Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Η λεπρή της Ερμού! Οικογενειακή επιχείρηση Ζητιάνοι Α.Ε.

Σε καρφώνει με το "θλιμμένο" (αξίας 5 Όσκαρ) βλέμμα της , καθώς τραβάει την προσοχή των περαστικών με το ξερόβηχα. Αμέσως κάνει ότι παίρνει βαθιές εισπνοές μέσω της μάσκας που είναι συνδεμένη με τεράστια φιάλη οξυγόνου (κλεμμένη από νοσοκομείο κλασικά).

Απόφοιτος του νησιού των λεπρών της Σπιναλόγκας, η απλώς μια οξεία ψωρίαση? Τίποτα δεν φαίνεται να προβληματίζει ούτε τις Υπηρεσίες Τουριστικής προβολής , ούτε τις Υγειονομικές Αρχές της χώρας . Οι ψυχόπονοι πολίτες που παίρνουν το ρίσκο να την πλησιάσουν και να δώσουν τον οβολό τους ας ...
πρόσεχαν.


Δείτε στη συνέχεια , όταν η παράσταση λάβει τέλος (της ημέρας) πως η "λεπρή" πρωταγωνίστρια αποσύρεται... (πηγή)

Το μυστικό της επαιτείας είναι να είσαι εφευρετικός. Η πρόκληση συμπόνοιας των πονόψυχων, για να ακουμπήσουν το υστέρημά τους στου μαϊμού ανάπηρους, έχει εξελιχθεί σε τέχνη. Και παρ΄ότι κερδοσκοπικά ΜΜΕ και Blogs, έχουν αναδείξει τους απατεώνες που έχουν γίνει εκατομμυριούχοι παριστάνοντας τους ανήμπορους, εξακολουθούμε και πέφτουμε στην παγίδα τους, αντί να βοηθούμε τους διπλανούς μας που αποδεδειγμένα υποφέρουν. Η ψωριάρα που δεν μπορεί να αναπνεύσει χωρίς την μάσκα οξυγόνου, τελείωσε την βάρδια της και αποχωρεί από το πόστο της .

Ο συνεργάτης της αναλαμβάνει να ... μεταφέρει τα εργαλεία της δουλειάς, στο Ι.Χ της επιχείρησης.

Το διακοσμητικό μπαστούνι , ακουμπάει το έδαφος μια στα 5 βήματα, γιατί η κυρία κεφάτη γυρίζει από την δουλειάς της , γελώντας με την "αγαθοσύνη" των φιλεύσπλαχνων πελατών της.

Τελικά η είμαστε ακριβοί στα πίτουρα και φθηνοί στ' αλεύρι, η οι ενοχές μας κάνουν να εξαργυρώνουμε με τον (μικρό) οβολό, της άλλες αμαρτίες μας...

adena-gr.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: