Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018

Σύζυγοι δίδυμων αδελφών γέννησαν το πρώτο τους παιδί, την ίδια μέρα. Ανεξήγητες συμπτώσεις που συμβαίνουν λόγω ταυτόσημου γονιδιακού υλικού. ΗΠΑ, Traverse City, Michigan,  οι σύζυγοι δίδυμων αδελφών, γέννησαν το πρώτο τους παιδί, την ίδια μέρα.
οι 33χρονοι δίδυμοι Joshua και Justin Thorington καλωσόρισαν τα πρώτα τους παιδιά, την ίδια μέρα, στο ίδιο νοσοκομείο.
Απροσδόκητα, στις 27 Μαρτίου, τα δύο παιδιά γεννήθηκαν με μόλις 19 ώρες μεταξύ τους.
Ο Joshua Thorington και η σύζυγός του Denise, υποδέχτηκαν τον γιο τους Jack στις 4:18 π.μ. (ενώ περίμεναν να γεννηθεί στις 25 Μαρτίου)
Ο Justin Thorington και η σύζυγός του Alex, γέννησαν την κόρη τους στις 11.43 μ.μ. την ίδια μέρα (ενώ περίμεναν να γεννηθεί στις 8 Απριλίου)
Οι δίδυμοι έχουν ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους, ζουν παρόμοια ζωή και τα σπίτια τους βρίσκονται σε κοντινή μεταξύ τους απόσταση, στο βόρειο Michigan
Οι ευτυχισμένοι γονείς σκέφτονται να διοργανώνουν κοινά πάρτι γενεθλίων για τα παιδιά τους.
πηγή 1-4-18
http://www.dailymail.co.uk/news/article-5567779/Wives-twin-brothers-Michigan-birth-child-DAY.html
****************************
απίστευτες γονιδιακές συμπτώσεις,
Τα δίδυμα αδέλφια δεν έχουν μόνο τον γενετικό δεσμό από την αρχή της δημιουργίας τους (σύλληψη), αλλά και ένα άλλο πιο ουσιαστικό δεσμό διαρκείας για όλο το υπόλοιπο της ζωής τους. Είναι άρρηκτα ψυχικά συνδεδεμένα μεταξύ τους με έναν μυστηριώδη και μυστηριακό τρόπο (διαθέτουν τηλεπαθητική ικανότητα -διαίσθηση διδύμων «twintuition»-  υπάρχει επικοινωνία και συντονισμός του νου μέσω ενεργειακών πεδίων, ο ένας διαβάζει τις σκέψεις του άλλου, μέσω Εξωαισθητηριακής Αντίληψης)
Επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει πως τα δίδυμα παιδιά, και ειδικά τα μονοζυγωτικά, παρουσιάζουν την ίδια (ταυτόσημη) συμπεριφορά, τις ίδιες τάσεις, και τον ίδιο ψυχισμό ακόμη και αν μεγαλώσουν σε διαφορετικό περιβάλλον.
όταν τα συναισθήματα που νιώθει το ένα άτομο (πομπός) από το "ζευγάρι των τηλεπαθητικών διδύμων" είναι πολύ έντονα, τα στέλνει με κύματα στο άλλο άτομο (δέκτη) και υπάρχει ενεργειακή σύνδεση.
Το ταυτόσημο γονιδιακό τους υλικό εκφράζεται με ανεξήγητα φαινόμενα, κοινές ιδιότητες, συμπεριφορές και συνήθειες.

άλλα περιστατικά
Πανομοιότυπα δίδυμες αδελφές γέννησαν το πρώτο τους παιδί την ίδια μέρα και την ίδια ώρα!  (την ίδια στιγμή σε δύο ζώνες ώρας)
Η Sarah Mariuz και η Leah Rodgers, 35 ετών, γέννησαν το πρώτο τους παιδί στις 3-7-16 (Η Sarah Mariuz γέννησε ένα κοριτσάκι, στο Ντένβερ, στο Κολοράντο και η Leah Rodgers γέννησε ένα αγοράκι, στην La Jolla, στην Καλιφόρνια, αντίστοιχα)
οι δίδυμες που ζουν σε ξεχωριστά μέρη, έμειναν έκπληκτες από τη φανταστική σύμπτωση και επέμειναν ότι ο χρόνος εγκυμοσύνης δεν ήταν προγραμματισμένος...
πηγή 5-7-16
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3675604/Identical-twin-sisters-birth-day-time.html

4-5-17
http://www.mothering.com/articles/twin-sisters-give-birth-to-baby-boys-on-the-same-day/
16-8-16
https://www.express.co.uk/news/uk/700237/Twins-give-birth-in-same-hospital-ward-HOURS-apart
2-8-12
http://obafemayor02.blogspot.gr/2012/08/photos-identical-twin-sisters-give_2.html
26-2-16
http://people.com/babies/twin-sisters-from-utah-give-birth-to-second-sets-of-twins/
30-12-16
https://www.express.co.uk/news/uk/748613/Twin-sisters-birth-day-apart-Christmas-eve-christmas-day

Δεν υπάρχουν σχόλια: