Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

Διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι για να κλέψουν ένα νυφικόΜελβούρνη, κλέφτες μπήκαν σε σπίτι για να κλέψουν  ένα νυφικό!
Η  Leanne Bartucca διαπίστωσε σοκαρισμένη ότι, οι διαρρήκτες που μπήκαν στο σπίτι της (στο Greenvale,  βόρεια της Μελβούρνης) τον περασμένο μήνα,  είχαν στόχο να κλέψουν το νυφικό που φόρεσε το 2014, όταν παντρεύτηκε τον σύζυγό της Robert. Αναστατωμένη με το περιστατικό, ανέφερε  στη
Herald Sun ότι οι κλέφτες «σίγουρα, ήξεραν τι έκαναν»
Το νυφικό αξίας $ 40.000 είναι
custom-made δημιουργία του J'Aton Couture στην Αυστραλία και φέρει τα αρχικά του ζευγαριού κεντημένα στην ουρά (train) του.
Το
J'Aton Couture νυφικό ( a popular brand favoured by high profile WAGs Rebecca Judd, Nadia Bartell and Jodi Anasta)  ζυγίζει 18 κιλά,  είναι  vintage σε ίσια γραμμή, από γαλλική δαντέλα 100 χρόνων –σε συνδυασμό με δέρμα και τούλι- με γυμνούς ώμους,
Η  Leanne ονειρευόταν να χρησιμοποιήσει μέρος από το ύφασμα του νυφικού, για να στολίσει τις ποδιές των παιδιών της στη βάφτισή τους, αλλά και για να διακοσμήσει με ένα τμήμα του πανάκριβου υφάσματος, το σπίτι τους.
Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας στη Victoria είπε στη Daily Mail Αυστραλίας ότι, η κλοπή που είχε συμβεί  στο σπίτι του ζευγαριού στο  Greenvale  τον  περασμένο μήνα, περιλαμβάνει «ένα πολύτιμο γαμήλιο φόρεμα και κοσμήματα που είχαν κλαπεί από το ακίνητο τους, στο Dumphries Terrace, στις 25 Μαΐου»
«Η αστυνομία διερευνά κατά πόσον η διάρρηξη συνδέεται με μια άλλη διάρρηξη την ίδια ημέρα στην ίδια περιοχή.»
Οι Bartuccas παντρεύτηκαν στο Newman παρεκκλήσι στο Parkville, στη Μελβούρνη, και έκαναν το γαμήλιο πάρτι τους στο Carousel στο Albert Park Lake.
ο Robert Bartucca  έκανε πρόταση γάμου στη Leanne Garma στο Μουσείο της Μελβούρνης το 2012, όταν το επισκέφτηκαν για να γιορτάσουν την επέτειο της γνωριμίας τους.
οι κλέφτες πήραν επίσης το δαχτυλίδι του  γάμου, που βρισκόταν σε vintage γυάλινη θήκη και είχε τυπωμένη σε πλάκα τη φράση  «αυτό το δαχτυλίδι προσφέρθηκε στη Leanne Garma από τον Robert Bartucca στο Μουσείο της Μελβούρνης, στις 20 Αυγούστου 2012 »
Η οικογένεια Bartucca αλλά και οι υπάλληλοι του  J'Aton Couture παρακολουθούν καθημερινά το διαδίκτυο, με την ελπίδα ότι θα δουν τα πολύτιμα και μεγάλης συναισθηματικής αξίας αντικείμενα, να εκτίθενται προς πώληση.
Πηγή 8-6-16
Δεν υπάρχουν σχόλια: