Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018

Κρατούμενος ισχυρίζεται ότι είναι στοχοθετημένο άτομο, θύμα της “remote neural monitoring” τεχνολογίας, μέσα στο κελί του, στην Καλιφόρνια

ΗΠΑ,  Καλιφόρνια,   Κομητεία Κόντρα Κόστα, Martinez
ο  Deandre Lewis, που είναι κρατούμενος για εμπορία και  παράνομη διακίνηση ανθρώπων στο East Bay,  (όπως επίσης για βασανιστήρια, βιασμό και άλλες σχετικές κατηγορίες κατά τα τέλη του έτους)
υπέβαλε νομικό ισχυρισμό ότι είναι θύμα ηλεκτρονικής παρενόχλησης στη φυλακή, αναφερόμενος σε έναν όρο που έχει εμφανιστεί σε πολλούς ιστότοπους θεωρίας συνωμοσίας και ονομάζεται "απομακρυσμένη νευρωνική παρακολούθηση" “remote neural monitoring,” ή RNM
Η νομική απαίτηση έγινε από τον δικηγόρο υπεράσπισης William Welch και επίσης υπάρχει αίτημα για μεγάλη χρηματική αποζημίωση.

Ο Lewis αντιμετωπίζει την κατηγορία ότι, δολοφόνησε μια γυναίκα αναγκάζοντας την να πυροβολήσει τον εαυτό της, στο κεφάλι.
στο δικαστήριο ακούστηκε ότι ο Lewis ανάγκασε τα θύματα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης,  να τοποθετήσουν όπλα στο κεφάλι τους και να τραβήξουν τη σκανδάλη

Σύμφωνα με το δικηγόρο του, ο Lewis ακούει φωνές να του μιλάνε, μέρα και νύχτα, τον χλευάζουν, εκμεταλλεύονται το φόβο του και υφίσταται ακραία διανοητική αγωνία, στέρηση ύπνου και κάποια σωματικά συμπτώματα (κάψιμο στο σώμα του) ενώ βρίσκεται στο κελί του.

Το RNM είναι μία από τις πολλές θεωρίες συνωμοσίας που περιλαμβάνουν "government mind control". Εκείνοι που πιστεύουν ότι έχουν πέσει θύματα από αυτό συχνά αναφέρονται στον εαυτό τους ως "targeted individuals.".

"Η ομάδα υπεράσπισης προσπάθησε να υποχρεώσει το δικαστήριο, να αναγκάσει το σωφρονιστικό ίδρυμα, να αποκαλύψει οποιαδήποτε έγγραφα και υλικό σχετικά με τον RNM, αλλά το δικαστήριο αρνήθηκε το αίτημά μας", δήλωσε ο Welch. "Πάντα πίστευα ότι ο Deandre ήταν ειλικρινής και πραγματικά βιώνει τις επιπτώσεις του RNM, είναι απλά δύσκολο να αποδείξεις την ύπαρξη ενός προγράμματος RNM στην (Jail County)."

ο Lewis καταδικάστηκε τον Ιανουάριο για διακίνηση ενός μεγάλου δικτύου εμπορίας ανθρώπων, που τους απειλούσε με σιδηρογροθιά.
Στο κρατητήριο έδωσε συνέντευξη και μίλησε εκτενώς για τα "διανοητικά  βασανιστήρια" που βίωσε στο κελί του, που ξεκίνησαν το 2016, αλλά τα αναγνώρισε ως "government mind control" τα επόμενα χρόνια.
Πηγή 3-5-18
https://www.eastbaytimes.com/2018/05/03/convicted-human-trafficker-files-legal-claim-saying-jail-is-using-remote-neural-monitoring-on-him/
**********************************
O συγγραφέας thestimulatedbrains αναφέρει επίσης για αυτή την τεχνολογία
I tried to search online about mind reading articles.
whenever I log in to my Facebook account, the first thing that I happened to see is a article about a dead person, which was sort of a threatening to my life. While seeing these posts, I still kept on searching online to see if there are people who complaint about a mind reading technology and to my amazed for the first time I saw that people talking about a technology used by the NSA(Operate from Swiss, NSA doesn’t have a slightest clue about such a technology) to do mind reading which they call as RNM (Remote Neural Monitoring) to harass people but it was pretty hard for me to believe the existence of such a technology at first.
However after few weeks, things happening around me convinced me that the technology actually exists. Further I tested the accuracy of mind reading by thinking of specific topics and numbers, to my amazed it was 100% accurate. Due to certain incidences I knew that not only thoughts are able to decode, what my eyes are seeing and my intensions as well. Therefore, I thought that these people who complaint about this technology online are not crazy
πηγή
https://thestimulatedbrains.wordpress.com/2016/06/11/psychological-illnesses-due-nsas-hidden-technologies/
__________________________
Ακουστικές ψευδαισθήσεις,
οφείλονται σε εγκεφαλικά κύματα που προκύπτουν στον ακουστικό φλοιό?
Πρέπει να κατανοήσουμε τη σχιζοφρένεια όχι μόνο ως μια βιολογική διαταραχή, αλλά ως ένα σύνθετο βιοψυχο-κοινωνικό φαινόμενο.
οι "φωνές"προκαλούν κατάσταση ακραίας δοκιμασίας (δοκιμασία αντοχής) στο άτομο
σχετικός σύνδεσμος
http://scienceinpoland.pap.pl/en/news/news,405977,psychologist-persons-with-schizophrenia-believe-their-inner-voices-in-their-heads-are-strangers.html

φωνές που λένε το μέλλον?
οι άνθρωποι που ακούν φωνές (έχουν ακουστικές ψευδαισθήσεις) μπορούν να προβλέψουν με ακρίβεια τους μελλοντικούς προέδρους των ΗΠΑ, το τσουνάμι και άλλα μελλοντικά γεγονότα...

Οι φωνές που λένε το μέλλον, δημιουργούν ίσως, μοναδικές ηλεκτρικές δραστηριότητες ή κύματα του εγκεφάλου στον ακουστικό φλοιό αυτού του ατόμου. "Ακούει" λέξεις (ηχώ) που σχετίζονται με τα πράγματα που συμβαίνουν στο μέλλον σε διάφορα μέρη του κόσμου.
Υπάρχουν μαρτυρίες για πρόβλεψη μελλοντικών γεγονότων...
Η δυνατότητα πρόβλεψης είναι αποτέλεσμα μόνο μιας βιοχημικής ανισορροπίας?
Δημιουργούνται εγκεφαλικά κύματα ή ακριβείς ηλεκτρικές δραστηριότητες / μοτίβα στο Auditory Cortex, που αντικατοπτρίζουν αυτές τις λέξεις που σχετίζονται με μελλοντικά γεγονότα.
 Επιπλέον, αυτές είναι καλά δομημένες γραμματικά ορθές λέξεις. Κάθε λέξη έχει ένα μοναδικό ηλεκτρικό μοτίβο ή ένα εγκεφαλικό κύμα, το οποίο μας δίνει μια αντίληψη ότι ακούμε αυτά τα μοναδικά λόγια.
Οι φωνές μπορούν να μιμηθούν τη φωνή οποιουδήποτε ατόμου.
οι φωνές έχουν ίσως τη δυνατότητα να σκοτώνουν ανθρώπους
 Αυτή η τεχνολογία είναι ικανή να σκοτώσει ανθρώπους με καρκίνους, πνευμονία, καρδιακές προσβολές, βλάβες στα εσωτερικά όργανα, όγκους, να προκαλέσει αυτοκτονικές σκέψεις στους ανθρώπους δημιουργώντας ικανές συνθήκες, να σκοτώσει τους ανθρώπους από ατυχήματα κλπ. Και να μας κάνει να πιστεύουμε ότι ορισμένοι θάνατοι είναι φυσικοί, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι.
σχετικός ο σύνδεσμος
http://www.bluelight.org/vb/archive/index.php/t-469466.html
ford442  29-10-2009, 08:41  πρόβλεψε την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου,  10 μέρες πριν να συμβεί...
**********
άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που τους ονομάζουν στοχοθετημένα άτομα παραπονούνται ότι ακολουθούνται από μυστική ομάδα ή ότι οι σκέψεις τους μεταδίδονται  (αυτό είναι μια παραπλανητική αυταπάτη)  και δέχονται επίθεση από μια τεχνολογία που ονομάζεται V2K (Voice to Skull) απομακρυσμένη τεχνολογία εγκεφαλικής διέγερσης

προφήτης Baba Vanga

http://www.independent.co.uk/news/world/baba-vanga-who-is-the-blind-mystic-who-predicted-the-rise-of-isis-a6765071.html
πηγή
https://thestimulatedbrains.wordpress.com/2016/06/11/psychological-illnesses-due-nsas-hidden-technologies/
 *******************************************
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ

  Ο Robert C. Gunn, PhD, Arbor, από το Michigan, είναι ένας κλινικός ψυχολόγος της NSA που κατηγορήθηκε για παραβιάσεις ανθρώπινων και συνταγματικών δικαιωμάτων μέσω τεχνολογίας Mind Control.
Ο Gunn συμμετέχει σε συγκαλυμμένο ψυχολογικό ερευνητικό πρόγραμμα εναντίον αθώων Αμερικανών και άλλων πολιτών, σε όλο τον κόσμο.
Ανήκει στους προγραμματιστές των Ψυχοτροπικών επιθέσεων, που είναι μια εξαιρετικά προηγμένη, σουρεαλιστική μορφή ελέγχου του νου, που προορίζεται να προκαλέσει ακόμα και αυτοκτονία μεταξύ των χιλιάδων στόχων της.
Η τεχνολογία ελέγχου του νου, είναι γνωστή ως Remote Neural Monitoring
Η τεχνολογία χρησιμοποιεί  εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες που παρέχονται μέσω δορυφόρου (ELF) [Satellite-delivered  (ELF) Extra Low Frequencies],  για την επικοινωνία μετάδοσης φωνής "voice-to-skull transmissions". Αυτό προκαλεί σχιζοφρενικά συμπτώματα.
Τα ραδιοφωνικά σήματα ELF χρησιμοποιούνται για να επικοινωνούν με ναυτικά υποβρύχια βαθιά κάτω από τις επιφάνειες των ωκεανών. Αυτές οι συχνότητες μπορούν να εντοπίσουν έναν στόχο οπουδήποτε στη Γη και μπορούν να διεισδύσουν σε νερό, βράχο, σκυρόδεμα και άλλες πυκνές ύλες.
Ο εγκέφαλος αποτελείται από νευρώνες (wires) και τροφοδοτείται από χαμηλά ηλεκτρικά ρεύματα. Όπως τα έντομα επικοινωνούν με "non-contact antenna", οι άνθρωποι μπορούν να επικοινωνούν με πομποδέκτες ραδιοφώνου "radio transceivers".
Ακριβώς όπως κάθε ένας από εμάς έχει έναν μοναδικό γενετικό κώδικα (DNA) ο καθένας από τους οποίους έχει τις δικές μας ξεχωριστές ραδιοσυχνότητες. Αν βρει αυτές τις συχνότητες, ένας τεχνικός τρομοκρατίας μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας στον εγκέφαλο.
Ο Gunn είναι μέλος της ομάδας ανάπτυξης, που δημιούργησε ένα πρωτόκολλο βασανισμού των θυμάτων. Για δεκαετίες, ο Gunn εργάστηκε ως κλινικός ψυχολόγος στο Νοσοκομείο Veteran Affairs Ann Arbor. Εκεί, ο Gunn deprogrammed τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, τον πόλεμο της Κορέας και τον πόλεμο του Βιετνάμ (Vietnam War prisoners of war).
Ο Gunn έμαθε τα μυστικά ελέγχου του νου, σε τεχνικές βασανισμού, "deprogramming these POWs". Στη συνέχεια, στη δεκαετία του 1980, ο Gunn προσλήφθηκε για να εργαστεί για την πρωτοβουλία στρατηγικής άμυνας, κοινώς γνωστή ως πρόγραμμα Star Wars .
Είχε ήδη συμμετάσχει σε πειράματα ελέγχου "land-based mind control experiments" που περιλαμβάνουν "mobile microwave triangulation transmissions".
Ο Gunn και οι τεχνικοί του προσωπικού του, απομονώνουν ένα θύμα και στέλνουν ραδιοσήματα "beam radio signals" στο σπίτι του θύματος.
Τώρα, αυτές οι επιθέσεις γίνονται μέσω δορυφόρου.
Εκτός από τα βασανιστήρια για τον έλεγχο του νου, ο Gunn και άλλοι ανέπτυξαν μια μεθοδολογία για την παραγωγή από μακριά, σωματικών κραδασμών "remote-delivered body shocks" στη βουβωνική χώρα και αλλού.
Το τρίτο στοιχείο αυτών των βασανιστηρίων περιλαμβάνει ολογραφικές προβολές "holographic projections" και ακουστικές προβολές "acoustic projections".
Τέλος, η τέταρτη συνιστώσα αυτής της ηλεκτρονικής παρενόχλησης αφορά το "gang stalking". Αυτό περιλαμβάνει πραγματικά περιστατικά κοινοτικών λειτουργών που καταδιώκουν και κατασκοπεύουν τους γείτονες.

Μερικές φορές, οι gang stalkers πληρώνονται για να εργαστούν (να κάνουν επιχειρήσεις) με όργανα εξοπλισμένα με συσκευές ηλεκτρονικής παρακολούθησης (electronic eavesdropping devices), ανιχνευτές υπέρυθρων ακτίνων "infrared detectors", "ex-ray viewers" και κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα που εκτοξεύουν παλμούς μικροκυμάτων υψηλής ενέργειας "directed energy weapons that fire-off high-energy microwave pulses".

Ο Gunn συνδέεται με μια μυστική μονάδα του Οργανισμού Εθνικής Ασφάλειας (National Security Agency). Η μονάδα λειτουργεί όπως οι πράκτορες της Ναζιστικής Γκεστάπο, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τα ανθρώπινα ή συνταγματικά δικαιώματα.
Οι πρώτες αναφορές για αυτές τις επιθέσεις προέκυψαν σε όλες τις συνοριακές κοινότητες του Μίτσιγκαν και του Καναδά.
Το Μίτσιγκαν είναι το μόνο κράτος στο έθνος που θεσπίζει νομοθεσία που απαγορεύει αυτό το είδος ηλεκτρονικής παρενόχλησης, γεγονός που προσδίδει αξιοπιστία στο γεγονός ότι αυτοί οι συγκεκαλυμμένοι συνεργάτες υπάρχουν.
Το Ίδρυμα Amway (Amway Foundation) που εδρεύει στο Ada, στο Μίτσιγκαν, είναι ένας από τους πολλούς δεξιούς οργανισμούς που βοηθούν στη χρηματοδότηση αυτής της κυβερνητικής ομάδας εγχώριων βασανιστηρίων  (quasi-governmental domestic torture group).
Οι ιδρυτές της Amway είναι οι μεγαλύτεροι συνεισφέροντες στην αποκαλούμενη New World Order,της οικογένειας Μπους, η οποία είναι  υψηλής τεχνολογίας απόγονος της πολιτοφυλακής του Μίτσιγκαν (Michigan Militia).

Η Amway είναι πασίγνωστη για τους gang stalking ανθρώπους  που επιδιώκουν να ξεφύγουν από την  "Pyramid Scheme subculture".

 Οι στόχοι αυτών των επιθέσεων είναι συχνά αποξενωμένοι εγχώριοι partners, Εβραίοι, Μαύροι, γυναίκες, άτομα με ειδικές ανάγκες, καταζητούμενοι, άτομα που αναζητούν ποινική και αστική δικαιοσύνη και τοπικοί “degenerates” οι οποίοι είναι εθισμένοι σε ναρκωτικά ή αλκοόλ.

Ο Gunn και η σύζυγός του Leah, (the Co-Chair of the Washtenaw County Commission), συμμετέχουν σε τοπικά προγράμματα για αστέγους.
Ο Gunn έχει πάρει ψυχολογικές συνεντεύξεις, από πολυάριθμους άστεγους και στη συνέχεια χρησιμοποίησε τις πληροφορίες στα πειράματά του.

 Ο Robert Gunn είναι ένας "undetected" παραβάτης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
πηγή
REMOTE NEURAL MONITORING
compiled by Dee Finney
http://www.greatdreams.com/RNM.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια: