Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Αρχιεπίσκοπε Ιερώνυμε. Μου θυμίζεις τον Ιούδα και τους Αννα και Καϊάφα γιατί είσαι ένας από τους σταυρωτές του Ελληνικού Λαού.

Αρχιεπίσκοπε Ιερώνυμε δεν γνωρίζω τι είδους συναισθήματα σου δημιουργεί το γεγονός ότι κατά -φερες, τελικά, να ηγηθείς της Εκκλησίας της Ελλάδος αφού έθαψες τον μακαριστό αρχιεπίσκοπο, τον λατρεμένο μας Χριστόδουλο, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Τον έθαψες όταν τον χάσαμε αλλά είχες φροντίσει να τον "θάβεις" καθημερινά ενώ ζούσε και δεν θα μου φαινόταν παράξενο αν εσύ ήσουν η αιτία που αρρώστησε ο άνθρωπος. Εσύ και οι άλλοι δύο "ιεράρχες" για τον ένα εκ των οποίων η λέξη "ανάξιος" που βροντοφώναξε ο λαός της μητροπόλεώς του κατά την χειροτονία του αντιμετωπίσθηκε , ελέω Σεραφείμ, με την φράση "στα αρ..... μας" ενώ για τον άλλον είναι παγκοσμίως γνωστό ότι δεν θα γινόταν ιεράρχης χωρίς τις ευλογίες της Μιμίκας Λιάνη-Παπανδρέου, άσε που ακούγονται ότι διαπρέπει και στον ρόλο της "Λούλας της ναζιάρας".

Αρχιεπίσκοπε Ιερώνυμε είσαι πολύ λίγος και δεν σου άξιζε να γίνεις αρχιεπίσκοπος αλλά είχες την στήριξη του ΠΑΣΟΚικου κατεστημένου και του κατεστημένου των μεγαλοεργολάβων, εκδοτών, μηντιαρχών, τραπεζιτών και ηλιθίων δημοσιοκάφρων που όλα αυτά τα χρόνια που ήταν ζωντανός ο Χριστόδουλος δεν έκαναν τίποτε άλλο από τα να μας λιβανίζουν με τα δήθεν προσόντα σου, τα πτυχία σου και τις δυνατότητές σου. Τα πτυχία σου Ιερώνυμε να τα κρεμάσεις στους τοίχους του μεγάρου της Αρχιεπισκοπής αλλά τα προσόντα και τις ικανότητές σου πρέπει να τις αφιερώσεις στον ελληνικό λαό γιατί εκεί ανήκουν, εκτός και αν δεν έχεις ούτε προσόντα ούτε ικανότητες και έγινες αρχιεπίσκοπος για να εξυπηρετήσεις συμφέροντα.

Δεν σε νοιάζει, όπως δεν νοιάζει και τον συμβουλάτορά σου στα οικονομικά της Εκκλησίας μας αλ- λά ως εδώ. Για μας "αρχιεπίσκοπε(;)" δεν μετράς. Δεν μετράς γιατί δεν παίρνεις θέση σ' αυτά που απασχολούν τον ελληνικό λαό και δεν ακούγεται η φωνή σου τώρα που ο Έλληνας έχει ανάγκη την Εκκλησία του, ακριβώς κατά τον ίδιο τρόπο που έκανε και ο προ-προ-προκαθήμενος ο ελαχιστότατος Σεραφείμ που εκμεταλλεύθηκε καταστάσεις και δεν εννοώ τον Ιωαννίδη. Εννοώ κάτι Φραγγάλιδες γνωστούς στην κοινωνία των Ιωαννίνων.

Δεν ακούμε την φωνή σου Ιερώνυμε τώρα που ο ελληνικός λαός σταυρώνεται από τον "Εφιάλτη Παπανδρέου" και την διεθνή συνωμοσία του ΔΝΤ. Και αντί να αγωνίζεσαι για την σωτηρία του "λαού" σου Ιερώνυμε είσαι εσύ που συναινείς στην θανατική του καταδίκη. Και δεν παίζεις τον ρόλο ούτε του Πόντιου Πιλάτου, ούτε των ΑΝΝΑ-ΚΑΪΑΦΑ αλλά τον ρόλο του Ιούδα και εκεί -νων που έμπηγαν τα καρφιά στο σώμα του Ιησού.

Ο ελληνικός λαός Ιερώνυμε σε θέλει ηγέτη με όλη την σημασία της λέξεως. Σε θέλει να ηγείσαι και όχι να ακολουθείς και συ Ιερώνυμε ακολουθείς το ΠΑΣΟΚ στον δρόμο που διάλεξε για την κατα- στροφή με τον αποχριστιανισμό της Ελλάδας μας. Ο ελληνικός λαός σε θέλει να εκφράζεις αυτό που αισθάνεται εσώψυχα ο Έλληνας αλλά δεν τον αφήνει η εκλεπτυσμένη δικτατορία των ΜΜΕ και της καθεστηκυίας τάξεως γιατί βλέπεις Ιερώνυμε τα ΜΜΕ έχουν και τηλεοπτικό συνεργείο και τηλεοπτικό χρόνο (πανάκριβο) για τον κάθε ηλίθιο καραγκιόζη πολιτικό και ατάλαντο ηθοποιό ή τον κάθε τυχοδιώχτη-δολοφόνο αλλοδαπό αλλά μηδέν χρόνο για τον Έλληνα πολίτη. Αφήνετε τον Έλληνα να βράζει με το ζουμί του Ιερώνυμε αλλά θα έρθει η στιγμή Ιερώνυμε που η βαλβίδα δεν θα αντέξει και τότε από Ιερώνυμος θα γίνεις Ιερωνυμάκος ή Ιερωνυμούλης ...Ιερώνυμε (κρίμα στο ψευδώνυμο) . Τότε Ιερωνυμάκο που θα σε έχουμε φιγούρα καρτούν δίπλα στον Εβραίο Χατζηαβάτη γιατί εκεί είναι η θέση σου.

ΥΓ Διάβασα σήμερα στο "Παρόν" ότι δυσανασχετεί με την στάση σου και ο "άγιος" (οι λέξεις με σας χάνουν την σημασία τους) Ζακύνθου. Τι μας λέτε ρε νούμερα; Τώρα ρε "Ζακύνθου"; Τώρα που φάγα -τε τον Χριστόδουλο τέρατα; Τώρα που δεν έχουμε που να στηριχθούμε ρε ....;

YΓ2 Μόλις διάβασα στο Εθνικά Θέματα ότι ο Αρχιεπίσκοπος επισκέφθηκε τους αστυνομικούς που αρνήθηκαν να παραλάβουν την "κάρτα δολοφόνο ψυχών" και σαν άλλος Γιωργάκης τους υποσχέθηκε ότι...... Έτσι ακριβώς. Σαν άλλος Γιωργάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: