weber προσλήφθηκε για να γράψει μια αφήγηση (να καταθέσει μια αναφορά) για το περιστατικό, σημειώνοντας το εκπληκτικό γεγονός ότι στα 30 χρόνια που ο μεγαλύτερος αδερφός του Μπένεντικτ διηύθυνε τη χορωδία, περίπου 600 αγόρια «υψηλής αξιοπιστίας» ήταν θύματα σεξουαλικής ή/και σωματικής κατάχρησης (κακοποίησης)

Η λίστα είναι ατελείωτη. Όχι πολύ καιρό πριν, 34 Χιλιανοί Καθολικοί επίσκοποι ενεπλάκησαν στη σεξουαλική κακοποίηση αγοριών.

Ακόμη πιο ανησυχητικό είναι ότι τέτοιες πράξεις δεν συναντώνται μόνο στην εκκλησία, αλλά και στις βασιλικές οικογένειες, την πολιτική και τη βιομηχανία του θεάματος

(σχετική ανάρτηση:Βατικανό: σεξουαλική κακοποίηση - προστάτεψε ο Πάπας Βενέδικτος τον Γερμανό ιεράρχη που τον βοήθησε να ανέλθει στον παπισμό;)

Αυτό φαίνεται να είναι αρκετά συνηθισμένο σε θέσεις μεγάλης δύναμης (ισχύος) και είναι πιθανό ότι όλοι συνδέονται κατά κάποιο τρόπο μεταξύ τους σε ένα "μεγάλο κλαμπ". Αυτή η σκέψη παλαιότερα θεωρούνταν «θεωρία συνωμοσίας», αλλά τώρα ο κόσμος αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι αυτό είναι γεγονός.

Γιατί όμως αυτό το πρόβλημα δεν λύνεται ποτέ; Αυτό είναι ένα σημαντικό ερώτημα.

Πρόκειται για πολύ ισχυρούς ανθρώπους που βασικά ελέγχουν τόσο το δικαστικό σώμα όσο και τα μέσα ενημέρωσης.

Λόγω της δύναμής τους, είναι σε θέση να προστατεύονται από την «τιμωρία».

Ας πάρουμε, για παράδειγμα, την Καθολική Εκκλησία, της οποίας ηγείται ο Πάπας, ένας άνθρωπος, που πιθανότατα έχει τοποθετηθεί εκεί από ανώτερες αρχές και ο οποίος είναι απλώς άλλη μια μαριονέτα της δύναμής τους.

Ίσως ένας από τους λόγους που αυτό το ζήτημα δεν έχει επιλυθεί εντός του Βατικανού είναι ότι ο ίδιος ο Πάπας εμπλέκεται σε τέτοιες δραστηριότητες.

Ο Κάρλο Μαρία Βιγκάνο (Carlo Maria Vigano) «Τιτυλάριος Αρχιεπίσκοπος του Αποστολικού Νούντσιου Ουλπιάνα», συνταξιοδοτήθηκε το 2016 αφού ταξίδεψε στις στις Ηνωμένες Πολιτείες ως Αποστολικός Νούντσιος.

Προηγουμένως, υπηρέτησε επίσης ως Γενικός Γραμματέας του Κυβερνήτη του Κράτους της Πόλης του Βατικανού από τις 16 Ιουλίου 2009 έως τις 3 Σεπτεμβρίου 2011.


Πρόσφατα δημοσίευσε ένα έγγραφο 11 σελίδων που ρίχνει φως στο «ποιος στην ιεραρχία γνώριζε τι και πότε ήταν γνωστό για τα εγκλήματα του καρδινάλιου ΜακΚάρικ».

Το έγγραφο εμπλέκει αρκετούς υψηλόβαθμους εκκλησιαστικούς αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένου του Πάπα Φραγκίσκου.

https://s3.documentcloud.org/documents/4784141/TESTIMONYXCMVX-XENGLISH-CORRECTED-FINAL-VERSION.pdf

Ο ΜακΚάρικ απομακρύνθηκε από τη θέση του τον Ιούνιο του 2018 με την κατηγορία της παιδικής παρενόχλησης.

Αυτό το έγγραφο δείχνει πώς κράτησε (καθυστρέρησε) αυτή η διαδικασία (οι δραστηριότητές του έγιναν γνωστές σχεδόν πριν από δύο δεκαετίες) και πώς ο Πάπας έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να προστατεύσει τον ΜακΚάρικ

(σχετική ανάρτηση: Βατικανό: Ομοφυλοφιλία και παιδεραστία στην εκκλησία και ο Πάπας διορθώνει την προσευχή του Κυρίου - Ένας λάκκος με φίδια ).

Γιατί το έκανε αυτό ο Πάπας;

Πριν προχωρήσουμε, είναι σημαντικό να αναφέρουμε την τελετουργική πτυχή τέτοιων ενεργειών. Πριν από λίγο καιρό, ο Πάπας συνέκρινε την πρακτική της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών με μια «σατανική Λειτουργία»

https://www.youtube.com/watch?v=ESt8Sjo_6ho

(σχετική ανάρτηση: Βατικανό: Πάπας Φραγκίσκος - «Είμαι ο διάβολος» και άλλες ενοχλητικές δηλώσεις

Ο Πάπας Φραγκίσκος συνέκρινε τους ανθρώπους που κατηγορούν τους Καθολικούς επισκόπους για σεξουαλικά εγκλήματα και συγκαλύψεις με τον Σατανά

Επίσης, σύμφωνα με το L'Osservatore Romano , ο Πάπας Φραγκίσκος είπε ότι οι επίσκοποι που κατηγορούνται για αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης πρέπει να κρατούν τα στόματά τους κλειστά όπως έκανε ο Ιησούς τη Μεγάλη Παρασκευή όταν το πλήθος ζήτησε τη σταύρωση του.

Ο Πάπας Φραγκίσκος εξέπληξε επίσης δημοσιογράφους σε ένα ταξίδι του στη Λιθουανία λέγοντας «χαριτολογώντας» ότι ήταν ο διάβολος. Επίσης, ο Πάπας Φραγκίσκος συνελήφθη στην κάμερα να προσπαθεί να οδηγήσει το ποίμνιό του μακριά από τον Ιησού Χριστό, προειδοποιώντας ότι «οι προσωπικές σχέσεις με τον Ιησού είναι επικίνδυνες και πολύ επιβλαβείς».

Ο Πάπας Φραγκίσκος συγκρίνει τους παιδόφιλους επισκόπους με τον Ιησού στο σταυρό).

Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι αυτό το είδος κακοποίησης παιδιών χρησιμοποιείται σε σατανικές τελετουργίες. Γι' αυτό ήταν περίεργο όταν το είπε και προκάλεσε αντίδραση και από τον συνάδελφό του που στεκόταν δίπλα του.

Ο Manly P. Hall, ένας από τους κορυφαίους αποκρυφιστές, γράφει στο βιβλίο του The Secret Teachings of All Ages:

Μέσα από τις μυστικές διαδικασίες της τελετουργικής μαγείας, είναι δυνατό να έρθετε σε επαφή (να επικοινωνήσετε) με αυτές τις αόρατες οντότητες και να ζητήστε τη βοήθειά τους σε μια ανθρώπινη προσπάθεια.

Τα καλά πνεύματα βοηθούν πρόθυμα κάθε αξιόλογο εγχείρημα, αλλά τα κακά πνεύματα εξυπηρετούν μόνο αυτούς που ζουν διεστραμμένα και καταστροφικά... Η πιο επικίνδυνη μορφή μαύρης μαγείας είναι η επιστημονική διαστροφή της αποκρυφιστικής δύναμης για την ικανοποίηση προσωπικών επιθυμιών (πόθων).

Αυτό μπορεί να μας δώσει μια ιδέα για το τι ακριβώς μιλούσε ο Πάπας. Ο Malachi Martin, ένας Ιρλανδός καθολικός ιερέας και συγγραφέας της Καθολικής Εκκλησίας που έγινε καθηγητής παλαιογραφίας στο Ποντιφικό Βιβλικό Ινστιτούτο του Βατικανού, γράφει:

[Η παλαιογραφία είναι η μελέτη των ιστορικών συστημάτων γραφής και η αποκρυπτογράφηση και η χρονολόγηση ιστορικών χειρογράφων, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης της ιστορικής γραφής .]
Αυτό που ήταν πιο τρομακτικό για τον [Πάπα] Ιωάννη Παύλο [ΙΙ] ήταν ότι βρέθηκε αντιμέτωπος με την αναπόφευκτη παρουσία κακόβουλης εξουσίας στο δικό του Βατικανό και σε ορισμένα επισκοπικά αξιώματα. Ήταν αυτό που οι γνώστες της εκκλησίας αποκαλούσαν «υπερδύναμη».

Οι φήμες, που πάντα ήταν δύσκολο να επαληθευθούν, άρχισαν να καταρρέουν όταν ο Πάπας Παύλος VI ξεκίνησε τη θητεία του, το 1963.

Μάλιστα, ο Παύλος λυπημένα αναφέρθηκε στην «εισόδου του καπνού του Σατανά» στο ιερό... μια πλάγια (έμμεση) αναφορά στην τελετή ενθρόνισης από σατανιστές στο Βατικανό.

Επιπλέον, περιπτώσεις σατανικής παιδοφιλίας - τελετουργίες και πρακτικές - έχουν τεκμηριωθεί μεταξύ ορισμένων επισκόπων και ιερέων μέχρι το Τορίνο στην Ιταλία και τη Νότια Καρολίνα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι λατρευτικές πράξεις σατανικής παιδεραστίας θεωρούνται από τους ειδικούς ως το αποκορύφωμα των τελετουργιών του έκπτωτου αρχαγγέλου. — Από το βιβλίο του Hall για τη γεωπολιτική και το Βατικανό, The Keys of This Blood , σελ. 632.


Τι θα λέγατε για την πολιτική; Bohemian Grove; Τι συμβαίνει εκεί; Κάθε χρόνο, το Bohemian Grove φιλοξενεί ζοφερές τελετουργίες όπως το Cremation of Care . Είτε είναι πραγματικά θύματα είτε ψευδή θύματα, επηρεάζουν τους συμμετέχοντες, μειώνοντας και καταστρέφοντας την αίσθηση «φροντίδας» και συμπόνιας για τους άλλους, καθώς και τη συνείδησή τους

(σχετική ανάρτηση: Βατικανό: οι ιερείς θέλουν να ανακηρύξουν τον Πάπα αιρετικό

Μια ομάδα 19 ιερέων και θεολόγων καλούν το Βατικανό να κηρύξει αιρετικό τον Πάπα Φραγκίσκο.Ο πιο επιφανής εκπρόσωπος της ομάδας είναι ο 70χρονος Βρετανός πατέρας Aidan Nichols. ).

Υπάρχει μια γιγάντια κουκουβάγια που κάποιοι λένε ότι αντιπροσωπεύει τον Μολώχ, τον Μολώχ. Ο Μολώχ είναι ένας αρχαίος θεός στον οποίο μερικοί άνθρωποι, σύμφωνα με ορισμένες παγκόσμιες θρησκείες, θυσίαζαν παιδιά. Προφανώς, αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε την οργή αυτού του θεού. - ( πηγή https://journals.sagepub.com/doi/abs/10.1177/000306519604400112 )

Γιατί τα έγγραφα του Wikileaks αναφέρουν ότι ο Μολόχ στάλθηκε από και προς τη Χίλαρι Κλίντον;

[σχετική ανάρτηση: Βατικανό: Η αποκάλυψη ανθρωποθυσίας μπορεί να είναι (επικείμενη) αναπόφευκτη - σκάνδαλο κακοποίησης του Βατικανού: Γιατί σιωπά ο Πάπας?)

Αυτή η ιστορία θυμίζει αμυδρά τους Illuminati του Dan Brown, που περιλαμβάνει έναν αρχαίο τάφο στο Campo Santo Teutonico [Νεκροταφείο των Γερμανών και των Φλαμανδών] μέσα στα τείχη του Βατικανού, που συνδέεται με τον πιθανό θάνατο της Emanuela Orlandi, της πολίτη του Βατικανού που πέθανε στις Στις 22 Ιουνίου 1983 εξαφανίστηκε μυστηριωδώς και δεν εθεάθη ποτέ ξανά.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Βατικανό κληρονόμησε όλες τις παραδόσεις της αρχαίας Ρώμης. Ο αείμνηστος πατέρας Gabriele Amorth, ο αρχιεξορκιστής του Βατικανού και ένας από τους πρωταγωνιστές του πρόσφατου βιβλίου του Leo Zagami, Confessions of an Illuminati Vol Ο αείμνηστος Amorth είπε στην εφημερίδα La Stampa: «Αυτό ήταν ένα έγκλημα που διαπράχθηκε για σεξουαλικούς λόγους. Οργανώθηκαν πάρτι όπου ένας χωροφύλακας από το Βατικανό ενεργούσε ως «στρατηλάτης» των κοριτσιών».

Και πρόσθεσε: «Το δίκτυο περιελάμβανε διπλωματικό προσωπικό από ξένη πρεσβεία στην Αγία Έδρα. Νομίζω ότι η Εμανουέλα έχει γίνει θύμα αυτού του κύκλου». ]

Δεν θα υπεισέλθουμε καν στα πολλά παραδείγματα στην πολιτική των ΗΠΑ, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ κ.λπ. που εμπλέκονται σε αυτού του είδους τη δραστηριότητα.

Ο ερευνητής Kevin Annette, συγγραφέας του The Canadian Holocaust Hidden in History, έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος του χρόνου του στη διερεύνηση των εκκλησιαστικών εγκλημάτων, ειδικά όσον αφορά τη μεταχείριση των αυτόχθονων πληθυσμών (Αβορίγινων) στον Καναδά.

Υπάρχουν μαρτυρίες του Γουίλιαμ Κομπς (William Combes) ο οποίος εξέθεσε την Ελισάβετ Β' στην απαγωγή πολλών παιδιών, την οποία είδε με τα μάτια του όταν η βασίλισσα και ο σύζυγός της επισκέφθηκαν το σχολείο του.

Ο Kevin Annett έχει κάνει καταπληκτική δουλειά και έχει επίσης πολύ καλές σχέσεις με πολλούς από τους μεγαλύτερους. Έκανε ντοκιμαντέρ και πήρε συνεντεύξεις από πολλούς επιζώντες γέροντες.

Είναι γραμματέας της Καναδικής Επιτροπής Αλήθειας Γενοκτονίας (ιδρύθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2000 στο Βανκούβερ της Βρετανικής Κολομβίας υπό την εντολή του Δικαστηρίου IHRAAM για τα Καναδικά Οικοτροφεία στις 12-14 Ιουνίου 1998 στο Βανκούβερ).

Οργάνωσε το Δικαστήριο IHRAAM για τα Καναδικά Οικοτροφεία υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών στο Βανκούβερ, 12-14 Ιουνίου 1998, και ήταν σύμβουλος και τελικός δημοσιογράφος (συντάκτης της τελικής έκθεσης) του Δικαστηρίου.

Παρ' όλες τις επιτυχίες του, ορισμένοι στο διαδίκτυο τον αγνοούσαν, τον δαιμονοποίησαν και τον αποκαλούσαν «απατεώνα»

Όποιος γνωρίζει τη δουλειά του, είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι έτσι. Αντιμετώπισε πολλές αποστροφές. Είναι ένας από τους κύριους διοργανωτές του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ITCCS).

Τα παρακάτω στιγμιότυπα οθόνης προέρχονται από τον ιστότοπό του, όπου αρχειοθετεί πολλές από τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε το ITCCS.

http://murderbydecree.com/historic-order-compels-international-church-leaders-to-aid-in-the-arrest-of-pope-francis-jorge-mario-bergoglio/


Λίγα χρόνια νωρίτερα, ο Annette είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο κανάλι του στο Youtube στο οποίο έβλεπε λεπτομερώς ένα έγγραφο που είχε δημιουργήσει ο ίδιος και οι συνάδελφοί του. Ο τίτλος είναι: Ο Πάπας Φραγκίσκος ονομάστηκε από πρώην στελέχη της χούντας της Αργεντινής ως «εγκέφαλος» (πρωταρχικός παράγοντας) του κυκλώματος εμπορίας παιδιών.

Αυτό είναι ενδιαφέρον, δεδομένου ότι η Χιλή είχε ένα πραξικόπημα που υποστηρίχθηκε από τις ΗΠΑ το 1973, γεγονός που οδήγησε στην εμφάνιση της στρατιωτικής δικτατορίας του στρατηγού Augusto Pinochet.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο καρδινάλιος Santiago Raul Silva Henriquez αντιτάχθηκε στο νεοσύστατο στρατιωτικό καθεστώς, θέτοντας τη ζωή του σε μεγάλο κίνδυνο. Η κίνηση πιστεύεται ότι έχει αμβλύνει το κύμα πολιτικών δολοφονιών και βασανιστηρίων υποστηρικτών του έκπτωτου προέδρου της Χιλής Σαλβαδόρ Αλιέντε και άλλων αντιπάλων της διακυβέρνησης του Πινοσέτ.

Το 1976, η Αργεντινή έπεσε σε ένα πραξικόπημα που υποστηρίχθηκε από τις ΗΠΑ και δημιούργησε μια στρατιωτική χούντα.

Ωστόσο, η απάντηση της Καθολικής Εκκλησίας στο καθεστώς Βιδέλα δεν θα μπορούσε να είναι πιο διαφορετική από ό,τι συνέβη στη Χιλή.

Η Whitney Webb της MintPress News γράφει και τεκμηριώνει:

Εκείνη την εποχή, ο Πάπας Φραγκίσκος, τότε γνωστός με το όνομα γέννησής του Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, ήταν επαρχιώτης των Αργεντινών Ιησουιτών. Ενώ μια χούφτα ανθρώπων στην Καθολική Εκκλησία αντιτάχθηκαν στην κυριαρχία του Βιντέλα, ο Μπεργκόλιο δεν ήταν ένας από αυτούς.

Στην πραγματικότητα, ο Μπεργκόλιο βοήθησε το καθεστώς Βιντέλα στη δολοφονία αντιφρονούντων. Κυβερνητικά έγγραφα που γράφτηκαν τότε επιβεβαίωσαν τον ρόλο του να αναφέρεται σε μέλη της στρατιωτικής κυβέρνησης με δική του εντολή, τα οποία, μαζί με λίγους αθώους ενορίτες, θεωρούσε «αριστερούς».

Αυτό επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του Kevin Annett στο παρακάτω βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=ESt8Sjo_6ho

https://www.youtube.com/watch?v=vNTTx7gZHS4

Είναι αρκετά σοκαριστικό και ανοίγει τα μάτια, έτσι δεν είναι;


Για περισσότερες βασικές πληροφορίες σχετικά με τις άθλιες συναλλαγές της Εκκλησίας, τον αποκρυφιστικό συμβολισμό και την αριθμολογία, διαβάστε το εκρηκτικό ερευνητικό βιβλίο του Nicholas Pravda, Blood of the Illuminati: The Occult Rituals of the Elite, με πολλά κείμενα λογοκριμένα από τις μηχανές αναζήτησης!

Βιβλιογραφία:

Rothschild: Μία οικογένεια κυβερνά τον κόσμο.
Codex Humanus - Το Βιβλίο της Ανθρωπότητας
Παγκόσμια συνωμοσία: ποιοι είναι οι αληθινοί άρχοντες (κυβερνήτες) της Γης;

πηγή 11-11-2019

https://www.pravda-tv.com/2019/11/es-gibt-hinweise-darauf-dass-papst-franziskus-vatikanische-paedophilie-und-satanische-rituale-erleichtert-videos/
=======
σχετικό δημοσίευμα
Bombshell report accuses former pope Benedict of misconduct over his handling of four cases of sexual abuse by priests while he was an archbishop in Germany
20-1-22
======
σχετική μας ανάρτηση:
21 Φεβρουαρίου 2021
Το σκάνδαλο Mother and Baby Home στην Ιρλανδία ξεσκεπάστηκε με νέες αποκαλύψεις. Χιλιάδες μωρά έχουν κλαπεί παγκοσμίως από μαιευτήρια και ίσως πουλήθηκαν σε παιδόφιλους. Στη Σερβία δημιουργήθηκε το "www.kradjabeba.org " για την εξαφάνιση μωρών από σπίτια μητρότητας. Χιλιάδες μωρά θυσιάστηκαν τελετουργικά από ψυχοπαθείς

Δεν υπάρχουν σχόλια: