Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013

GAY με ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ στην ΑΓΓΛΙΑ

Αγγλία, East Yorkshire, Pocklington,
στο Judson's Bar, ο 26χρονος Al Butler, είδε σοκαρισμένος ότι χαρακτηρίστηκε γραπτά ως gay, επάνω στην απόδειξη που έλαβε στο μπαρ, για το μεσημεριανό γεύμα του.

Ο κ. Butler που εργάζεται ως μηχανικός αεροδιαστημικής, στο Derby, επισκέφθηκε το πατρικό του σπίτι στο Pocklington, και το μεσημέρι πήγε για φαγητό , στο Judson's Bar με ένα φίλο του.
 Στην απόδειξη πληρωμής για το γεύμα τους, υπήρχε η ένδειξη 'Gay guys...stools'
Ο απαράδεκτος χαρακτηρισμός χρησίμευε για να υποδείξει στο υπόλοιπο προσωπικό του μπαρ, τη θέση όπου κάθισαν οι πελάτες τους για να φάνε.

Ο 26χρονος Al Butler και ο συνομήλικος 26χρονος φίλος του, είναι straight και φυσικά αγανάκτησαν με τον χαρακτηρισμό, που εκφράζει μόνο προκατάληψη και ρατσισμό.

 Ο κ. Butler παραπονέθηκε στον μπάρμαν που είπε απλά: «Δυστυχώς, δεν μπορώ να κάνω τίποτα. »
έπειτα κάλεσε τον ιδιοκτήτη του Judson's Bar κ. Peter Ward, που ζήτησε ανεπιφύλακτα συγνώμη, δήλωσε πως η σερβιτόρα ήταν καινούρια και θα τιμωρηθεί. Ο κ. Ward είπε επίσης πως, αυτό που συνέβη είναι εντελώς λάθος και αντιεπαγγελματικό, δεν έχει καμία προκατάληψη και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στο μαγαζί του. 

Ο James Lawrence, από το κέντρο για θέματα ισότητας φύλων ( sexual equality charity Stonewall) δήλωσε πως είναι αναγκαία η καλύτερη εκπαίδευση του προσωπικού προκειμένου να αποτραπεί παρόμοια συμπεριφορά.

Εκπρόσωπος τύπου για το York Lesbian, Gay, Bisexual and Transgender Forum, είπε πως το προσωπικό του Bar χρειάζεται κατάρτιση για θέματα ισότητας, θα ήταν ευτυχής εάν επικοινωνούσαν μαζί του και ζητούσαν τη βοήθειά του.
Ο κ.Butler δήλωσε ότι, ο χαρακτηρισμός στην απόδειξη δεν ήταν προσβλητικός,  αλλά το περιστατικό σοκάρει και προκαλεί.

19-9-13 Customer's anger at bar staff after they hand him receipt which was marked 'gay guys' to describe him and friend
Al Butler, 26, was shocked to be handed receipt for lunch with a friend describing them as 'gay'
Both Butler and his friend are straight and say such prejudice is 'as unacceptable as racism'
πηγή
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2425026/Customers-anger-bar-staff-hand-receipt-marked-gay-guys-friend.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια: