Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

Προκάλεσε την κόρη του σε ένοπλη μονομαχία στο Ελ ΠάσοΚολοράντο, περιοχή  El Paso County, Colorado,  ο 37χρονος Robert Williams, διαπληκτίστηκε με την κόρη του και την προκάλεσε σε ένοπλη αναμέτρηση (μονομαχία) για την επίλυση της διαφοράς τους.
Καθώς μάλωνε με την κόρη του, τράβηξε όπλο, της το έδειξε και στη συνέχεια την διέταξε να πάει στο άλλο δωμάτιο, για  να πάρει όπλο και να μονομαχήσουν. Εκείνη συμφώνησε, πήρε το όπλο και μόλις ο πατέρας της πυροβόλησε στον αέρα, ανταπέδωσε τον πυροβολισμό. Κανένας δεν τραυματίστηκε αλλά η κόρη, η σύζυγος και το άλλο του παιδί προσπάθησαν να φύγουν από το σπίτι, τότε ο Williams πήγε σε ένα υπόστεγο και άρπαξε ένα δεύτερο όπλο. Το έδειξε στη σύζυγό του αλλά εκείνη κατάφερε να το πάρει από τα χέρια του, κάλεσε την αστυνομία, πήρε τα παιδιά και πήγαν στο σπίτι ενός γείτονα.
Η αστυνομία συνέλαβε τον Williams, (στο 6200 block of South Calhan Road όπου διέμεναν) που χρεώθηκε με δυο κατηγορίες για κακούργημα, απειλή, παράνομη χρήση όπλου  και παιδική κακοποίηση.
 πηγή 5-6-16

Δεν υπάρχουν σχόλια: