Κυριακή, 27 Μαΐου 2018

Κτηνοτρόφος σκότωσε Λύκο, αγνώστου είδους στη Μοντάνα. Μήπως ήταν Real -Life Ανταρόλυκος? Μήπως επέστρεψε ο "Dire Wolf" Nymeria της Arya?
ΗΠΑ, Montana, κτηνοτρόφος πυροβόλησε και σκότωσε ένα παράξενο-σαν λύκο- ζώο, που εντόπισε σε βοσκότοπο κοντά στην ιδιοκτησία του, στο Denton, Mont.
Ο αρχιφύλακας Zach Norris είπε ότι ο κτηνοτρόφος είχε δικαίωμα να το σκοτώσει, γιατί πλησίασε στα εκτρεφόμενα ζώα του. Αρχικά θεωρήθηκε ότι ήταν λύκος, αλλά όταν οι κρατικοί υπάλληλοι για την άγρια πανίδα (Fish, Wildlife and Parks) το είδαν προσεκτικότερα, πήραν δείγματα DNA για να καθορίσουν το είδος του.
Ο περιφερειακός εκπρόσωπος Bruce Auchly (Fish, Wildlife and Parks regional spokesman) δήλωσε ότι τα μπροστινά πέλματα  και τα δόντια του ζώου είναι πολύ μικρά, ενώ τα τα αυτιά του είναι πολύ ψηλά, ανάλογα με το κρανίο του, για να είναι ένας καθαρόαιμος λύκος.
Το ζώο πυροβολήθηκε στις 16 Μαΐου κοντά στο Denton. το Montana Fish, Wildlife and Parks παρείχε τη φωτογραφία του, την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018,
Ο Ty Smucker, ειδικός στη διαχείριση του λύκου, είπε ότι το ζώο θα μπορούσε να είναι ένα υβρίδιο λύκου-σκύλου. Οι δοκιμές DNA δεν έχουν ολοκληρωθεί.
Κάποιοι "users" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπέθεσαν ότι το πλάσμα ήταν ένα Dogman (- a mythical wolf-like predator) που λέγεται ότι περιπλανιέται στα δάση της  Βόρειας Αμερικής. Η θεωρία είναι απίθανο να είναι αλήθεια, καθώς δεν υπήρξε ποτέ επιβεβαιωμένη θέαση αυτού του υβριδικού θηρίου.
΄Αλλοι "users"  είπαν ότι θα μπορούσε να είναι ένα υποσιτισμένο μικρό αρκούδας, και άλλοι είπαν ότι θα μπορούσε να είναι ο ανταρόλυκος (dire wolf)  Nymeria της Arya, στο TV drama, Game of Thrones.
http://www.dailymail.co.uk/wires/ap/article-5772517/Wolf-like-animal-shot-central-Montana-DNA-tests-underway.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5839877/Oregon-lab-working-identify-mystery-wolf-like-creature-killed-ranch-Montana.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: