Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ:

Είμαι νέα γυναίκα 36 χρονών, έχασα τον άντρα μου από καρδιά ξαφνικά μετά από μεγάλη περίοδο ανεργίας. Στη δουλειά που δούλευε όποιον απέλυαν δεν τον αντικαθιστούσαν πια λόγω περιορισμένων οικονομικών. Αλλά κι αν έπαιρναν κάποιον φρόντιζαν να είναι λαθρομετανάστης για να μην έχει απαιτήσεις για κανονικά μεροκάματα και ΙΚΑ.

Βρήκα δουλειά στο Μοναστηράκι σε κάποια βιοτεχνία γνωστών μου που κατασκευάζουν ρούχα για τουρίστες από τις λίγες που έχουν απομείνει στην Ελλάδα και που αν δεχθεί κι άλλο πλήγμα ο τουρισμός μας από την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών , θα κλείσει κι αυτή.

Μεγαλώνω μόνη μου δύο παιδιά και δυσκολεύομαι πάρα πολύ. Μέχρι πριν λίγο καιρό ζούσα στον Άγιο Παντελεήμονα σε σπίτι που είναι ιδιόκτητο από τον προπάππο μου, μονοκατοικία με αυλή, αλλά δεν αντέχαμε πια άλλο. Η περιοχή έχει γεμίσει λαθρομετανάστες, ναρκωτικά και η εγκληματικότητα είναι στα ύψη. Φοβόμαστε και μέρα και νύχτα. Τον τελευταίο καιρό δεν τολμούσα πια ούτε μπουγάδα να απλώσω γιατί έμπαιναν στην αυλή οι μαύρες και μου έκλεβαν τα ρούχα! Άρχισα να απλώνω στην ταράτσα αλλά ούτε αυτό ήταν ικανό να τις σταματήσει. Ανέβαιναν από τη σιδερένια σκάλα κι ενώ έβλεπαν ότι υπήρχε παράθυρο σε εκείνο το σημείο πράγμα που σημαίνει ότι μπορούσα να τις δω, δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Μια φορά τις είπα να αφήσουν τα ρούχα κάτω γιατί θα καλέσω την αστυνομία και με αποκάλεσαν «βρωμοελληνίδα» και άλλα πολλά.

Με απείλησαν ότι «το βράδυ να περιμένεις τι θα πάθεις» και πραγματοποίησαν την απειλή τους. Ήρθαν μαζεμένες πολλές μετά από δύο βράδια και μου ρήμαξαν τον κήπο, πέταξαν σκουπίδια, έβριζαν χυδαία με εκείνη τη χαρακτηριστική στεντόρεια φωνή που έχουν οι μαύρες. Τα παιδιά μου έκλαιγαν, εγώ έτρεμα μέχρι να έρθει η αστυνομία κι από τότε δεν ξανακοιμήθηκα σαν άνθρωπος πια σε αυτό το σπίτι που άλλοτε βασίλευε η γαλήνη και η οικογενειακή ζεστασιά.

Έχω κρατήσει φωτογραφίες από παλιές εποχές από γιορτές που γινόντουσαν στον κήπο του σπιτιού κάτω από τη φοινικιά γιατί ξέρω ότι μάλλον αυτές οι εποχές δεν πρόκειται να ξαναέρθουν.
Το σχολείο των παιδιών μου γέμισε με ασιατάκια και μαύρα παιδάκια και κάθε λογής χρώμα και εθνικότητα. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την παράδοση των μαθημάτων γιατί παρά τα τμήματα ένταξης που λειτουργούν, αυτά τα παιδιά έχοντας τη γλώσσα μας στην ουσία ξένη, δεν μπορεί να γίνει σωστό μάθημα και αυτό είναι εις βάρος των παιδιών μας. Έτσι αποφασίσαμε να φύγουμε από την περιοχή.

Τώρα ζω στο ενοίκιο εγώ και τα παιδιά μου ζουν από το συσσίτιο της εκκλησίας γιατί ο μισθός μου είναι πολύ μικρός και η μοναδική μου περιουσία, το σπίτι στον Άγιο Παντελεήμονα παραμένει ξενοίκιαστο πολλούς μήνες τώρα. Δεν το πλησιάζει κανείς ούτε Αλβανός εξ αιτίας της κατάστασης που επικρατεί με τα ναρκωτικά, την εγκληματικότητα και την πορνεία των μαύρων γυναικών. Ούτε Κινέζος δεν θέλει να έρθει να μείνει με το πολύ χαμηλό ενοίκιο που ζήτησα.
Από τη μέρα που φύγαμε είμαστε συνέχεια με την αστυνομία επειδή σπάνε πόρτες και παράθυρα για να μπουν και να μείνουν.
Την τελευταία φορά που πήγα μετά από επιδρομή Ασιατών, έκλαψα πικρά πάνω στα σπασμένα έπιπλα, μερικά από αυτά ήταν του παππού μου αντίκες, βρωμιές παντού, οι τοίχοι πασαλειμμένοι με κάθε λογής ακαθαρσία, σκουπίδια……..

Ζήτησα να το πουλήσω και μου πρότειναν οι μεσίτες ένα γελοίο ποσόν και θα πρέπει, λέει, να είμαι και ευχαριστημένη.
Η αγοραστική του αξία έπεσε κάτω από το μισό και εγώ σε πείσμα των καιρών αποφάσισα να μην το πουλήσω.

Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΘΥΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΚΕΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ, ΒΙΑΖΟΥΝ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ .
ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙ.
ΕΧΩ ΘΥΜΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗ ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΒΟΥΝΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ.

ΕΧΩ ΘΥΜΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΜΑΣ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ, ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.

ΤΕΛΟΣ
ΕΧΩ ΘΥΜΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Σχόλιο:
Κύριοι πολιτικοί που έρχεστε και ζητάτε την ψήφο μας, εσείς που περιοδεύετε ανά την ελληνική επικράτεια όποτε έρχονται εκλογές, πότε επιτέλους θα αποφασίσετε να ασχοληθείτε ουσιαστικά με το τεράστιο πρόβλημα που ονομάζεται λαθρομετανάστευση; Πότε θα γίνουν οργανωμένες σκούπες και απελάσεις;

Χθες εορτάζαμε την εθνική επέτειο του ΟΧΙ, εσείς βγήκατε στις τηλεοράσεις και εξυμνούσατε τα παλικάρια που έπεσαν υπέρ πίστεως και πατρίδος. Ανάμεσά σας είδαμε και πρόσωπα από το χώρο της πολιτικής που αν είχαν λίγη ντροπή έπρεπε να χωθούν σε μια βαθιά τρύπα και να μην βγουν την τηλεόραση για λόγους αισχύνης γιατί με δικές τους ενέργειες, εξ αιτίας της ανευθυνότητάς τους και των εντολών που παίρνουν η λαθρομετανάστευση έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις.

Κύριοι πολιτικοί πότε προγραμματίζετε να κινήσετε διαδικασίες ώστε να απελευθερωθούμε από το μαύρο και μελαμψό στρατό κατοχής που ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ;

ΔΕ ΦΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΤΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΛΕΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΔΕ ΦΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΛΑΘΡΑΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.
ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΣΕΙ.

Ελευθερία του Λόγου.
eglimatikotita

Δεν υπάρχουν σχόλια: