Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΚΥΛΑΚΙ με ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΕΘΟΥΣ

Αγγλία, East Riding of Yorkshire, Hull.   Εδώ ζει το μικρότερο ίσως σκυλί της Βρετανίας. Η Pagan είναι τριών χρόνων, ράτσας Yorkshire terrier, ζυγίζει λιγότερο από 1,5 κιλό (1.360 gr) και είναι μικρότερο (έχει 13 cm ύψος και κορμό 18 cm μακρύ) από Τσιουάουα.
Η 72χρονη ιδιοκτήτριά της Brenda Wheeldon, όταν την απέκτησε, την πήγε στον κτηνίατρο γιατί ανησυχούσε μήπως το σκυλί δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά. Ωστόσο ο κτηνίατρος διαβεβαίωσε ότι το σκυλί τρώει καλά και είναι υγιέστατο, απλά είναι μικρόσωμο.
Η ζωή του κινδύνεψε μόνο από το σκυλί που ζει μαζί του και είναι μολοσσός ράτσας Cane Corso, whippet.
Η Pagan σχεδόν πέθανε, όταν το whippet χασμουρήθηκε και το κεφάλι της Pagan, κόλλησε στο στόμα του.
Η 47χρονη Paula Windstanley, κόρη της κ. Wheeldon δεν μπορεί να τη βγάλει βόλτα με λουρί, έτσι τη βγάζει βόλτα μόνο με ένα (ροζ και leopard-print) καροτσάκι κούκλας.
Οι άνθρωποι δυσκολεύονται να τη δούν λόγω του μεγέθους της και ίσως πρέπει να φοράει ειδικό (επιστήθιο) κολάρο γάτας όταν βγαίνει από το σπίτι.
όλοι την αγαπούν και θέλουν να τη φωτογραφίσουν, τα πάει καλύτερα με τους άνδρες παρά με τις γυναίκες, ενώ αγαπάει ιδιαίτερα τα παιδιά (τις δύο εγγονές της κ. Wheeldon), ξαπλώνει ανάσκελα και περιμένει τα χάδια τους.
κ. Wheeldon δέχτηκε προσφορά μέχρι £ 1.000 για να δώσει την Pagan, αλλά δεν την πουλάει, ίσως κάποτε την παρουσιάσει σε διαγωνισμό ομορφιάς σκύλων.


 23-9-13  Is this Britain's smallest dog? Yorkshire terrier Pagan is too tiny for a lead... so she has to be pushed around in a PRAM πηγή
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2429857/Britains-smallest-dog-Yorkshire-terrier-tiny-lead-pushed-PRAM.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: