Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

Μασκοφορεμένη έφηβη, πέταξε τη γάτα του γείτονά της από το μπαλκόνι, για να δει εάν το ζώο θα προσγειωνόταν στα πόδια του

στο βόρειο-κεντρική Αργεντινή, στην πόλη Saenz Pena, της επαρχίας Chaco,  μια μασκοφορεμένη έφηβη πέταξε τη μαύρη γάτα του γείτονά της,  από το μπαλκόνι του τετάρτου ορόφου, για να τη δει εάν θα κατορθώσει να προσγειωθεί στα πόδια της.
H Fiorela Alvarez πήρε τη γάτα και την έριξε από το μπαλκόνι για να πέσει κάτω στο τσιμέντο, χωρίς τον παραμικρό δισταγμό, για να δει αν είναι αλήθεια ότι τα αιλουροειδή προσγειώνονται πάντα στα πόδια τους.
H συγκλονιστική σκηνή του εγκλήματος βιντεοσκοπήθηκε και ένας δυνατός ήχος ακούγεται στο τέλος του βίντεο, από το χτυπημένο πάνω στο τσιμέντο ζώο.
Tο βίντεο προκάλεσε ένα ξέσπασμα κριτικής από εξαγριωμένους χρήστες κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.στα σχόλια οι άνθρωποι ζητούν το πλήρες ονομά της, για να τη βρουν και να τη ρίξουν από ένα κτίριο.
από τότε η έφηβη, που προσδιορίζεται ως Fiorela Alvarez, έχει ήδη κλείσει την κοινωνικές σελίδες των μέσων ενημέρωσης της, κάτω από την επίθεση που δέχτηκε.
Αλλά ζήτησε δημόσια συγγνώμη πριν κλείσει.

πηγή 22-6-16
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3654645/Shocking-moment-masked-teenage-girl-tosses-neighbour-s-black-cat-fourth-floor-balcony-lands-feet.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: