Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΡΑΓΙΑΔΟΠΑΠΑ ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΞΟΥΡΙΣΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΡΟΤΟΥ ΣΕ ΞΟΥΡΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑΤΙ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙΣ!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Με θλίψη οι πιστοί πληροφορήθηκαν ότι ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος επιβεβαίωσε με το χειρότερο τρόπο τις κατηγορίες που προσάπτονται εναντίον του ότι ενεργεί στην κυριολεξία ως....

“πρασινοφρουρός” του κυβερνώντος κόμματος στην Εκκλησία.

Ο Μακαριότατος απηύθυνε νουθεσίες προς τους ιεράρχες - με μια προσφώνηση που όζει νεορθοδοξίας - με την οπία επιχείρησε να πλήξει καίρια τους ελάχιστους Μητροπολίτες που προμαχούν για τα δίκαια του Ελληνισμού.

Τα Πάρθια βέλη του Μακαριότατου στόχευσαν όλους τους ιεράρχες οι οποίοι προμαχούν για τα εθνικά μας δίκαια.

Οι αιχμές του αφορούσαν πρώτιστα το Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Ανθιμο που αγωνίζεται με σθένος για το “Μακεδονικό” και τον Μητροπολίτη Κονίτσης Ανδρέα που προμαχεί για τη Βόρειο Ηπειρο αλλά και για όλα τα εθνικά θέματα του Ελληνισμού.

Αντί να περάσει στην πρώτη γραμμή της μάχης και να ηγηθεί του αγώνα για τα εθνικά μας θέματα, όπως έκανε πάντοτε η Εκκλησία της Ελλάδος και για την Κύπρο και για τη Βόρειο Ηπειρο και για τα άλλα εθνικά μας θέματα, ο ανεκδιήγητος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών (αλλά ευτυχώς όχι πάσης Ελλάδος) κ. Ιερώνυμος απεφάσισε όχι απλά να φυγομαχήσει ο ίδιος αλλά και να πλήξει τους αγωνιστές ιεράρχες.

Από το Μακαριότατο κ. Ιερώνυμο δεν περιμένω τίποτα καλό!

Δεν εκπλήττομαι επειδή κάνει τόσα πολλά, αλλά τόσο λίγα, εναντίον της πίστης και της πατρίδας μας.

Η πρώτη μέρα της συνεδρίας της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας μας έδωσε ήδη πολύ πικρή γεύση των προθέσεων του Αρχιεπισκόπου, την οποία φοβούμαι ότι θα γευτούμε και τις επόμενες μέρες.

Οι Αρχιεπίσκοποι Χρύσανθος, Δαμασκηνός, Σπυρίδων, Ιερώνυμος Α΄ ή ο Μητροπολίτης Κονίτσης Σεβαστιανός και η ατέλειωτη σειρά των αγωνιστών για τα εθνικά μας θέματα ιεραρχών της Ιστορίας της Εκκλησίας μας δεν συνηγορούν υπέρ των μειοδοτικών θέσεων του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου που εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνον τους άθεους και μειοδότες κυβερνώντες.

Οι κυβερνώντες θέλουν μια Εκκλησία του περιθωρίου που να μη τους ενοχλεί σε τίποτα αλλά να ενεργεί ως παράρτημα του υπουργείου κοινωνικής προνοίας με φιλανθρωπικά ιδρύματα επιδοτούμενα από τις Βρυξέλλες και τους εράνους.

Ούτε για τους αντιχριστιανικούς νόμους που ψηφίζουν θέλουν να ακούουν τη σθεναρή φωνή της Εκκλησίας οι άθεοι κυβερνώντες, ούτε για την εθνικά μειοδοτική πολιτική που ακολουθούν επιθυμούν αντίλογο.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ακολουθεί πιστά με δουλικό φρόνημα τις οδηγίες που παίρνει από την κυβέρνηση. Δεν είναι τίποτα άλλο - δυστυχώς- παρά λακές και ορντινάντζα των κυβερνώντων!

Η Ιστορία θα καταγράψει την Αρχιεπισκοπία του ως περίοδο αισχύνης και ονείδους και για τα εκκλησιαστικά και για τα εθνικά μας θέματα.

πηγή

Διαβάστε ακόμα:

ΡΑΓΙΑΔΟΠΑΠΑΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ! (ΚΙ ΑΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ)

Ιερώνυμος:«Ας καταργήσουμε τον θρησκευτικό όρκο»

Ο Αρχιεπίσκοπος στα αχνάρια του ΣΥΡΙΖΑ....

Δολοφόνησαν την Εκκλησία του έθνους!

"ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ" ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΚΑΙ ΙΕΡΩΝΥΜΟ

Νίπτει τα χείρας της η Εκκλησία για το νόμο περί ιθαγένειας - ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΙΛΑΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

"ΑΙΡΕΣΗ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ

ONE MAN SHOW! Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, Να ζητούν άδεια για να… μιλήσουν!

Και τα τσιράκια του:

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΧΡΥΣΟ(ΣΑΤΑΝΟΑΝΘΕΛΛΗΝΟ)ΣΤΟΜΟΣ:ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ - ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΟΡΚΟ

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟ(ΣΑΤΑΝΟΑΝΘΕΛΛΗΝΟ)ΣΤΟΜΟΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: