Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

Πωλείται η "Spy Town" που στέγαζε προσωπικό της NSA στη Δυτική Βιρτζίνια
Δυτική Βιρτζίνια περιοχή Sugar Grove.  Η «Spy town» ή Sugar Grove Station κοινότητα της Δυτικής Βιρτζίνια που χτίστηκε για να στεγάσει επιτελικά στελέχη της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας, NSA   (to support the National Security Agency's surveillance operation) αλλά εγκαταλείφθηκε το 2015 και βγήκε σε δημοπρασία που ξεκινάει από $1Million
Η πόλη είναι γνωστή ως «National Radio Quiet Zone» αφού η χρήση του κινητού τηλεφώνου και το ραδιόφωνο, απαγορεύονται αυστηρά από το νόμο.
Ο πωλητής γράφει ότι θα μπορούσε να είναι «ιδανική για έδρα εταιρείας, μια πανεπιστημιούπολη, ένα spa, κινηματογραφικό στούντιο, ή ορεινό θέρετρο"

Η περιοχή αυτή, των  120 στρεμμάτων, περιλαμβάνει 80 single-family σπίτια, πολλά από αυτά με στέγαστρα, σε δρόμους με όμορφες δεντροστοιχίες, μια περιοχή  με ένα γυμναστήριο, ένα κέντρο δραστηριοτήτων για τη νεολαία, ένα κοινοτικό κέντρο με τζάκι και μπαρ, καθώς και παιδικές χαρές, πισίνες και αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως γράφει η U.S. General Services Administration, (GSA)  ενώ στη συμφωνία περιλαμβάνεται επίσης, ένας πυροσβεστικός σταθμός.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει προσφορές
πηγή 10-6-16
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3634541/Spy-Town-West-Virginia-community-built-house-NSA-staffers-cell-phone-use-restricted-law-auction-starting-1Million-abandoned-year.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: