Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Διασκευή ταινίας "η ΧΙΟΝΑΤΗ και οι 7 ΝΑΝΟΙ" Ο Peter Dinklage κατηγορεί την Disney για προώθηση στερεοτύπων. "The Dark Side of Walt Disney"

Η Disney αποφάσισε να κάνει remake της Χιονάτης (να την διασκευάσει) χωρίς τα στερεότυπα.
Αλλά το ρόλο των νάνων ανέλαβαν άτομα με συγγενή νανισμό

Ο πρωταγωνιστής του Game of Thrones Πίτερ Ντίνκλατζ  (Peter Dinklage) κατηγόρησε τη Disney ότι προωθεί στερεότυπα, για τα σχέδιά της να κάνει ριμέικ της ταινίας "Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι" του 1937

Η Disney Corporation απάντησε στις επικρίσεις για τον ρόλο του ηθοποιού Peter Dinklage ως Tyrion Lannister στο Game of Thrones. Ο Dinklage δήλωσε σε ένα talk show ότι τα σχέδια της εταιρείας για το remake της ταινίας κινουμένων σχεδίων "Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι" του 1938, που βασίζεται στο παραμύθι των αδελφών Γκριμ, θα διαιωνίσουν τα στερεότυπα για τα άτομα με γενετική προδιάθεση για μικρόσωμο ανάστημα.

Η Disney έχει δηλώσει ότι η νέα Χιονάτη θα προσπαθήσει να αποφύγει τις στερεοτυπικές εικόνες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εμφανίζονται στο πρωτότυπο του 1938.

Η χαρακτηριστική εμφάνιση του Peter Dinklage, συμπεριλαμβανομένου του κοντού αναστήματός του, οφείλεται σε αχονδροπλασία.

Ο ίδιος επέκρινε την ιδέα της επανεκτέλεσης της Χιονάτης σε ένα podcast του Αμερικανού κωμικού Mark Maron.

«Έμεινα λίγο έκπληκτος όταν είπαν ότι ήταν πολύ περήφανοι που τη Χιονάτη θα υποδυόταν μια Λατίνα για πρώτη φορά», είπε. «Αλλά στο τέλος της ημέρας, εξακολουθείτε να λέτε την ιστορία : Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι».

"Από τη μία πλευρά είστε προοδευτικοί,  από την άλλη εξακολουθείτε να λέτε αυτή την ξεπερασμένη ιστορία για τους επτά νάνους που ζουν σε μια σπηλιά", δήλωσε ο ηθοποιός.

"Και ήταν πολύ ευχαριστημένοι, και ωραία, αγάπη και σεβασμός στην ηθοποιό και σε όλους εκείνους που ήταν σίγουροι ότι έκαναν το σωστό. Αλλά σκέφτηκα - "Τι κάνουν;"", παραπονέθηκε ο ηθοποιός.

Ο Dinklage έχει ξαναμιλήσει για το πώς η ποπ κουλτούρα απεικονίζει τα άτομα με γενετική διαταραχή ανάπτυξης. Είπε ότι το να γίνει αυτή η παραβίαση ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του χαρακτήρα είναι κακή δουλειά για έναν σεναριογράφο.

Η ταινία κινουμένων σχεδίων Χιονάτη ήταν η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων πλήρους μήκους στην ιστορία της Disney. Σήμερα θεωρείται ένα από τα κλασικά έργα του στούντιο.

Στην ταινία, το ρόλο της Χιονάτης θα υποδυθεί η πρωταγωνίστρια του West Side Story, Rachel Zegler, ενώ τη σατανική βασίλισσα θα υποδυθεί η Gal Gadot.

ΦΩΤΟ: Τον ρόλο της Χιονάτης θα υποδυθεί η πρωταγωνίστρια του West Side Story, Rachel Segler

Η Disney ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι το ριμέικ, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν ζωντανοί ηθοποιοί, θα είναι μια διορθωμένη εκδοχή της ταινίας του 1937.

"Αλλάζουμε την προσέγγισή μας σε αυτούς τους επτά χαρακτήρες και συμβουλευόμαστε τα μέλη της μικροσκοπικής κοινότητας", δήλωσε η Disney.

"Η ταινία περνάει στο στάδιο της παραγωγής και είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε όλα τα νέα σχετικά με αυτήν", πρόσθεσε η εταιρεία.

https://www.bbc.com/russian/news-60129472

==================

The Dark Side of Walt Disney

https://www.pravda-tv.com/2016/02/die-dunkle-seite-von-walt-disney-videos/

Στη σημερινή κοινωνία, το όνομα «Disney» είναι σχεδόν συνώνυμο με την (ακίνδυνη) παιδική ψυχαγωγία.

Σχεδόν κάθε παιδί είναι εξοικειωμένο με χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων όπως ο Μίκυ Μάους και ο Ντόναλντ Ντακ, και έχουν γίνει κάπως σύμβολο της δυτικής κουλτούρας.

Η Disney - ο μεγαλύτερος όμιλος πολυμέσων στον κόσμο - εκτός από τα "McDonald's" και "Coca-Cola" ενσαρκώνει τον "αμερικανικό τρόπο ζωής" όπως σχεδόν καμία άλλη μάρκα - και αυτό εξακολουθεί να θεωρείται επιθυμητό σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, καθώς και κάθε είδους θετικές εκδηλώσεις όπως η χαρά της ζωής, η ελευθερία και η ευημερία.

Ωστόσο
Μια πιο προσεκτική ματιά αποκαλύπτει ότι πίσω από την αβλαβή πρόσοψη του αστείου και πολύχρωμου κόσμου της Disney υπάρχει μια άλλη, πιο σκοτεινή πλευρά που είναι σε μεγάλο βαθμό γνωστή στο ευρύ κοινό.

Μυστική γνώση στις ταινίες της Disney

Μεταξύ των πιο περίεργων γεγονότων για την ομάδα της Disney, πρέπει να αναφερθούν σε αυτό το σημείο μερικές ταινίες, οι οποίες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως "κακές" ως προς την πρόθεσή τους, αλλά που καθιστούν σαφές ότι  οι άνθρωποι στη Disney γνωρίζουν ορισμένα πράγματα, τα οποία είναι δεν προορίζονται απαραίτητα για το κοινό

Ας ξεκινήσουμε πρώτα με την 27λεπτη ταινία της Disney Donald in Mathmagic Land του 1959. Είναι μια εκπληκτικά εκπαιδευτική ταινία για θεμελιώδεις έννοιες που συνήθως προορίζονται για τους πιο εσωτερικούς κύκλους - σε αυτή την περίπτωση τις συνδέσεις μεταξύ του Πυθαγόρειου Θεωρήματος, της μαθηματικής πολυπλοκότητας των πενταγραμμάτων και της χρυσής τομής: εν ολίγοις, πρόκειται για αυτό που είναι επίσης γνωστό ως "ιερή γεωμετρία" .

Πρέπει να σημειωθεί ότι η γνώση δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι καλή ή κακή, εξαρτάται από το πλαίσιο - και αυτό μπορεί να εξηγηθεί καλά χρησιμοποιώντας το παράδειγμα του πενταγράμμου.

*Η ιερή γεωμετρία αποδίδει συμβολικές και ιερές έννοιες σε ορισμένα γεωμετρικά σχήματα και ορισμένες γεωμετρικές αναλογίες 

Η πεποίθηση ότι ένας θεός δημιούργησε το σύμπαν σύμφωνα με ένα γεωμετρικό σχέδιο έχει αρχαία προέλευση. Ο Πλούταρχος απέδωσε την πίστη στον Πλάτωνα , γράφοντας ότι «ο Πλάτων είπε ότι ο θεός γεωμετρεί συνεχώς» 

 η μελέτη της ιερής γεωμετρίας έχει τις ρίζες της στη μελέτη της φύσης και στις μαθηματικές αρχές που λειτουργούν σε αυτήν. [5] Πολλές μορφές που παρατηρούνται στη φύση μπορούν να σχετίζονται με τη γεωμετρία. για παράδειγμα, ο θαλαμωτός ναυτίλος αναπτύσσεται με σταθερό ρυθμό και έτσι το κέλυφός του σχηματίζει μια λογαριθμική σπείρα για να φιλοξενήσει αυτή την ανάπτυξη χωρίς να αλλάξει σχήμα. Επίσης, οι μέλισσες κατασκευάζουν εξαγωνικά κύτταρα για να συγκρατούν το μέλι τους. Αυτές και άλλες αντιστοιχίες μερικές φορές ερμηνεύονται με όρους ιερής γεωμετρίας και θεωρούνται περαιτέρω απόδειξη της φυσικής σημασίας των γεωμετρικών μορφών.

Ενώ η πεντάλφα, που στέκεται στην άκρη της, χρησιμοποιείται σε σχέση με τη μαύρη μαγεία, η βασική της σημασία, ωστόσο, μπορεί να αναχθεί στην κινεζική διδασκαλία των πέντε στοιχείων, καθώς απλώς περιγράφει τη σχέση μεταξύ των διαδικασιών μετασχηματισμού που παρατηρούνται στη φύση και αυτό που εκφράζεται από τα πέντε στοιχεία του ξύλου, της φωτιάς, της γης, του μετάλλου και του νερού που είτε ευνοούν το ένα το άλλο (εξωτερικά βέλη) είτε νικούν το ένα το άλλο (εσωτερικά βέλη) (Μετασχηματισμοί: Η νέα αλχημεία - Τι μας διδάσκει σήμερα (βίντεο)):

Ενώ η μυστική αυτή γνώση θεωρείται πλέον επισήμως αντιεπιστημονική και απορρίπτεται ως απλή δεισιδαιμονία, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι η ελίτ, από όλους τους ανθρώπους, έχει εμμονή με τέτοια πράγματα, επιδεικνύοντάς τα δημόσια σε μαζική κλίμακα.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα κέντρα εξουσίας στις ΗΠΑ, όπως φαίνεται από την εμφανή χρήση πενταγράμμων και πενταγώνων στο Πεντάγωνο ή στην πρωτεύουσα Ουάσιγκτον

Αυτή η ταινία της Disney είναι επομένως αξιοσημείωτη, διότι αποδεικνύει ότι είναι πολύ πιθανό να μεταφέρεις πολύπλοκες αλληλεπιδράσεις στα παιδιά με ζωντανό τρόπο, αρκεί αυτό να είναι επιθυμητό - και αυτό περίπου μισό αιώνα πριν, ενώ σήμερα δεν θέλει κανείς να μεταφέρει τέτοιες βασικές γνώσεις ούτε στους ενήλικες.

Την ίδια χρονιά, γυρίστηκε μια άλλη ταινία της Disney με τίτλο "Μάτια στο Διάστημα" (Eyes in Outer Space) στην οποία οι μελλοντικές δυνατότητες χειραγώγησης του καιρού μέσω chemtrails και παρόμοια εξακολουθούν να διαψεύδονται επίσημα μέχρι σήμερα. Ένα από τα πράγματα που ξεχωρίζουν είναι ότι η ταινία περιγράφεται ως "επιστημονική-πραγματική παρουσίαση", δηλαδή υποστηρίζεται ότι βασίζεται σε γεγονότα και όχι σε μυθοπλασία.

Έτσι, το παράδειγμα μιας καταιγίδας που πλησιάζει δείχνει πώς λαμβάνονται διάφορα μέτρα τόσο από τον ουρανό όσο και από το έδαφος για την αποδυνάμωση της καταιγίδας και την ανακατεύθυνσή της σε μη κατοικημένες περιοχές.

Τέλος, γίνεται επίσης λόγος για το να γίνουν οι άνυδρες (ξηρές) περιοχές γόνιμες και να απελευθερωθούν οι ψυχρές περιοχές από τους πάγους με τη βοήθεια στοχευμένης χειραγώγησης του καιρού, ώστε να καταστούν κατοικήσιμες - όπου το τελευταίο έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον σημερινό προπαγανδισμένο αγώνα κατά της κλιματικής αλλαγής και ως εκ τούτου προκαλεί εικασίες για τις πραγματικές προθέσεις των ελίτ 

(σχετική ανάρτηση: Χειραγώγηση του καιρού: Ο Walt Disney δείχνει τα chemtrails και τους συνεργάτες του το 1959 ).

Στη συνέχεια, υπάρχει μια ταινία της Disney από το 1995, η οποία επρόκειτο να προβληθεί στις ΗΠΑ στο πλαίσιο του εθνικού τηλεοπτικού προγράμματος "Wonderful World of Disney" σε prime time (εθνικό επίπεδο)  το βράδυ μιας Κυριακής, αλλά στη συνέχεια ακυρώθηκε και προβλήθηκε μόνο σε μερικούς περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, σε αντίθεση με τις συνήθεις αναφορές των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης, οι θεάσεις ΑΤΙΑ και οι συναντήσεις με εξωγήινους αναφέρονται αρκετά ανοιχτά, χωρίς την κατά τα άλλα υποχρεωτική νύξη ότι όλα αυτά δεν είναι σοβαρά

Σε αυτό, το τότε αφεντικό της Disney, Eisner λέει τη γνώμη του και χρησιμοποιεί απόρρητα κυβερνητικά έγγραφα για να εξηγήσει γιατί δεν πρέπει να ειπωθεί στο κοινό η αλήθεια για το θέμα, επειδή θα υπονόμευε την κυβερνητική εξουσία.

Επίσης προβάλλεται μια έκθεση στη Disneyland που προσομοιώνει ένα σενάριο «συνάντησης εξωγήινων» για να «προετοιμάσει τους ανθρώπους για την αναπόφευκτη συνάντηση που πρόκειται να συμβεί στο εγγύς μέλλον», όπως το θέτει η ταινία.

Λαμβάνοντας υπόψη τέτοιου είδους ταινίες, μπορεί κανείς σίγουρα να σχηματίσει την εντύπωση ότι έγιναν με σκοπό την εκπαίδευση του πληθυσμού, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Disney επεδίωκε σίγουρα και ιδιοτελή συμφέροντα με αυτή την ταινία, δεδομένου ότι προφανώς αποσκοπούσε στην προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων θεατών στη Disneyland λόγω της νέας έκθεσης.

Υποσυνείδητα σεξουαλικά μηνύματα στις ταινίες της Disney

Έκπληξη προκαλούν επίσης μεμονωμένες σκηνές από ταινίες κινουμένων σχεδίων της Disney που στην πραγματικότητα χαρακτηρίζονται ως ακίνδυνες, οι οποίες προκαλούν κάθε είδους εικασίες σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις της εταιρείας Disney. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:

Εδώ, για μια σύντομη στιγμή, εμφανίζεται η λέξη "σεξ":

Το πρόσωπο του λιονταριού μοιάζει με γυμνή γυναίκα από πίσω:

Εδώ, η φωτογραφία μιας γυμνής γυναίκας μπήκε λαθραία σε ένα πλαίσιο:

Στο "Tinkerbell" υπονοείται μια ομοφυλοφιλική πράξη (προσέξτε την έκπληκτη έκφραση στο πρόσωπό της):

Σε αυτό το πλαίσιο, η ακόλουθη διαφημιστική αφίσα, η οποία με την πρώτη ματιά φαίνεται ακίνδυνη και εθεάθη παντού σε δημόσιους χώρους με αφορμή την έναρξη της δωρεάν τηλεοπτικής μετάδοσης του γερμανικού παρακλαδιού του τηλεοπτικού καναλιού Disney Channel, προκαλεί επίσης ορισμένους συνειρμούς με τη δεύτερη ματιά:

δείχνει επίσης ότι ακόμη και "αρκετά φυσιολογικές" ζωγραφιές περιέχουν κρυμμένα σεξουαλικά υπονοούμενα που μπορούν να διεισδύσουν στο υποσυνείδητό μας:

Το Mickey Mouse Club, ο έλεγχος του νου και η παιδοφιλία

Το The Mickey Mouse Club ήταν ένα πρόγραμμα του Disney Channel, όπου ξεκίνησαν την καριέρα τους πολλοί παιδικοί αστέρες που έχουν γίνει από καιρό παγκοσμίως γνωστοί σούπερ σταρ, όπως ο Justin Timberlake, η Christina Aguilera, η Britney Spears και η Miley Cyrus.

Αν κοιτάξει κανείς τις ζωές αυτών των πρώην παιδικών σταρ, μπορεί να δει μια σειρά από παραλληλισμούς μεταξύ τους, οι οποίοι συνήθως περιλαμβάνουν μια κραυγαλέα αλλαγή εικόνας, η οποία είναι ιδιαίτερα αισθητή στην περίπτωση των γυναικών σταρ, καθώς αρχικά ενσαρκώνουν το καλό κορίτσι της διπλανής πόρτας, αλλά στην πορεία της καριέρας τους γίνονται όλο και πιο κακές - αλλά παρ' όλα αυτά, ή ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο, θαυμάζονται από το κοινό

Ακόμα κι αν οι ταινίες της Disney δεν παρέχουν επαρκή στοιχεία ότι προωθούν ρητά την παιδεραστία, ο Walt Disney λέγεται ότι έχει καλλιεργήσει προσωπικά τέτοιες επαφές. Επιπλέον, είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι η παιδεραστία είναι προφανώς κοινή πρακτική στη βιομηχανία του κινηματογράφου που σχετίζεται με τη Disney στο Χόλιγουντ, όπως ανέφερε πρόσφατα ο πρώην παιδικός αστέρας Corey Feldman από τη δική του οδυνηρή εμπειρία:

σχετικό δημοσίευμα

Το πρόβλημα των σεξουαλικών παραβατών του Χόλιγουντ κλιμακώνεται

https://www.pravda-tv.com/2014/05/hollywoods-sexualstraftaterproblem-eskaliert/

Η εικόνα των θηλυκών σταρ, μεταμορφώνεται όλο και περισσότερο κατά τη διάρκεια της καριέρας τους από αυτή του αθώου κοριτσιού σε αυτή μιας κακής πόρνης σύμφωνα με το σχήμα "Good Girl Gone Bad" .

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι η σκανδαλώδης δημόσια συμπεριφορά αυτών των "αστέρων" - που είναι στην πραγματικότητα μάλλον αξιολύπητα "θύματα" μιας αδίστακτης βιομηχανίας - οφείλεται στο γεγονός ότι η ψυχή τους διαταράχθηκε μαζικά για να τους κάνει πειθήνιες μαριονέτες της. 

Είναι επίσης εντυπωσιακό ότι στις ΗΠΑ σχεδόν καμία διασημότητα δεν φαίνεται να τα καταφέρνει χωρίς τον προφανώς υποχρεωτικό συμβολισμό του Μίκυ Μάους. Αυτό που θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ως ένα αστείο, ακίνδυνο τρικ μπορεί, ωστόσο, να έχει σοβαρό υπόβαθρο, τουλάχιστον στη μία ή την άλλη περίπτωση: Σύμφωνα με το θύμα του Mind Control και συγγραφέα Cathy O'Brien, η εταιρεία Disney συνδεόταν με τα προγράμματα Mind Control της CIA και τα αυτιά του Μίκυ Μάους θα μπορούσαν είτε να φορεθούν από τα θύματα αυτού του προγραμματισμού της Disney, είτε να σταθούν ως "σκανδαλιστές", δηλαδή εκλυτικά για ορισμένα (υποσυνείδητα) προγραμματισμένα πρότυπα συμπεριφοράς σε άλλους 

σχετικό δημοσίευμα

(Operation Hollywood: Brainwashing, Pentagon and the Web Behind the Screen ).

Για παράδειγμα, σύμφωνα με τον O'Brien, οι ταινίες της Disney "Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων" και "Ο Μάγος του Οζ" χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων "MK-Ultra" και "Monarch" της CIA για τον έλεγχο του νου των παιδιών, προκειμένου να σπάσουν την προσωπικότητά τους και, μέσω της κλιμάκωσης, να προκαλέσουν συμπεριφορές που καθορίζονται από ξένους, όπως η πρόωρη σεξουαλικοποίηση.

Τελικά, ο στόχος είναι να σπάσει η θέληση των θυμάτων και να διαμορφωθεί η θυματοποίησή τους ως επιθυμητό πρότυπο συμπεριφοράς για άλλους εφήβους που δεν μπορούν να αναπτύξουν σταθερές προσωπικότητες με αυτόν τον τρόπο, επειδή μαθαίνουν από νωρίς ότι αυτό δεν ανταμείβεται από την κοινωνία.

Walt Disney: Σεξιστής, αντισημίτης και πληροφοριοδότης του FBI

Υπάρχουν και άλλοι ισχυρισμοί εναντίον του Walt Disney προσωπικά. Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ του 1995 "Secret Lives" του Joseph Bullman, ήταν επίσης σεξιστής επειδή μόνο οι άνδρες επιτρεπόταν να είναι δημιουργικοί στην παραγωγή ταινιών κινουμένων σχεδίων, τους οποίους επέλεγε προσωπικά, ενώ άφηνε τις μονότονες και άσκοπες διαδικασίες εργασίας αποκλειστικά στις γυναίκες.

Επίσης, σε αυτό το ντοκιμαντέρ, ένας μάρτυρας διηγείται ότι ο Walt Disney τη ρώτησε για το προσωπικό της υπόβαθρο και τα χαρακτηριστικά του χάθηκαν όταν εκείνη ανέφερε ότι ήταν κατά το ένα όγδοο Εβραία:

Ο Γουόλτ Ντίσνεϊ ήταν επίσης πολιτικά δραστήριος, καθώς συνεργάστηκε επί 26 χρόνια με τον διευθυντή του FBI, Τζ. Έντγκαρ Χούβερ, ως πληροφοριοδότης του FBI και ήταν μέλος της Motion Picture Alliance for Preservation of American Ideals (Κινηματογραφική Συμμαχία για τη Διατήρηση των Αμερικανικών Ιδεωδών). Στην πράξη, αυτό σήμαινε ότι ανέφερε στο FBI οποιονδήποτε στην κινηματογραφική βιομηχανία θεωρούσε κομμουνιστή, με αντάλλαγμα να λαμβάνει άδεια να γυρίζει ταινίες στα κεντρικά γραφεία του FBI.

Κατέθεσε επίσης κατά τη διάρκεια της εποχής Μακάρθι το 1947 ως βασικός μάρτυρας ενώπιον της "Επιτροπής Αντιαμερικανικών Δραστηριοτήτων", η οποία διατηρούσε "μαύρες λίστες" αριστερών και κομμουνιστών κινηματογραφιστών.

Disney, Μασόνοι, Φαβιανοί και Ιλλουμινάτι

Το παρακάτω πιστοποιητικό αποδεικνύει ότι ο Walt Disney ήταν μέλος της Διεθνούς Αδελφότητας DeMolay, η οποία πήρε το όνομά της από τον τελευταίο Μεγάλο Δάσκαλο των Ναϊτών Ιπποτών και θεωρείται μασονική οργάνωση νεολαίας:

Αυτό δεν αποδεικνύει ότι ήταν μασόνος, αλλά τουλάχιστον ότι ήταν κοντά στον τεκτονισμό. Αυτό είναι επίσης εμφανές από το γεγονός ότι υπάρχει μια "μασονική λέσχη της Disneyland":

Υπάρχει επίσης η "Λέσχη 33", της οποίας το όνομα και το λογότυπο παρουσιάζουν επίσης σαφείς αναφορές στον τεκτονισμό:

Το λογότυπο δεν έχει μόνο το ασπρόμαυρο μοτίβο μιας μασονικής σκακιέρας, αλλά και τον αριθμό 33 που αντιστοιχεί στον υψηλότερο βαθμό (του ανώτατου συμβουλίου) του τεκτονισμού.

Παρεμπιπτόντως, το μοτίβο της μασονικής σκακιέρας μπορεί επίσης να δει κανείς στο Mickey Mouse Club:

Το Club 33 είναι μια ιδιωτική λέσχη που είναι προσβάσιμη μόνο σε μια αποκλειστική ομάδα ατόμων που πληρώνουν συνδρομή μέλους από 7. 500 έως 10. 000 δολάρια ΗΠΑ ετησίως. Λέγεται ότι μόνο 487 μέλη ανήκουν σε αυτό το επίλεκτο κλαμπ, τα οποία έπρεπε να ανεχτούν μια περίοδο αναμονής έως και 15 ετών για να γίνουν δεκτά, ενώ από το 2007 δεν υπάρχει καν λίστα αναμονής.

Το τι συμβαίνει εκεί πίσω από τις κλειστές πόρτες και τι προσφέρεται στα μέλη για τα χρήματά τους είναι άγνωστο, αλλά πρέπει να είναι κάτι πολύ εξαιρετικό. Αυτό που είναι γνωστό, ωστόσο, είναι ότι υπάρχουν υπόγειες σήραγγες κάτω από τη Disneyland και υπάρχουν φήμες ότι παιδιά εξαφανίζονται σε αυτές τις υπόγειες εγκαταστάσεις. Το αν αυτή η φήμη είναι αληθινή και τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτά τα παιδιά, ίσως να μην το μάθουμε ποτέ - αλλά τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής για την Disney δεν προμηνύουν τίποτα καλό (κακοποίηση παιδιών, βασανιστήρια παιδιών, δολοφονίες παιδιών - το χόμπι της ελίτ)

Παρόλο που δεν υπάρχουν προς το παρόν αδιάσειστα στοιχεία ότι αυτό συμβαίνει σε μεγάλη κλίμακα, η μαρτυρία θυμάτων του Mind Control, όπως η Cathy O'Brien στη Disney, υποδηλώνει ότι μπορεί να υπάρχει κάποια αλήθεια στις φήμες αυτές. Εξάλλου, η ιδέα μιας κοινότητας που αποτελείται αποκλειστικά από ανιαρούς νέους, των οποίων η θέληση έχει σπάσει και οι οποίοι εξαφανίζονται από τη δημόσια θέα για να μην τους ξαναδούμε ποτέ, ενεργοποιώντας ένα βασικό ερέθισμα, εμφανίζεται ήδη στο μυθιστόρημα "Η Μηχανή του Χρόνου" (1895) του Βρετανού συγγραφέα και μέλους της Fabian Society.

(σχετικό: Μελλοντική σκηνή από την κινηματογραφική μεταφορά της "Μηχανής του Χρόνου" του H. G. Wells (1960))

Σε αυτό το πλαίσιο είναι ενδιαφέρον να γνωρίζουμε ότι ο Γουέλς, ο ήρωας του μυθιστορήματός του "Η Ιερή Τρομοκρατία" (1938), ο παγκόσμιος δικτάτορας Ρουντ, αναφέρεται στον Ντίσνεϊ. Αυτός ο παγκόσμιος δικτάτορας είναι επίσης ο ιδρυτής του πρώτου παγκόσμιου κράτους του Ουέλσιαν, το οποίο περιγράφει επίσης στο "The Open Conspiracy" (1930)

Το "The Time Machine" γυρίστηκε το 1960 από την Metro-Goldwyn-Mayer , της οποίας οι πρώτες τηλεοπτικές εκπομπές "MGM Parade" μιμήθηκαν παρεμπιπτόντως τη σειρά "Disneyland".

Περίεργες αναφορές στα σκοτεινά μυστικά της εταιρείας Disney μπορούν επίσης να βρεθούν στις ίδιες τις ταινίες της Disney, όπως αυτό το στιγμιότυπο ενός πίνακα οφθαλμιάτρου που γράφει "Ask About Illuminati", ενώ η λάμπα επάνω αριστερά μοιάζει ύποπτα με UFO:

Η σειρά της Disney "Gravity Falls" είναι επίσης γεμάτη από συμβολισμούς Illuminati. Εδώ, για παράδειγμα, μια πυραμίδα με ένα μάτι:

Και εδώ είναι η κουκουβάγια της Μινέρβα, την οποία μπορείτε επίσης να βρείτε στο χαρτονόμισμα του 1 δολαρίου και στο Bohemian Grove, όπου λέγεται ότι γίνονται τελετουργικές θυσίες παιδιών 

σχετικό:( Bohemian Grove: The American Bilderberg Meeting (Βίντεο) ):

https://www.pravda-tv.com/2016/02/die-dunkle-seite-von-walt-disney-videos/

=====================

Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι (πρωτότυπος τίτλος: Snow White and the Seven Dwarfs) είναι αμερικανική ταινία φαντασίας - μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων του 1937. Η παραγωγή έγινε από τη Walt Disney Productions. Βασίζεται στο ομότιτλο Γερμανικό παραμύθι των Αδελφών Γκριμ και αποτελεί την πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων μεγάλου μήκους της Disney. 

Ο έλεγχος του νου (mind control)  σε ταινίες της Disney.

Τα στοιχεία μέσα στις ταινίες της Disney που σκόπιμα εισάγονται για τον έλεγχο του νου, θα χρειάζονταν τόμοι για να περιγραφούν. Σύντομα ακολουθεί μια λεπτομερής περιγραφή του τρόπου με τον οποίο μια μόνο ταινία της Disney χρησιμοποιείται ως σενάριο προγραμματισμού. Ως παράδειγμα επιλέχθηκε η Fantasia. Μια τυχαία δειγματοληψία των χαρακτηριστικών των ταινιών της Disney για τον προγραμματισμό ελέγχου του νου θα μπορούσε να περιλαμβάνει:

- Cogworth το μαγεμένο ρολόι μανδύα στην Πεντάμορφη και το Τέρας.

- Ο χαρακτήρας Πόμολο πόρτας, ο οποίος είναι ένα πόμολο πόρτας που απεικονίζεται ως πρόσωπο στο καρτούν της Disney Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, είναι χρήσιμος για την αλλαγή στον προγραμματισμό πόμολου πόρτας (πόμολα με πληκτρολόγιο που ενεργοποιείται με σωστή εισαγωγή κωδικού)

- Το The Blue Yonder είναι μια ταινία της Disney για το ταξίδι στο χρόνο ενός νεαρού αγοριού. Οι ταινίες με ταξίδια στο χρόνο χρησιμοποιούνται για τον προγραμματισμό για να μπερδέψουν την αίσθηση του χρόνου του θύματος.

- Η ταινία της Disney "Animated Alphabet" έχει γράμματα που ζωντανεύουν, πράγμα χρήσιμο για τον προγραμματισμό. Και τι γίνεται με την ταινία της Disney του '82 "Και οι υπολογιστές είναι άνθρωποι!" ("Computers are People, Too!" )

- Όλα τα μέλη των Ιλλουμινάτι που γνωρίζει ο συγγραφέας και τα οποία έχουν δεχτεί ολοκληρωτικό έλεγχο του νου με βάση το τραύμα, διδάχθηκαν να κάνουν αστρική προβολή και να μελετούν στο αστρικό επίπεδο ό,τι χρειαζόταν να μάθουν. Μια ταινία της Disney που το απεικονίζει αυτό είναι η ταινία Goofy over Dental Health. Πρόκειται για μια εκπαιδευτική ταινία που κυκλοφόρησε από την Disney το '91 και ξανά το '93, όπου ο Γκούφυ τοποθετεί μια μαγική οδοντόβουρτσα κάτω από το μαξιλάρι ενός παιδιού, έτσι ώστε το παιδί να κάνει αστρική προβολή (ή αστρικό ταξίδι) σε ένα οδοντιατρείο και ενώ βρίσκεται στο αστρικό επίπεδο να μελετά πώς να έχει υγιή δόντια.

- Οι Illuminati πιστεύουν ότι τα δέντρα και τα λουλούδια είναι ζωντανά. Η ταινία "Λουλούδια και δέντρα" της Disney του 1932 είναι μια ιστορία για δύο δέντρα που ερωτεύονται. Η ταινία απεικονίζει την απόκρυφη πεποίθηση ότι τα δέντρα μπορούν να μιλήσουν και να τραγουδήσουν. Εσωτερικά, τα συστήματα alter (άλλα (alter egos, εναλλακτικές ταυτότητες) κομμάτια της διασπασμένης προσωπικότητας) θα κατασκευαστούν με τραγουδιστά δέντρα και λουλούδια που αντιπροσωπεύουν ανθρώπους και που είναι alters. (εναλλακτικές ταυτότητες) Τα δέντρα που τραγουδούν δίνουν εσωτερικούς κωδικούς (τηλεπαθητικά μηνύματα) για να μετακινούνται οι αλτερς εσωτερικά εκεί που πρέπει να πάνε.
το σχετικό βίντεο
https://www.dailymotion.com/video/x2tam6i

Δεν υπάρχουν σχόλια: