Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Προκλητική συμπεριφορά από την υποψήφιο και νυν δήμαρχο Βέροιας Χαρίκλεια Ουσουτζόγλου ανήμερα 28ης Οκτωβρίου

Γιορτή, δήθεν, η 28η Οκτωβρίου.

Το «δήθεν», δεν αφορά όλους. Αφορά όμως και την υποψήφια Δήμαρχο Βέροιας Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου, την επι τέσσερα χρόνια Δήμαρχο της πόλης.

Στην πλατεία ωρολογίου, γινόταν πάντα οι εκδηλώσεις μνήμης των επετείων. Καταθέσεις στεφάνων, κλπ. Εφέτος, η Δήμαρχος, νοίκιασε την μισή πλατεία σε ιδιώτες για παγοδρόμιο.

Το παγοδρόμιο, στήθηκε στις 27 Οκτωβρίου.

Αν και δημιουργήθηκε θέμα από ενδιαφερόμενους φορείς, τελικά η τελετή έγινε σε μια γωνιά της πλατείας, μπροστά στο μνημείο. Στριμώχτηκαν όλοι, προς χάριν του παγοδρομίου.

Τα φανταράκια του αγήματος, έκαναν «παρουσιάστε», στο σιντριβάνι μπροστά τους. Στην πρώτη σειρά των … επισήμων, η κυρία Ουσουλτζόγλου, να αποτίει «φόρο τιμής». Ήλπιζε με τον πολύ κόσμο στο παγοδρόμιο μετά την παρέλαση, και αυτό ήταν προτεραιότητα. Πάλι ατύχησε. Δέκα λεπτά μετά, φωτογραφήθηκε το σπίτι της και το εκλογικό της κέντρο.

Κι όμως.

Τέτοια ημέρα, δεν υπήρχε η Ελληνική σημαία, ούτε στο διαμέρισμά της, ούτε στο εκλογικό κέντρο της. Όμως, ήταν παρούσα στην πρώτη σειρά, τάχα για τις μνήμες μας αλλά και τις φωτογραφίες.

Πως μπορούν να συνδυαστούν αυτά τα δύο; Πάντως το Δημαρχείο, είχε σημαία, αν και αν εξαρτάτο από την ίδια, θα την κατέβαζε κι αυτήν. Ή όχι;

ΒΕΡΟΙΩΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Διαβάστε ακόμα:Δεν υπάρχουν σχόλια: