Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ: Αλλαγή του καιρού και του κλίματος με παρέμβαση στο κλιματικό σύστημα, οι ολέθριες συνέπειες μιας επέμβασης στη φύση. Η κλιματική αλλαγή βασίζεται σε παραποιημένα κλιματικά μοντέλα.

Με τη γεωμηχανική ενάντια στα ψεύτικα κλιματικά μοντέλα:

Οι συνέπειες μιας επέμβασης στη φύση

Ο καιρός και το κλίμα έχουν υποστεί μια μεταμόρφωση τα τελευταία εκατό χρόνια, δηλαδή έχουν αλλάξει ορατά για όλους
- ποιος είναι ο λόγος αυτής της διαδικασίας?
 Σύμφωνα με την επίσημη επικρατούσα αφήγηση, τα ανθρωπογενή αέρια του θερμοκηπίου – ειδικά το CO2 – ευθύνονται.

Αλλά το ερώτημα είναι, είναι αλήθεια αυτό;

Στη δεκαετία του 1950 υπήρχαν ήδη σκέψεις σχετικά με τον τρόπο διακοπής της κλιματικής αλλαγής. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν προτάσεις για την αντιμετώπιση της αλλαγής του καιρού και του κλίματος παρεμβαίνοντας στο κλιματικό σύστημα – ένα είδος παρέμβασης στην ανοιχτή καρδιά της φύσης, την οποία οι ερευνητές για το κλίμα αποκαλούν γεωμηχανική.
Οι επιπτώσεις στον άνθρωπο και τη φύση εξακολουθούν να είναι σε μεγάλο βαθμό ανεξερεύνητες.

Θα οδηγήσει σε πλήρη κατάρρευση του κλίματος;

Ήδη από το 1956, ο ωκεανογράφος Roger Revell του Ινστιτούτου Scripps Oceanography   προέβλεψε ότι, η απελευθέρωση διοξειδίου του άνθρακα (CO2) θα είχε βαθύ αντίκτυπο στο παγκόσμιο κλίμα σε περίπου πενήντα χρόνια

Μαζί με τον Αυστριακό χημικό και πυρηνικό φυσικό Hans Eduard Suess, ο Revelle ήθελε να αποδείξει ένα χρόνο αργότερα ότι μέρος του διοξειδίου του άνθρακα από τη χρήση ορυκτών καυσίμων, αποθηκεύεται στην ατμόσφαιρα επειδή οι ωκεανοί δεν μπορούν να το απορροφήσουν όλο.

Εν συντομία: Ο Revelle πίστευε ότι είχε ανακαλύψει την αιτία στο λεγόμενο φαινόμενο του θερμοκηπίου, το οποίο, σύμφωνα με τον Revelle, θα οδηγούσε σε υπερθέρμανση του πλανήτη, η οποία, σύμφωνα με τον ωκεανογράφο, θα απαιτούσε ταχεία και αποτελεσματική δράση για τον μετριασμό των χειρότερων συνεπειών.

Την ίδια στιγμή, συνεδρίαζε η Αμερικανική Χημική Εταιρεία [American Chemical Society ( ACS )], η οποία είχε επίσης το θέμα στην ημερήσια διάταξή της. Και αυτή έψαχνε λύσεις για να πείσει το κοινό ότι η εκβιομηχάνιση έχει επίσης το μειονέκτημα της, μέσω της εκπομπής αερίων CO2. Ζητήθηκαν τρόποι για να αφαιρεθεί (απομακρυνθεί)  το CO2 από την ατμόσφαιρα και πάλι

Ο Ιταλός φυσικός Cesare Marchetti πρότεινε τη δέσμευση και αποθήκευση CO2 σε μονάδες παραγωγής ενέργειας με καύση άνθρακα και διυλιστήρια πετρελαίου για την αντιμετώπιση του αφηρημένου κινδύνου στην πραγματικότητα. Εξάλλου, ο όρος γεωμηχανική προέρχεται από τον Μαρκέτι.

Στη δεκαετία του 1960, η γεωμηχανική όχι μόνο ευνοήθηκε, αλλά δεν φαινόταν καν να υπάρχει εναλλακτική λύση στον έλεγχο της κλιματικής αλλαγής - μερικές φορές προτάθηκαν περιπετειώδεις και ακατανόητες λύσεις, όπως το μαύρισμα του πάγου της Αρκτικής   (Arctic Darkening) ή η πυροδότηση δέκα «καθαρών» βομβών υδρογόνου δέκα μεγατόνων η καθεμία, κάτω από τον Αρκτικό Ωκεανό. Ο ανερχόμενος (αυξανόμενος) ατμός από το σύννεφο έκρηξης θα πρέπει να παγώσει στην ανώτερη ατμόσφαιρα για να μειώσει τη θερμική ακτινοβολία. Οι επιστήμονες ήλπιζαν να βελτιώσουν το κλίμα σε μεγάλες περιοχές λόγω της αλλαγής της κυκλοφορίας του αέρα στη γη.

Συζητήθηκε επίσης η δημιουργία της λεγόμενης σφαίρας Dyson σύμφωνα με τις ιδέες του φυσικού Freeman Dyson. Αυτή η πρόταση θα προέβλεπε την εγκατάσταση ανακλαστικών δίσκων (υαλοπινάκων) στο εγγύς-γήινο διάστημα μεταξύ της Γης και του Ήλιου.

Έχουν επίσης συζητηθεί δακτύλιοι σωματιδίων σκόνης  όπως στον Κρόνο, που θα απαιτούσαν μάζα σωματιδίων σκόνης δύο δισεκατομμυρίων τόνων, αλλά υπάρχουν φόβοι ότι οι δίσκοι και η σκόνη θα βυθιστούν κάτω στη Γη με την πάροδο του χρόνου.

(σχετική ανάρτηση: Επιβεβαιώθηκαν τα  Chemtrails!! Χημική ανάλυση του βρόχινου νερού στην Τσεχία: αλουμίνιο, βάριο κ.λπ.)

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, μια εγκατάσταση ανακλαστικών αντικειμένων στο διάστημα θα οδηγούσε σε αλλαγή της ηλιακής ακτινοβολίας στην επιφάνεια της Γης – αλλά αυτό δεν θα διανεμηθεί ομοιόμορφα, γεγονός που θα είχε σοβαρό αντίκτυπο στην ατμοσφαιρική και ωκεάνια κυκλοφορία, επειδή αυτό ελέγχεται ουσιαστικά από τις διαφορετικές συνθήκες ακτινοβολίας στον ισημερινό και τους πόλους.
Εάν διαταραχθεί η κυκλοφορία, αυτό θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στις θερμοκρασίες, την εξάτμιση, τη συννεφιά και τις βροχοπτώσεις, γεγονός που οδηγεί αυτόματα σε αλλαγή των συνθηκών διαβίωσης και της παραγωγής τροφίμων.

Τα τελευταία 60 χρόνια, έχουν υπάρξει μια ολόκληρη σειρά προβληματισμών για την αντιμετώπιση της αφηρημένης κλιματικής αλλαγής – και με πολύ διαφορετικές προσεγγίσεις για λύσεις.

 (Ατζέντα Depopulation: Chemtrail Fallout — Οι ειδικοί προειδοποιούν για τις καταστροφικές επιπτώσεις της παγκόσμιας γεωμηχανικής (βίντεο))

Ψεύτικα κλιματικά μοντέλα

Γεγονός όμως είναι ότι η κλιματική αλλαγή βασίζεται σε σκόπιμα παραποιημένα κλιματικά μοντέλα, τα οποία επί δεκαετίες απέφεραν σε ορισμένες ομάδες, όπως η Fridays for Future, για να αναφέρω μόνο μία, και σε πολιτικούς λομπίστες δισεκατομμύρια σε κρατική χρηματοδότηση για να πείσουν την κοινωνία ότι αυτή ευθύνεται για το δίλημμα και ότι μόνο μια ριζική αλλαγή του τρόπου ζωής μπορεί να σταματήσει την καθοδική τάση του κλίματος.

Το 2018, πραγματοποιήθηκε στη Νότια Κορέα διάσκεψη του ΟΗΕ υπό την αιγίδα της Διακυβερνητικής Επιτροπής για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC) για να συζητηθεί πώς θα περιοριστεί η αύξηση της παγκόσμιας θερμοκρασίας κάτω από 1,5 βαθμό Κελσίου τα επόμενα χρόνια. 

Η IPCC ζητά ένα δρακόντειο ποσοστό "μηδενικών καθαρών εκπομπών" του αερίου του θερμοκηπίου CO2, το οποίο θα είχε ως αποτέλεσμα την πλήρη απαγόρευση των κινητήρων φυσικού αερίου ή ντίζελ για τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά και τη σταδιακή κατάργηση των σταθμών ηλεκτροπαραγωγής με καύση άνθρακα.

Σύμφωνα με την έκθεση της IPCC του 2018, είναι πιθανό ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη κατά 1,5 βαθμό Κελσίου θα έχει ως αποτέλεσμα την εξαφάνιση ζωικών ειδών, ακραία καιρικά φαινόμενα και κινδύνους για την υγεία και τον εφοδιασμό τροφίμων. Σύμφωνα με την IPCC, για να αποφευχθεί αυτό απαιτούνται ενεργειακές επενδύσεις ύψους 2,4 τρισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως.

Η παραποίηση επιστημονικών δεδομένων από μια σφιχτοδεμένη φατρία επιστημόνων δεν είναι κάτι καινούργιο, το βιώνουμε αυτό στην Corona P(l)andemie εδώ και αρκετό καιρό. Στην πολιτική για το κλίμα, διαμορφώνεται μια παρόμοια εικόνα, διότι οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από την πολιτική για το κλίμα είναι οι ίδιοι άνθρωποι που έφεραν την Corona στο προσκήνιο.

Οι μελετητές που αντιστέκονται στις αφηγήσεις που τοποθετούνται στη δημόσια σφαίρα, θεωρούνται γενικά όχι μόνο σκεπτικιστές του κορωνοϊού ή του κλίματος, αλλά και ως αρνητές του κορωνοϊού ή του κλίματος.

Σε αυτή την περίπτωση, μιλάμε για νευρογλωσσικό προγραμματισμό που αποσκοπεί στην αποτροπή του νόμιμου επιστημονικού λόγου. Η IPCC ανακοίνωσε μάλιστα δημοσίως ότι η συζήτηση σχετικά με την επιστήμη της κλιματικής αλλαγής έχει λήξει, σε πείσμα μιας αίτησης από περισσότερους από 31. 000 επιστήμονες των ΗΠΑ. Η αίτηση αναφέρει:

"Δεν υπάρχουν πειστικές επιστημονικές αποδείξεις ότι οι ανθρώπινες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, μεθανίου ή άλλων αερίων του θερμοκηπίου προκαλούν ή θα προκαλέσουν στο ορατό μέλλον καταστροφική θέρμανση της γήινης ατμόσφαιρας και διατάραξη του κλίματος της Γης. Επιπλέον, υπάρχουν σημαντικές επιστημονικές αποδείξεις ότι η αύξηση του διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα παράγει πολλές ευεργετικές επιδράσεις στη φυσική ζωή των φυτών και των ζώων της Γης. "

Μία από τις πολλές προτάσεις για την καταπολέμηση της υποτιθέμενης υπερθέρμανσης του πλανήτη είναι η απελευθέρωση αερολυμάτων από στρατιωτικά ή εμπορικά αεροσκάφη με χρήση ειδικής συσκευής ψεκασμού, για την οποία  εκκρεμούσαν ήδη από το 1957 στις ΗΠΑ αιτήσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας (US2730402A και US2908442A).

Στις αρχές της δεκαετίας του 1970, υπήρχαν ήδη οι πρώτες μελέτες, από τις οποίες αναπτύχθηκαν συγκεκριμένα σχέδια.  Μέχρι σήμερα, ωστόσο, δεν είναι βέβαιο τι έχει ήδη εφαρμοστεί στην πράξη, επειδή η γεωμηχανική είναι ένα έργο που συζητείται και εφαρμόζεται σε μεγάλο βαθμό πίσω από κλειστές πόρτες.

Το 1997 ο ​​Δρ. Ο Έντουαρντ Τέλερ, ο εφευρέτης της βόμβας υδρογόνου, δημοσίευσε ένα άρθρο στη Wall Street Journal με τίτλο «Αντηλιακό για τον πλανήτη Γη». Ο Τέλερ πρότεινε την εκτόξευση (απελευθέρωση) εκατομμυρίων μπαλονιών τεσσάρων χιλιοστών στη στρατόσφαιρα. Γεμάτα με υδρογόνο και επικαλυμμένα με ανακλαστικό αλουμίνιο, θα πρέπει να αντανακλούν το ηλιακό φως για να ψύξουν τη Γη.

Στη σελίδα 334 μιας εσωτερικής έκθεσης της Διακυβερνητικής Επιτροπής για την Αλλαγή του Κλίματος (IPCC) του 2001, γίνεται αναφορά όχι μόνο στα γραπτά του Τέλερ, αλλά και σε μια μελέτη της αμερικανικής διαστημικής υπηρεσίας NASA από το 1992, η οποία εξέταζε τις επιπτώσεις δέκα εκατομμυρίων τόνων ηλεκτρικά ενεργού αλουμινίου ( elektrisch wirkender Aluminium) Αερολύματα (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Welsbach 5003 186). Αναφέρει κυριολεκτικά:

«Μέρος της διαδικασίας είναι η απελευθέρωση (ανάπτυξη) σωματιδίων υλικού σε προωθητικό αέριο σε ένα στρώμα της ατμόσφαιρας, τα οποία χαρακτηρίζονται από εκπομπή εξαρτώμενη από το μήκος κύματος.  Τέτοια υλικά περιλαμβάνουν τα υλικά Welsbach και τα οξείδια των μετάλλων που έχουν υψηλή εκπομπή (και συνεπώς ανακλαστικότητα) στο ορατό και 8-12 μm μήκους κύματος στην υπέρυθρη περιοχή . 

Στις 7 Σεπτεμβρίου 2010, ο Αμερικανός καθηγητής εφαρμοσμένης φυσικής David W. Keith πρότεινε να αναπτυχθούν στη στρατόσφαιρα νανοσωματίδια αποτελούμενα από αλουμίνιο, οξείδιο του αλουμινίου και τιτανικό βάριο για να αντανακλούν το ηλιακό φως.

Ο Keith είναι, μεταξύ άλλων, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Carboon Engineering, μιας καναδικής εταιρείας που προωθεί την εμπορική χρήση της τεχνολογίας άμεσης δέσμευσης αέρα για τη δέσμευση διοξειδίου του άνθρακα από την ατμόσφαιρα.

Μεταξύ των υποστηρικτών είναι ο ιδρυτής της Microsoft Bill Gates και ο δισεκατομμυριούχος Norman Murray Edwards (Νόρμαν Μάρεϊ Έντουαρντς). Η εταιρεία λαμβάνει επίσης επιχορηγήσεις από τη Chevron, την Occidental Petroleum και την BHP Billiton.

Ο Keith προτείνει ότι σωματίδια πλάτους μόλις δέκα μικρομέτρων και πάχους πενήντα νανομέτρων επιπλέουν σε ύψος σαράντα έως πενήντα χιλιομέτρων, ακριβώς πάνω από τη στρατόσφαιρα, για μεγάλο χρονικό διάστημα, χρησιμοποιώντας το φωτοφορητικό φαινόμενο.

Ενώ η πλευρά βαρίου -τιτανίου  είναι στραμμένη προς τη γη, η επιφάνεια με επικάλυψη αλουμινίου υποτίθεται ότι, είναι στραμμένη προς τον ήλιο για να αντανακλά το εισερχόμενο ηλιακό φως πίσω στην τροχιά.

Η γεωμηχανική συναντά ευρύ σκεπτικισμό, ιδίως στην Ευρώπη. Στους σκεπτικιστές περιλαμβάνονται κυρίως μέλη οργανώσεων όπως η "Clean Skies", η οποία έχει φέρει το θέμα στην προσοχή του κοινού τα τελευταία χρόνια.

Όποιος μιλάει για τα λεγόμενα chemtrails, τις λευκές λωρίδες των αεροσκαφών που πετάνε ψηλά, εξακολουθεί γενικά να θεωρείται θεωρητικός συνωμοσίας - επειδή μέχρι στιγμής ούτε οι πολιτικοί ούτε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν μπει στον κόπο να ακούσουν τους ανήσυχους πολίτες για το θέμα αυτό.

Αυτό, φυσικά, τροφοδοτεί την υποψία ότι κάτι κρύβεται εδώ, την ίδια κατάσταση που βιώνουμε σήμερα στην πολιτική της Κορόνα. Γιατί οι πολιτικοί και τα μέσα ενημέρωσης αποφεύγουν τον ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες τους, αφού δεν υπάρχουν μυστικά

Οι φωνές ανησυχίας κατά της γεωμηχανικής δεν γίνονται όλο και πιο δυνατές μόνο μεταξύ των ενδιαφερόμενων πολιτών και των σχετικών οργανώσεων, αλλά πλέον και στους επιστημονικούς κύκλους. Πολλοί ερευνητές είναι πεπεισμένοι ότι η παρέμβαση στα πρότυπα του καιρού και του κλίματος έχει αντιπαραγωγική επίδραση στο παγκόσμιο κλίμα.

Μεταξύ της δεκαετίας του 1950 και της δεκαετίας του 1970, μέτρα γεωμηχανικής δοκιμάστηκαν και εφαρμόστηκαν επίσης στο πλαίσιο νέων μεθόδων πολέμου. το 1955, ο μαθηματικός Τζον φον Νόιμαν (John von Neumann) δημοσίευσε ένα άρθρο στο περιοδικό Fortune, στο οποίο ο Νόιμαν περιέγραφε μεθόδους "κλιματικού πολέμου".

Μεταξύ των δεκαετιών 1950 και 1970, τα μέτρα γεωμηχανικής δοκιμάστηκαν επίσης και εφαρμόστηκαν ως μέρος νέων μεθόδων πολέμου. Το 1955, ο μαθηματικός John von Neumann δημοσίευσε ένα άρθρο στο περιοδικό Fortune στο οποίο ο Neumann περιέγραψε τις μεθόδους του «κλιματικού πολέμου».

Στρατιωτικός έλεγχος καιρού

Έπρεπε να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα για να επηρεαστεί ο καιρός για στρατιωτικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένου ακόμη και του λιωσίματος των επιφανειών πάγου.

Πιθανές ανησυχίες σχετικά με τον αντίκτυπο στο περιβάλλον δεν αντιμετωπίστηκαν σχεδόν καθόλου (αγνοήθηκαν)

 Αν πιστέψει κανείς τις δηλώσεις των στρατιωτικών πληροφοριοδοτών, η στρατιωτική έρευνα στον τομέα της χειραγώγησης του κλίματος και του καιρού έχει ήδη προχωρήσει αρκετά σήμερα.

Για λόγους εθνικής ασφάλειας, η στρατιωτική έρευνα πραγματοποιείται συνήθως πίσω από κλειστές πόρτες, έτσι ώστε σχεδόν τίποτα να μη διαρρέει στο κοινό.
Και όταν το κοινό ανακαλύπτει πραγματικά κάτι, είναι συνήθως μέσω των πληροφοριοδοτών, οι οποίοι γρήγορα κηρύσσονται θεωρητικοί συνωμοσίας, πράγμα που δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη.

Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία NASA μελετά επίσης τις αλλαγές στο κλίμα της Γης εδώ και αρκετό καιρό και έχει επίσης καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η γεωμηχανική είναι ένας σημαντικός, αν όχι ο κύριος, παράγοντας που συμβάλλει στην καταστροφή του κλίματος. Ένας πρώην ερευνητής της διαστημικής υπηρεσίας, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, δήλωσε αυτολεξεί:
 "Οι συνεχιζόμενες έρευνες έχουν οδηγήσει σε απτές αποδείξεις ότι, τουλάχιστον, η ατμοσφαιρική χημεία και κυκλοφορία έχουν διαταραχθεί. Κάποιος προσπαθεί να κρατήσει κρυφή όλη τη στρατιωτική δραστηριότητα έρευνας και ανάπτυξης, και ιδιαίτερα τη δραστηριότητα chemtrail που κυριολεκτικά εξαπατά τον ουρανό της Αμερικής"

Αλλά δεν είναι μόνο όσον αφορά το κλίμα και το περιβάλλον που οι συνέπειες της γεωμηχανικής είναι ακόμη σε μεγάλο βαθμό άγνωστες. Αυτό ισχύει και για τις επιπτώσεις στη δημόσια υγεία. Σχεδόν κανένας επιστήμονας δεν γνωρίζει ποιες είναι οι συνέπειες της διασποράς των αερολυμάτων στον αέρα που αναπνέουμε.

Το αλουμίνιο είναι νευροτοξίνη. Ιταλοί επιστήμονες από το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Ρώμης διαπίστωσαν ότι το αλουμίνιο προάγει την ανάπτυξη της άνοιας και ότι τα επίπεδα σε έναν ασθενή με άνοια είναι επτά φορές υψηλότερα από ό,τι σε ένα υγιές άτομο.

Από το 2000, ο αριθμός των ασθενών με Αλτσχάιμερ έχει αυξηθεί κατά 63%. Οι γιατροί αντιμετωπίζουν ένα αίνιγμα. Κανείς δεν ξέρει γιατί συμβαίνει αυτό.

Κυρίως, ο λόγος που αναφέρεται είναι ότι οι άνθρωποι γερνούν όλο και περισσότερο. Οι φόβοι των σκεπτικιστών και των ακτιβιστών ότι ο ψεκασμός επιβλαβών αερολυμάτων έχει γίνει προ πολλού πραγματικότητα, ίσως δεν είναι εντελώς αβάσιμοι.

Το αεροζόλ που πέφτει αποτελείται κυρίως από σκόνη αλουμινίου και άλας βαρίου που αναζητά νερό. Με τη βοήθεια τιτανικού στρόντιου βαρίου, ψεκάζονται πιεζοηλεκτρικοί νανοκρύσταλλοι που μετατρέπουν ολόκληρη την ατμόσφαιρα σε ένα τεχνητό πλάσμα ικανό να μεταπηδά μεταξύ δύο διαφορετικών δομών πλέγματος, αλλάζοντας αυθόρμητα τις ηλεκτρικές τους ιδιότητες.

Ένα πολυμερές μείγμα που είναι ελάχιστα βαρύτερο από ένα φτερό χρησιμεύει ως φορέας και εξασφαλίζει τη δέσμευση της σκόνης βαρίου και αλουμινίου στον αέρα.

 Τα μικροπλαστικά απειλούν την υγεία μας

 Ωστόσο, δεν απορροφούμε νανοσωματίδια μόνο μέσω του αέρα που αναπνέουμε, αλλά και μέσω του πόσιμου νερού. Τα μικροπλαστικά βρίσκονται πλέον παντού, συμπεριλαμβανομένων των εντέρων ανθρώπων και ζώων. Οι ερευνητές έχουν υπολογίσει ότι καταναλώνουμε τόνους μικροπλαστικών μόνο μέσα σε ένα χρόνο.

Μέχρι στιγμής, τίποτα δεν είναι γνωστό με βεβαιότητα για τις επιπτώσεις των μικροπλαστικών στην υγεία. Σε μια μελέτη του 2019 από τη Βαυαρία, βρέθηκαν πάνω από 146. 000 πλαστικά σωματίδια σε ένα λίτρο νερού. Οι ερευνητές βρίσκουν τώρα μικροπλαστικά σχεδόν σε κάθε μεταλλικό νερό.

Το δηλητήριο βρίσκεται σε όλο τον φυσικό κύκλο. Το εισπνέουμε, το απορροφούμε μέσω της τροφής και αποβάλλουμε πάλι ένα μέρος του, το υπόλοιπο εναποτίθεται στα όργανα και προκαλεί μερικές φορές ανεπανόρθωτες βλάβες.  Από πού προέρχονται αυτά τα νανοσωματίδια;

Ακόμη και οι συμβατικοί γιατροί έχουν ήδη αρχίσει να υποψιάζονται ότι πολλές νέες και άγνωστες μέχρι σήμερα κλινικές εικόνες μπορούν να αποδοθούν στον ψεκασμό αερολυμάτων σε μεγάλα ύψη.

Εδώ και αρκετό καιρό, οι ανήσυχοι πολίτες φοβούνται ένα χημικό κοκτέιλ πίσω από τα ύποπτα contrails, γι' αυτό και συχνά αναφέρονται ως chemtrails.

Τα κανονικά ίχνη συμπύκνωσης, τα λεγόμενα contrails, σχηματίζονται από ένα ύψος πτήσης περίπου 7500 μέτρων με τουλάχιστον 70% υγρασία και λιγότερο από μείον 40 βαθμούς Κελσίου. Συνήθως διαλύονται μετά από λιγότερο από ένα λεπτό.

Αλλά από πού προέρχονται οι ραβδώσεις που δεν διαλύονται γρήγορα, που γίνονται όλο και ευρύτερες (φαρδαίνουν) , μέχρι που ο ουρανός μετατρέπεται σε γαλακτώδη σούπα σε μια κατά τα άλλα ηλιόλουστη μέρα

Ο λόγος είναι ότι τα ψεκασμένα σωματίδια μπορούν να παραμείνουν στον αέρα έως και ένα έτος λόγω του μίγματος πολυμερών.

Ο Keith γράφει ότι τα σωματίδια, τα οποία έχουν πλάτος μόλις δέκα μικρόμετρα και πάχος πενήντα νανόμετρα, αιωρούνται σε ύψος σαράντα έως πενήντα χιλιομέτρων για μεγάλα χρονικά διαστήματα και εκτρέπουν μεγάλο μέρος του ηλιακού φωτός μακριά από τη Γη.

Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να τεθεί το ερώτημα γιατί το σχέδιο κηρύχθηκε κρατικό μυστικό, ενώ στην πραγματικότητα εφαρμόζεται εδώ και μερικά χρόνια και υποτίθεται ότι εξυπηρετεί έναν καλό σκοπό Τι θέλει πραγματικά να αποκρύψει η επίσημη πλευρά;

 Σήμερα βιώνουμε από πρώτο χέρι ότι υπάρχουν ομάδες συμφερόντων και πολιτικοί που υποβαθμίζουν τους κινδύνους για την υγεία.

Οι κυβερνήσεις χειραγωγούν τους αριθμούς μέχρι να είναι κατάλληλοι για προπαγάνδα, υποβαθμίζουν τον κίνδυνο των εμβολίων που δεν έχουν δοκιμαστεί επαρκώς και έχουν μόνο έγκριση έκτακτης ανάγκης.

Οποιοσδήποτε το αναφέρει δημοσίως, κηρύσσεται θεωρητικός συνωμοσίας. Οποιαδήποτε συζήτηση, ανεξαρτήτως θέματος, καταπνίγεται πλέον εν τη γενέσει της πριν καν φτάσει στο κοινό.

Η Ελβετία είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που προσπάθησε να δημοσιοποιήσει το θέμα της γεωμηχανικής. Η Ελβετή υπουργός Περιβάλλοντος Simonetta Sommaruga είναι πεπεισμένη ότι το θέμα είναι σημαντικό για ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό, ότι δεν μπορεί κανείς απλά να κοιτάξει αλλού.

Ακόμη και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) φαίνεται να έχει επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασης, ανακοινώνοντας ότι πάνω από το 90% των παιδιών αναπνέουν τοξικό αέρα, πιθανώς λόγω της πτώσης αερολυμάτων.

Ο πολιτικός των Πρασίνων Werner Schulz, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων, παραδέχτηκε ανοιχτά ήδη από το 2013 ότι η γεωμηχανική διεξάγεται πίσω από την πλάτη του κοινού εδώ και πολύ καιρό - αλλά κανείς δεν έχει κάνει τίποτα γι' αυτό μέχρι σήμερα. Ούτε καν από τις τάξεις των περιβαλλοντικών κομμάτων, αντίθετα προσεύχονται το κλιματικό τους ψέμα σαν την προσευχή του Κυρίου στην εκκλησιαστική λειτουργία.

Το Κοινοβούλιο της ΕΕ γνώριζε ήδη από το 2013 ότι κινούμαστε προς την κατεύθυνση της παγκόσμιας ψύξης αντί της αύξησης της θερμοκρασίας. Μέσα σε μόλις ένα χρόνο, οι μάζες πάγου στο Βόρειο Πόλο αυξήθηκαν κατά 60%, όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες της NASA.

Έτσι, οι ερευνητές της NASA μπορεί κάλλιστα να έχουν δίκιο ότι η γεωμηχανική κάνει ακριβώς το αντίθετο. Μετρήσεις έχουν δείξει ότι η θερμοκρασία του εδάφους αυξάνεται κατά 1,1 βαθμούς Κελσίου μετά τη διάλυση των contrails.

Το συμπέρασμα είναι ότι, όπως και η Corona, η ατζέντα για την υπερθέρμανση του πλανήτη που αναπτύχθηκε από τον ΟΗΕ σε συνδυασμό με την IPCC είναι ένα καθαρά πολιτικό σχέδιο και όχι επιστημονικό. Και στις δύο περιπτώσεις έχουμε να κάνουμε με ψεύτικη επιστήμη και κατάφωρη απάτη.

Όλοι όσοι επιθυμούν ένα καλύτερο μέλλον για τον πλανήτη μας θα πρέπει να γνωρίζουν αυτό το γεγονός.

Πηγή

22-1-22  του  Frank Schwede

https://www.pravda-tv.com/2022/01/mit-geoengineering-gegen-gefaelschte-klimamodelle-die-folgen-eines-eingriffs-in-die-natur/
======================

σχετικές μας αναρτήσεις

20 Ιανουαρίου 2022

ΗΛΙΑΚΗ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ: Διεθνής ομάδα επιστημόνων ζητάει παγκόσμια απαγόρευση για το "σκοτείνιασμα του ήλιου" με διάφορες μεθόδους

https://hellenicrevenge.blogspot.com/2022/01/blog-post_20.html

25 Μαρτίου 2021

Ο Bill Gates θέλει να ψεκάσει εκατομμύρια τόνους κιμωλίας στη στρατόσφαιρα, για να σταματήσει η υπερθέρμανση του πλανήτη

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2021/03/bill-gates.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: