Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ευλογεί πράξη ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ

Βραζιλία, Jundiai (58 km από το São Paulo) Ο 74χρονος Aparecido Castaldo, πρώην μαρμαράς (λιθοπελεκητής) πρόκειται να τελέσει γάμο με μια πεντάχρονη κατσίκα που την αποκαλεί Carmelita. Η τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μεσάνυχτα της 13 Οκτωβρίου και θα επακολουθήσει ένα μεγάλο γλέντι για την ημέρα των νεκρών ( All Souls’ Day)  την επόμενη μέρα.
το μυστήριο του γάμου θα τελέσει ο περίφημος Σατανιστής της Βραζιλίας Antonio Aparecido Firmino,ή "Toninho do Diabo" που ήταν παλιός φίλος του Castaldo. Ο Toninho που είναι γνωστός ως Tom ο διάβολος , αυτοπροσδιορίζεται ως μαθητής του διαβόλου
και αυτοαποκαλείται "Πρεσβευτής του Εωσφόρου στη Γη»
ο γάμος θα γίνει στην εκκλησία του Διαβόλου (Igreja do Diabo, or Devil’s Church, in the city of Jundiai, Brazil) που εδρεύει στο σπίτι του Toninho (a matriz é em Governador Valadares, em MG, conta)


Ο Aparecido Castaldo είναι χήρος, έχει οκτώ παιδιά (4 γυναίκες και 4 άνδρες) από 4 διαφορετικούς γάμους. Ζει με την 19χρονη εγγονή του και το τριών χρόνων δισέγγονό του και πιστεύει ότι θα αποδεχθούν την κατσίκα που μετά το γάμο, θα κοιμάται στο συζυγικό κρεβάτι …
Ο Castaldo, λέει ότι είναι ερωτευμένος με την κατσίκα Carmelita εδώ και δύο χρόνια, προηγουμένως ήταν ερωτευμένος με μια άλλη κατσίκα την GEROMA και είχε σκεφτεί να την παντρευτεί, αλλά πέθανε.
Ο σατανιστής Toninho do Diabo είναι τραγουδιστής, τραγουδοποιός, ηθοποιός, σεναριογράφος, παραγωγός και σκηνοθέτης ταινιών (πρόεδρος της σχολής σάμπα Empire of the Sun Valley και διοργανωτής καρναβαλιού)
Γνωστές ταινίες του είναι "O Ataque dos Pneus Assassinos" και "A Fazenda do Diabo", (η επίθεση των πλαστικών δολοφόνων και η φάρμα του διαβόλου)
Μετά το γάμο του Castaldo με την κατσίκα θα ακολουθήσει φιέστα (παράσταση "Festa da Cabra Maluca", «η γιορτή της τρελής αίγας») σε νυκτερινό κέντρο διασκέδασης με ροκ συγκροτήματα.

Σύμφωνα με τον Marcel Fehr, επικεφαλής των αστυνομικών ερευνών στην πόλη Jundiaí [ Marcel Fehr, titular da DIG (Delegacia de Investigações Gerais) de Jundiaí] ο νόμος για περιβαλλοντικά εγκλήματα προβλέπει ποινή φυλάκισης από τρεις μήνες μέχρι ένα χρόνο και πρόστιμα για όσους τραυματίσουν ή ακρωτηριάσουν άγρια, εξωτικά ή κατοικίδια ζώα. Η ποινή αυξάνεται κατά το 1/6 έως και 1/3 σε περίπτωση κακομεταχείρισης με αποτέλεσμα το θάνατο του ζώου.
Η αστυνομία πρόκειται να ερευνήσει καταγγελία, σχετική με το γάμο, που έκανε το κέντρο πρόληψης ζωονόσων (Zoonoses, Vigilância Sanitária στη Mongagua) αλλά και καταγγελία για κακοποίηση ζώου που έκανε η τοπική οργάνωση προστασίας των ζώων,
 όπως δήλωσε η φιλοζωική οργάνωση «παρακολουθούμε την πρακτική της κτηνοβασίας (σεξ με ζώα) να διαπράττεται ελεύθερα και να γυρίζεται σε ταινία. Δεν γνωρίζουμε το βαθμό της κακοποίησης του ζώου, αλλά δεν υπάρχει νομιμότητα στην τέλεση

αυτού του γάμου»
καμία εκκλησία δεν δέχθηκε την τέλεση αυτού του γάμου στο χώρο της, ενώ ο Castaldo αντιμετώπισε επίθεση από ευαγγελιστές.
Ωστόσο ο Castaldo λέει πως η κατσίκα είναι η καλύτερη γυναίκα γιατί δεν μπορεί να μιλήσει, δεν ζητάει χρήματα και δεν μένει έγκυος. 


5-9-13 Brazil man weds GOAT - but says he won't consummate marriage
 Former stonecutter Aparecido Castaldo, 74, has decided to end his solitutude to marry his pet goat, Carmelita
πηγή
http://www.standard.co.uk/news/world/brazil-man-weds-goat--but-says-he-wont-consummate-marriage-8799218.html

5-9-13 'Apaixonado há 2 anos', aposentado marca casamento com cabra em Jundiaí (SP)
πηγή
http://noticias.bol.uol.com.br/ultimas-noticias/brasil/2013/09/05/apaixonado-ha-2-anos-aposentado-marca-casamento-com-cabra-em-jundiai-sp.htm#fotoNav=1

Δεν υπάρχουν σχόλια: