Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

Αστυνομικός διέσωσε σκυλάκι παγιδευμένο σε σηπτική δεξαμενή και το έκανε μέλος της οικογένειάς τουΦλόριντα, σκυλάκι εγκαταλειμμένο και παγιδευμένο μέσα σε μια σηπτική δεξαμενή υιοθετήθηκε από τον αστυνομικό που το έσωσε.
στην περιοχή Fort Pierce στην  St. Lucie County, οι αστυνομικοί, εξυπηρετούσαν τα κοντινά σπίτια,  όταν άκουσαν το κουτάβι να κλαψουρίζει για βοήθεια.
αφού προσδιόρισαν την πηγή του ήχου, διαπίστωσαν ότι το κουτάβι είχε κολλήσει μέχρι το λαιμό, σε κατεστραμμένο σωλήνα αποστράγγισης. Ισορροπούσε στα πίσω του πόδια για να κρατήσει το κεφάλι του πάνω από τα λύματα και είναι   άγνωστο το χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε για να ζήσει σε αυτή την κατάσταση.
ο αστυνομικός  
James Gettings, χρησιμοποίησε  catch pole  για να σύρει το σκυλάκι και να το τραβήξει έξω από το σηπτικό βόθρο.
Αφού το διέσωσαν και του έκαναν πολλά λουτρά για να το καθαρίσουν, έψαξαν για τον ιδιοκτήτη του – μάλιστα έβαλαν παντού αγγελίες αναζήτησης- αλλά κανείς δεν τον αναζήτησε.
Σύμφωνα με το TCPalm, ο αστυνομικός  James Gettings ονόμασε το σκυλάκι Puddles και το υιοθέτησε.
Το προσωπικό της
Humane Society στο  St. Lucie, ανέλαβε να στειρώσει και να εμβολιάσει το Puddles που είναι μόλις λίγων μηνών,
Τώρα ζει στο καθαρό και άνετο σπίτι της οικογένειας  Gettings, που περιλαμβάνει τη σύζυγο Rachael του αστυνομικού, το δίχρονο κοριτσάκι τους και το άλλο τους σκυλάκι Lacie (basset hound)
πηγή  13-6-16
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3638396/Police-deputy-adopts-dog-rescued-septic-drain-calls-Puddles.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: