Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

Ο 44χρονος με το βιονικό πέος έκανε την 121η μειωτική πέους, χειρουργική επέμβασηΟ 44χρονος Mohammad Abad, από το Εδιμβούργο έχει βιονικό  πέος οκτώ ιντσών,  αξίας £ 70.000. Το απέκτησε μετά από 121 χειρουργικές επεμβάσεις και είναι πλήρως λειτουργικό.
Στις αρχές αυτής της χρονιάς, έχασε την παρθενιά του με την 35χρονη εργαζόμενη του σεξ Charlotte Rose, που ειδικεύεται σε πελάτες με ειδικές ανάγκες με αμοιβή £ 160.

Μετά τη σεξουαλική τους συνεύρεση  -που κράτησε μία ώρα και τρία τέταρτα- ανακάλυψε ότι το πέος του ήταν πολύ μεγάλο και έκανε επώδυνο το σεξ, έτσι την περασμένη βδομάδα υποβλήθηκε στην 121η  τρίωρη χειρουργική επέμβαση στο University College του Λονδίνου για να το κάνει μικρότερο.

Τον Ιανουάριο του 1978, ο 11χρονος τότε  Mohammad, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο καθώς έπαιζε χιονοπόλεμο με τους φίλους του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σχισμένο πέος και κατεστραμμένο τον ένα από τους όρχεις του. Οι γιατροί του έδωσαν 12 ώρες για να ζήσει. Ωστόσο τα κατάφερε, νίκησε το θάνατο αλλά οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για το αποσπασμένο πέος του.

Τώρα έχει ένα εμφύτευμα που του επιτρέπει να έχει στύση με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ με ένα άλλο κουμπί ξεφουσκώνει.
Ο Mohammad  (που είναι security guard )  είχε μια σχέση τριών χρόνων και ετοιμαζόταν για γάμο, αλλά κράτησε μυστική από τη μέλλουσα σύζυγό του, την κατάστασή του, μέχρι τη νύχτα του γάμου τους, καθώς αδυνατούσε να ανταποκριθεί στις συζυγικές υποχρεώσεις,  η σχέση τους διαλύθηκε,
Τώρα ο Mohammad ανυπομονεί να  γευτεί την επόμενη σεξουαλική του συνεύρεση με το  νέο, μειωμένου μεγέθους πέος του.
Από το υπολειμματικό τμήμα του ενός όρχεως,  οι γιατροί συνέλεξαν σπέρμα και αυτό δίνει ελπίδα ότι κάποια μέρα ο Mohammad ίσως καταφέρει να εκπληρώσει τα όνειρά του για να γίνει πατέρας. Μάλιστα τώρα η παραγωγή τεστοτερόνης είναι σε κανονικό επίπεδο και οι γιατροί πιστεύουν ότι θα είναι σε θέση να αποκτήσει παιδιά.
πηγή 4-6-16
Δεν υπάρχουν σχόλια: