Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016

Ζευγάρι γέννησε πανομοιότυπα τρίδυμα κοριτσάκια, με φυσιολογική σύλληψη, στη βόρεια ΚαρολίναΒόρεια Καρολίνα, περιοχή Wake Forest, ζευγάρι γέννησε πανομοιότυπα τρίδυμα κορίτσια που έχουν συλληφθεί φυσιολογικά
Ο Gavin και η Kimberly Fradel γέννησαν την Grace, την Stella και την  Emily στις  6 Μαΐου 2016
Η πολύδυμη (πολλαπλή) κύηση είναι υψηλού κινδύνου  και η
Kimberly πανικοβλήθηκε όταν έμαθε ότι πρόκειται να γεννήσει τρίδυμα.  Με την απόλυτη στήριξη του συζύγου της (που είναι δάσκαλος στο Wake County σχολείο) αλλά και των φίλων, της οικογένειας και των εργοδοτών τους, οι φόβοι υποχώρησαν.  Τα μωρά γεννήθηκαν επτά περίπου μηνών και είναι υγιή. Το ζευγάρι  έχει και ένα δίχρονο αγοράκι, τον  Gavin Jr που έχει σύνδρομο Down.
H πρώτη αντίδραση του  Gavin Jr, όταν είδε τις τρεις αδελφούλες του, ήταν ξεκαρδιστική. Ζήτησε από τον πατέρα του, να της πάει πίσω.  Αλλά πλέον, έγινε ένας καλός προστατευτικός μεγάλος αδελφός για τα νεογέννητα κοριτσάκια, που τα ξεχωρίζουν από το χρώμα (μωβ, μπλε και κίτρινο) του βερνικιού που είναι βαμμένα τα νύχια των ποδιών τους.
Η πιθανότητα να συμβεί μια τέτοια σπάνια γέννηση είναι ένα στο εκατομμύριο. Το ζευγάρι έχει εμπιστοσύνη στο Θέλημα του Θεού και πιστεύει ότι με τη βοήθειά Του, θα τα καταφέρει να μεγαλώσει όλα τα παιδιά του. Πιστεύει ότι,  όταν μεγαλώσει και φύγει από τη ζωή, τα τρία κοριτσάκια του, που είναι ήδη στενά συνδεδεμένα μεταξύ τους, θα φροντίσουν τον  αδελφό τους.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: